Poradna duly
Jana Čurdová
u nás taky dávají až po ukončeném 12 tt, ale někde dávají už při srdíčku…
@eust píše:
holky nejako skoro vam dali prukazku. tusim ja som ju u prveho tehu mala asi az okolo 12tt.
Ja jsem 11+1… za 14 dni jdu na screening a na kontorolu az az potom za mesic,takze pak by bylo na vystaveni uz dlouho:-)
@verunkka2 píše:
Ja jsem 11+1… za 14 dni jdu na screening a na kontorolu az az potom za mesic,takze pak by bylo na vystaveni uz dlouho:-)
jaj to mi nedoslo ![]()
ahoj holky, mě mudra ve středu řekla, že příští týden, jesti ve středu bude srdeční akce, tak mi vystaví těhu průkazku…to budu už 7+3…jsem z Ostravy
Ahoj holkyyy
já jsem taky dostala průkazku se srdíčkem, nevím už jaký týden to byl, bylo to ale brzoo, záleží na dr mno…
@ron2011 ahoj, taky jsem bydlela v ově ale už skoro tři roky bydlím v Brně
tak ať ti to dopadne dobře ![]()
Holky řešíme podobný problém s více autosedačkama. Ono i když člověk čeká druhý dítě, tak může osobák být někdy malej. Třeba když chci je na výlet s kamarádkou a jejím prckem. Taky už jsem koukala po 7-místných autech a zjistila jsem, že buďto si vyberu Roomster s posuvnejma dveřma a nebo něco jako Sharan. Nedoporučuju Transporter! Spotřeba někdy až 12 litrů a třeba gumy jedna sada 24 tisíc. ![]()
transporter máme na tahání vleku a je super teda
roomsetra bych nechtěla, seděla jsme v něm jednou, a ta prostřední sedačka je nesmylsně vyvýšená, podle mě tam sedačka ani nemůže pořádně pasovat a kufr je hrozně malej..to už mi přijde lepší berlingo..ale já hlasuju pro sharana
neznám nikoho, kdo by na něj nadával a je to držák..
tak kontrola dopadla vyborne. prcek ma 1cm, odpovedama 7+2, termin porodu zatial 15.11., srdiecko krasne bilo. no parada ![]()
@eust píše:
tak kontrola dopadla vyborne. prcek ma 1cm, odpovedama 7+2, termin porodu zatial 15.11., srdiecko krasne bilo. no parada
gratulačkla veliká, snad se ve středu taky dočkám ![]()
Já jsem hrozně zvědavá, jestli to bude holka nebo kluk… včera jsem měla hroznou chut na těstovinový salát s čočkou (nechápu jak mne tahle kombinace napadla… nikdy před tím jsem nic podobného nejedla
) a dneska se na ten salát nemůžu ani podívat
Ale bílý jogurt s banánem jim pořád, a jedla jsem i u první ![]()
Můžu se zeptat jak se jezdí s roanem? jsem zvyká na lehkou manipulaci… neumím si představit u každé zatáčky kočár zvednout…
a taky všichni nadávají na sporták a tašku… ale už nevím proč? ![]()
@eust - obrovská gratulace.. Koukám, že jsme stejně já jsem dnes také 7+2. Kontrolu mám až v pondělí a už se nemůžu dočkat..
banán s bílým jogurtem prostě vede všude..
A co to bude bych taky už chtěla vědět..
V pondělí to povím 5 letému synovi pokud bude všechno ok. To bude radosti. Už rok chodí a prosí o miminko ![]()
tak já těhu průkazku dostala 7+5 a srdíčko jsme měli už od 5+5. A u mě teda taky vede bílej jogurt a máme taky 5-ti letého synka ![]()
Jůůů tak to je krásný..
Už se těším až budu mít pořádný bříško a mimčo bude kopat, to bude malej kulit oči, že se mi tam něco hýbe.. ![]()
ahojky holky, jdu se pochlubit už dva dny ani cigáro! samo od sebe ![]()