Poradna duly
Jana Čurdová
marta - právě že delší, jako při ms a nejvíc v oblasti trojúhelníku. něco jsem o tom přečetla a v tomto období bych měla dostat ms tak by to snad mohlo být tím… ale dřep jdu i tak vyzkoušet…
@pajah86 mám něco podobnýho , často přes noc, jednou to bylo málem na záchranku, ale dr. mi řekl, že je vše v pohodě tak nevím
tak snad jo, musí, sem 150km od baráku a nevím co bych dělala kdyby mi tu řekli že je něco špatně a že si pro mě má třeba někdo přijet bo tak něco…
tak asi dobrý udělala jsem tech dřepů asi 5 a nic nebolelo ani nepíchalo… takže asi fakt ta ms…
kdyby cokoliv tak zkus tu zachranku, kdyz by se to nedalo vydrzet…ja sem zvykla na extremy, takze zatim ok
drzim palce at je vse ok
zatím to jde, tak snad to bude v poho… musí zítra máme důležitou akci v práci a oni ještě netuší že jsem těhu a nevím co bych si vymýšlela, neumím moc dobře lhát…
tak by si to kdyztak priznala
by si treba rekla, ze to vis jeden den;)
mno to se mi moc nechce, dělám na živnost takže mi kdykoliv můžou říct pápá což zatím fakt nechci…
@Muchitos píše:
Ty jjo já si říkala jaký jsem cvok na kočárky… ale měla jsem jich teda jen 6 nebo 7a nejvíc se mi kupodivu osvědčil klasický polský v-cross.. trojkombinace
rozhodně lepší jak slavný x-lander
nejvíc se mi líbí Casualplay s4… měla jsem ho asi nejdýl, ale jen jako sporták… ale je hrozně malinký
A látkovky jsem používala na dceru tak od půl roku asi do 15 měsíců… kalsický čtverce a na vrch bambino mio kalhotky… ale hrozně mi vadila ta velká dupa.. všechny bodyka krátké a kalhoty uzoučké… ted bez plín máme zas opačný problém… všechny gaťata nám padají
mě se nejvíc osvědčil polský roan
protstě poláci umějí udělat kočár, spousta mamin nad polským výrobkem ohrnuje nos,a le my jsme spokojeni
casual play je hezký,a le zádovka krátká a nožičky nepolohovací
)))
holky ja sa citim na holku
, teda ze to bude holka. mam take chute ako u predchodzeho tehu. sladke ee, dviha sa mi zaludok. ale maso, to je namka
. takze papam bucek
.
kocarky je fakt zapeklita vec. kebyze maju jeden, tak to neni take velke riesenie
.
ale inak od kamosiek co mam, tak su velmi spokojne s gesslein. ma vyhodu ze ma v zakladnej zostave vymenitelne kolecka za nafukovacie. takze je aj mestsky aj lesny
. jazdila som s nim a jazdilo sa s nim dost dobre. ked niekto hlada, ze vezme aj model 2011, tak to ma aj o 5.000 lacnejsie. co je co povedat.
@pajah86 - Tak doufám, že už ti je lépe.
Určo bych si skočila do lékárny pro to magnesium je to levný kolem 40Kč a hlavně je to v těhu potřeba. Mě za to na pohotovosti dokonce pochválili
Holky, taky se tak nemůžete dočkat kontroly? Já jdu už v pondělí a je to nekonečný!!!! KOnečně budu vědět jestli je všechno ok a jestli je tam jedno a nebo dvě.. ![]()
@eust - tak já to vidím, zase na kluka..
Maso mě odpuzuje a není mi z něj nejlépe. Včera jsem chytla chuť na vajíčka na tvrdo, tak jsem slupla dvě. Dneska mám zae chuť na bílej jogurt s banánem..a to se snažím moc nepřibrat
Brzo se budeme stěhovat do nového, tak už přemýšlím nad pokojíčkem pro mimi. Manželovi jsem řekla, že pohlaví se dozví tak, že ten pokoj vymaluju podle mimča. Takže si bude muset počkat ![]()
@Marta87 píše:
tak já to vidím, zase na kluka..Maso mě odpuzuje a není mi z něj nejlépe. Včera jsem chytla chuť na vajíčka na tvrdo, tak jsem slupla dvě. Dneska mám zae chuť na bílej jogurt s banánem..a to se snažím moc nepřibrat
![]()
Brzo se budeme stěhovat do nového, tak už přemýšlím nad pokojíčkem pro mimi. Manželovi jsem řekla, že pohlaví se dozví tak, že ten pokoj vymaluju podle mimča. Takže si bude muset počkat
Ahooj
tak ja uz mam tehu prukazku a odbery krve za mnou,je to moje nocni mura:-D jinak tedy moje vypocty byly opravdu spatne,takze jsem tu docela spatne..mame termin 23.rijna,takze o malinko driv:-))