Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4247
3.4.12 10:03

Holky tak to vypada, ze od ted budu :poblion: kazdy rano.. ja to zvraceni tak nesnasim :zed: Porad dokola si musim rikat, ze je to dobry znameni :roll:

Uz se nemuzu dockat patku. Sice mam hrozny strach, jestli ta prvni kontrola dopadne dobre, ale na druhou stranu ted je to uplne jine nez minule, to mi nebylo zdaleka takhle špatně a navic jsem porad špinila, kdybych byvala nebrala ascorutin a utrogestan, myslim, ze by se toho telo zbavilo samo a nemusela bych na revizi.. ted nespinim vubec, tak snad to bude dobry :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
3.4.12 10:07

ahoj děvčate
teď jdu od dr, potvrzen jeden 2mm velkej prcoušek (ufffff) odpovídáme 6tt zatím bez :srdce:, ale nijak mě to nepřekvapilo ani nerozhodilo.
Horší je hematom, díky kterýmu zákaz sportu, sexu, těžkých věcí a tak.
24.4. jdeme pro průkajdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.4.12 10:09
@kabelitka píše:
ahoj děvčate
teď jdu od dr, potvrzen jeden 2mm velkej prcoušek (ufffff) odpovídáme 6tt zatím bez :srdce:, ale nijak mě to nepřekvapilo ani nerozhodilo.
Horší je hematom, díky kterýmu zákaz sportu, sexu, těžkých věcí a tak.
24.4. jdeme pro průkajdu. :)

já měla taky velikej hematom, a dneska si tady melj běhá askáče, šetři se a neboj se, vstřebá se určitě sám… já jdu n akontrolu zítra, tak už se nemůžu dočkat.. jen pozor, díky hematomu ti mohu vyjít špatně tripplet testy, tak se hlavně neděsit.. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
3.4.12 10:11

@Radka84 - určo je to dobré znamení. Mě je taky permanentně na zvracení.. Pokud ještě nemáš potvrzené těhu, tak by to klíďo mohli být také dvojčátka. Doktor mi vysvětloval, že těhulkám co čekají dvojky je kůli vysokému HCG hodně špatně.. Takže neboj určo to bude ok. :hug: Počkej až uvidíš to :srdce: , já měla na krajíčku a pak jsem se stejně rozbrečela, když mi řekl, že jsou dvě.
Aničko - tiše závidím, že půjdeš nakupovat a budeme chtít fotečku úlovku, abychom se měli na co těšit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
3.4.12 10:12

:hug: dvě miminka jo?? juu kráásnýý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
3.4.12 10:13

ani: děkuji za uklidnění. Jsem právě úplně v klidu. Hlavní je že je tam kde má. STejně to je všechno na přírodě, jen jí to budu usnadňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
3.4.12 10:14

@kabelitka - Tak to je skvělé, že je tam mimčo. Gratuluji :kytka: . Teď se hodně šetři. Já mám kontrolu vždycky den před tebou.. :mrgreen: 1-včera, 2-23.4.. :dance: :dance: :dance: Holky to je krásné jak se nám daří, sice těhu nejsou úplně jednoduché, ale zvládneme to! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
3.4.12 10:15

@Luciii25 - jj jsou dvě a doufám, že to vydrží.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
3.4.12 10:16

to je krásný!a v kolikátým jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.4.12 10:19

holky, mě je taky úplně úděsně zle..že bY taky dvě? jenže já má doma už dva raubíře, to by jako vážně nebyla prčA :))) ale s malým jsme blinkalal jak o život a byl tam jne jeden :))) ale hlavu měl pak za dvě děti :)))
a obrázek Agáty, pokud bude vše ok, samozřejmě tajit nebudu :))) já už se tááák těším.
nejlepší je, že můj manžel na mě kouká, jak zvracím a pak mi říká..já sem asi hnusnej,a le já sem rád, to je vidět, že miminko prosperuje :))) no, prostě zemědělec…taky prohlásil, že když mě vidí, tak si říká, že v tom stádě krav, kde je těch těhulí 50 musí bejt pěkná depka :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
3.4.12 10:40

Summer84:drzim palecky, ja jdu v patek na druhy ultrazvuk a na srdicko .tak uz se nemuzu taky dockat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
3.4.12 10:45
@Marta87 píše:
@Radka84 - určo je to dobré znamení. Mě je taky permanentně na zvracení.. Pokud ještě nemáš potvrzené těhu, tak by to klíďo mohli být také dvojčátka. Doktor mi vysvětloval, že těhulkám co čekají dvojky je kůli vysokému HCG hodně špatně.. Takže neboj určo to bude ok. :hug: Počkej až uvidíš to :srdce: , já měla na krajíčku a pak jsem se stejně rozbrečela, když mi řekl, že jsou dvě.
Aničko - tiše závidím, že půjdeš nakupovat a budeme chtít fotečku úlovku, abychom se měli na co těšit. :D

Ja teda zvracim ted jenom rano, pres den ne, jen zaludek na vode, mohlo by to byt 100× horsi :) A mimco bych radsi jenom jedno, ja bych dvojky snad vubec nezvladla :oops: Normalne te obdivuju, ze jsi stastna, ze budou dve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
3.4.12 10:46

@aničkakytička - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ty máš dobrýho manžela… asi bych po něm něco hodila.. :mrgreen:
@Luciii25 - 7+6 a už je to nádherně vidět. Jsou jednovaječná s jednou placentou, takže budou úplně stejná. :mrgreen: A do pátku už je to jen kousíček. Budeš si nechávat udělat fotečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
3.4.12 10:47

no ja to mam na 9+2 ..jj pokud to pujde tak urco…jen sem straaaasne nervoozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
3.4.12 10:47

@Radka84 - to já se šťastně jenom tvářím… ono to zas tak úžasný ze začátku nebude. Ale až budou větší, tak si spolu aspoň vyhrajou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí