Poradna duly
Jana Čurdová
já miluju modrou a bílou barvu a nemusím růžovou a červenou, takže zatím budu také nakupovat neutrálně příp modrou a pak se uvidí… navíc jak jsem říkala přítele bratr má 15měs chlapečka a moje sestra má 8měs holčičku, takže část výbavičky v obou barvách asi zdědíme
a přítel prohlásil že to prostě bude kluk a hotovo, tak u nás je jasno už teď
celkem se těším na jeho výraz pokud dr prohlásí že je to holčička ![]()
aničko - to je výhoda když už máš doma děti a ještě obě pohlaví.
zase chodit nakupovat do beden není tak rajcovní,a el zase člověk dost ušetří..jen mimi bude na zimu a děti jsou na jaro, takže kobinézky asi budu muset dokoupit
aspoń něco.. ![]()
ono chodit nakupovat k příbuzným tak není zrovna super, takže každopádně nakupování bude, mít vše z druhé ruky fakt nechci, ale je fakt že to dost ušetří no a proto bránit se nebudu… předsi jen si budem muset zařídit byteček a dost peněz půjde tam…
já když jsem čekala první dceru tak jsem chtěla mít vše žluté a zelené… nesnášela jsem růžovou.. ale cokoliv jsem dostala bylo samozřejmě růžové!! nakonec mám nsad růžové uplně všechno
jestli to bude kluk tak budu muset vše prodat a koupit nové… už se těším ![]()
ono to nakupování mimi věciček je sice krásný,a le na druhou stranu, na jak dlouho to je? taková velikost 56 nám vydržela přesně 14 dní..a 62 taky, takže sice super, ale nakoupit si nových jen pár věciček pro radost a zbytek klidně podědit…
@aničkakytička píše:
ono to nakupování mimi věciček je sice krásný,a le na druhou stranu, na jak dlouho to je? taková velikost 56 nám vydržela přesně 14 dní..a 62 taky, takže sice super, ale nakoupit si nových jen pár věciček pro radost a zbytek klidně podědit…
nam 56 vydrzala presne do 6 mesiacov. potom som ju radsej sama vyradila
, 62 niektore nosime este teraz v 10mesiacoch
. inak nosime 68
. takze je to fak ako u koho.
jj to určitě, vidím to u sestry, nakupovala a malá kolikrát ani některé věci neměla na sobě a už jí byly malý … takže uvidíme kolik se toho nastřáda z rodiny a pak až se půjde nakupovat…
ja tie pidi veci kupovat nieco nove budem, pretoze my sme ich fakt znosili. poriadne znosili
. holt mam ekonomicku holku
.
ale každopádně se nakupování ( alespoň nějakého) nehodlám vzdát…
Ahojky holky
sice vás čtu ale nějak se ještě k vašemu tématu nechytám
jsem teprve asi 9+3 takže eště na tyhle věci radši nemyslím
říkám si že začnu až po tom screeningu za měsíc pokud to bude dobrý ![]()
@OKkacka - Tak já to vidím stejně. Koupím si zatím 1 kousek pro radost a začnu až tak kolem 16tt. Jinak holky můj malej jel z porodnice ve velikosti 68-74, měl 4580g a každý měsíc měl o 1kg navíc..
Takže já teď budu nakupovat nejmenší 62 a to jen pár kousků.. Taky tu mám 2 krabice po malém. Většinu jsem sice dala sestře, ale mám tu ještě ty srdcové kousky. A do bazárku zamířím 100% pro rychlozavinovačky a kombinézky.. ![]()
Marta 87 naprosto s tebou souhlasím, malej měl 56-14 dní pak 62 a ve 3 měsících vážil 7,6kg a měl 68,takže je to fakt individuální,ale já se chystám nakupovat až tak v 5-6.měsíci(pořád mám takovej divnej pocit, že by se něco mohlo pokazit ![]()
jsem na tom stejně jak marta, teď si koupím pouze ty vysněný dupajdy z pompa a začnu až budu vědět že je vše v pořádku
v tuto chvíli o všem pouze přemýšlím, jezdím celý den autem a tam víc jak přemýšlení nejde a v tuto chvili nějak nedokážu myslet na nic jiného než co a jak bude a co a jak udělám
takže zatím opravdu jen sním ![]()
@Elennn - máme to stejné, já už se teď po těch zkušenostech neraduju dokud mimčo není jisté(aspoň 30tt)… Člověk musí počítat s tím, že se může cokoliv ještě stát. Dalších 7 měsíců je dlouhá doba. Holky až si koupíme první kousky, tak si uděláme radost fotama? Já se určo podělím.. ![]()
Marti a kolik je malému?? A tobě?? teda jesti nevadí, že se ptám?? ![]()