Poradna duly
Jana Čurdová
@Radka84 píše:
Ja teda zvracim ted jenom rano, pres den ne, jen zaludek na vode, mohlo by to byt 100× horsiA mimco bych radsi jenom jedno, ja bych dvojky snad vubec nezvladla
Normalne te obdivuju, ze jsi stastna, ze budou dve
já myslím, že člověk je šťatsný hlavně za zdravé miminko, když josu dvě, je to záhul..ale stejně je člověk bezmezně miluje..
@Luciii25 - tak to už budeš mít krásnej pohled.. To jsem tedy zvědavá, jak to vypadá ve 14 denním rozestupu..
A už si nakupovala věcičky nebo oddaluješ?
no ja zatim jeste nenakupuji,ale moje mama uz blbbe a sili…mne to prijde jeste brzy, a asi me to chytne az budu vedet co to je
Jsem dost skepticka, mam za sebou uz jednu revizi,takze sem dost ve stresu..
@Marta87 píše:
@Radka84 - to já se šťastně jenom tvářím… ono to zas tak úžasný ze začátku nebude. Ale až budou větší, tak si spolu aspoň vyhrajou.
Ty to urcite zvladnes ![]()
@aničkakytička - Aničko pozoruješ nějaké žárlení mezi sourozenci? Já mám docela strach o malého. Do teď to byl jedináček a netuším jak to vezme. Zas děti budou dvě a budou si hrát spolu a on jenom dohlížet a hlídat. Přemýšlím, že je to možná dobře, že pak budu moct mazlit toho mýho nejstršího, když si budou dvojčata hrát.
@Marta87 píše:
@aničkakytička - Aničko pozoruješ nějaké žárlení mezi sourozenci? Já mám docela strach o malého. Do teď to byl jedináček a netuším jak to vezme. Zas děti budou dvě a budou si hrát spolu a on jenom dohlížet a hlídat. Přemýšlím, že je to možná dobře, že pak budu moct mazlit toho mýho nejstršího, když si budou dvojčata hrát.
Myslím, že tohle má vývoj. Když jsme přinesli Radimka z porodky, žárlila, nebo spíš se snžila strhávat scénama pozornost na sebe..během 14 ti dnů se to uklidnilo..trochu horší je to teď, kdy ona má pocit že on jí může na všechno a nic jako by není její. ona si na zemi hraje s panenkama a on tam přileze aona už ječí, už se dokonce plnohodnotně i perou
ale pohoda, mě to přijde v pohodě..hlavně se nestresovat. je to pro ně obrovská rána,a le do života je to ta nejlepší zkušenost, že neí všechno jen pro ně ![]()
a určitě bude důležitý si ajít chvilku jen pro toho nejstaršího,a by věděl, že i přes ten fofr ho má maminka ráda a je tu pro něj..ale zvykne si. nejdřív stejně miminka jen leží a nijak ho nebudou uzurpovat a ono si to časem sedne. Já klárce přinesla z porodnice taky její miminko v autosedačce, aby se taky mohla start o mimi a bylo ![]()
@Marta87 píše:
@Hoope, @Petrala - Holky to víte že se můžete přidat.Jak Vám je? Koukám, že obě jste to taky neměly lehké. Každopádně teď se radujte, že je tu obrovská naděje!
![]()
Díky za přivítání
…díky moc…jo nebylo to jednoduché ale bojujeme s tím
![]()
@Radka84 píše:
Holky tak to vypada, ze od ted budukazdy rano.. ja to zvraceni tak nesnasim
Porad dokola si musim rikat, ze je to dobry znameni
Uz se nemuzu dockat patku. Sice mam hrozny strach, jestli ta prvni kontrola dopadne dobre, ale na druhou stranu ted je to uplne jine nez minule, to mi nebylo zdaleka takhle špatně a navic jsem porad špinila, kdybych byvala nebrala ascorutin a utrogestan, myslim, ze by se toho telo zbavilo samo a nemusela bych na revizi.. ted nespinim vubec, tak snad to bude dobry
@Hoope to je fakt
to je tim válením se doma a dostatkem času na pc
no jo já to mám trochu horší, ještě se snažím něco dělat
ale taky ráda kecám
![]()
@Gladys píše:
Tak pořád čekám, kdy někdo založí další měsíc, ale vzhledem k tomu, že většina asi neloví duchy jak já a zbytek mimin je zřejmě teprve ve výrobě či těsně po, tak do toho teda prásknu já
Termín mi vychází zhruba na 2.11.
Tak se pochlubte, kdo má čerstvý //
Tak to gratuluju ja mam termin kolem 13.11 2012 ![]()