Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
3.4.12 10:48
@Radka84 píše:
Ja teda zvracim ted jenom rano, pres den ne, jen zaludek na vode, mohlo by to byt 100× horsi :) A mimco bych radsi jenom jedno, ja bych dvojky snad vubec nezvladla :oops: Normalne te obdivuju, ze jsi stastna, ze budou dve :)

já myslím, že člověk je šťatsný hlavně za zdravé miminko, když josu dvě, je to záhul..ale stejně je člověk bezmezně miluje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
3.4.12 10:49

@Luciii25 - tak to už budeš mít krásnej pohled.. To jsem tedy zvědavá, jak to vypadá ve 14 denním rozestupu.. :) A už si nakupovala věcičky nebo oddaluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
3.4.12 10:51

no ja zatim jeste nenakupuji,ale moje mama uz blbbe a sili…mne to prijde jeste brzy, a asi me to chytne az budu vedet co to je :mavam: Jsem dost skepticka, mam za sebou uz jednu revizi,takze sem dost ve stresu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
3.4.12 10:52
@Marta87 píše:
@Radka84 - to já se šťastně jenom tvářím… ono to zas tak úžasný ze začátku nebude. Ale až budou větší, tak si spolu aspoň vyhrajou. ;)

Ty to urcite zvladnes :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
3.4.12 10:52

@aničkakytička - Aničko pozoruješ nějaké žárlení mezi sourozenci? Já mám docela strach o malého. Do teď to byl jedináček a netuším jak to vezme. Zas děti budou dvě a budou si hrát spolu a on jenom dohlížet a hlídat. Přemýšlím, že je to možná dobře, že pak budu moct mazlit toho mýho nejstršího, když si budou dvojčata hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.4.12 11:04
@Marta87 píše:
@aničkakytička - Aničko pozoruješ nějaké žárlení mezi sourozenci? Já mám docela strach o malého. Do teď to byl jedináček a netuším jak to vezme. Zas děti budou dvě a budou si hrát spolu a on jenom dohlížet a hlídat. Přemýšlím, že je to možná dobře, že pak budu moct mazlit toho mýho nejstršího, když si budou dvojčata hrát.

Myslím, že tohle má vývoj. Když jsme přinesli Radimka z porodky, žárlila, nebo spíš se snžila strhávat scénama pozornost na sebe..během 14 ti dnů se to uklidnilo..trochu horší je to teď, kdy ona má pocit že on jí může na všechno a nic jako by není její. ona si na zemi hraje s panenkama a on tam přileze aona už ječí, už se dokonce plnohodnotně i perou :))) ale pohoda, mě to přijde v pohodě..hlavně se nestresovat. je to pro ně obrovská rána,a le do života je to ta nejlepší zkušenost, že neí všechno jen pro ně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.4.12 11:06

a určitě bude důležitý si ajít chvilku jen pro toho nejstaršího,a by věděl, že i přes ten fofr ho má maminka ráda a je tu pro něj..ale zvykne si. nejdřív stejně miminka jen leží a nijak ho nebudou uzurpovat a ono si to časem sedne. Já klárce přinesla z porodnice taky její miminko v autosedačce, aby se taky mohla start o mimi a bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.4.12 12:12
@Marta87 píše:
@Hoope, @Petrala - Holky to víte že se můžete přidat. ;) Jak Vám je? Koukám, že obě jste to taky neměly lehké. Každopádně teď se radujte, že je tu obrovská naděje! :hug: :hug:

Díky za přivítání :)…díky moc…jo nebylo to jednoduché ale bojujeme s tím :) :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.4.12 12:12
@Terrrka píše:
@Hoope Ahoj :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam: ahojky :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.4.12 12:13
@Radka84 píše:
Holky tak to vypada, ze od ted budu :poblion: kazdy rano.. ja to zvraceni tak nesnasim :zed: Porad dokola si musim rikat, ze je to dobry znameni :roll:Uz se nemuzu dockat patku. Sice mam hrozny strach, jestli ta prvni kontrola dopadne dobre, ale na druhou stranu ted je to uplne jine nez minule, to mi nebylo zdaleka takhle špatně a navic jsem porad špinila, kdybych byvala nebrala ascorutin a utrogestan, myslim, ze by se toho telo zbavilo samo a nemusela bych na revizi.. ted nespinim vubec, tak snad to bude dobry :srdce:
:mavam: :mavam: :mavam: Raduš ahojky :D.....já jdu taky v ten pátek!!! :D :D…ale neboj srdíčka budou!!! :D :D :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
3.4.12 13:40

@Hoope ty si taky všude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tady vítej mezi listopaďákama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.4.12 13:55

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co?? Ty jsi všude dřív než já :D :D..... :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
3.4.12 14:07

@Hoope to je fakt :mrgreen: to je tim válením se doma a dostatkem času na pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.4.12 14:12

:D no jo já to mám trochu horší, ještě se snažím něco dělat :D ale taky ráda kecám :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.4.12 15:22
@Gladys píše:
Tak pořád čekám, kdy někdo založí další měsíc, ale vzhledem k tomu, že většina asi neloví duchy jak já a zbytek mimin je zřejmě teprve ve výrobě či těsně po, tak do toho teda prásknu já :mrgreen:
Termín mi vychází zhruba na 2.11.
Tak se pochlubte, kdo má čerstvý // :D

Tak to gratuluju ja mam termin kolem 13.11 2012 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest