Poradna duly
Jana Čurdová
Já měla včera 8+4 19,4 mm. V začátcích se to měří na mm a to se snadno udělá překlep…
Takže i @aničkakytička určitě chtěla napsat mm. ![]()
@Sisinka04 píše:
Nemělo by to být spíš 13,78 mm?
4.týden: CRL: 0,36–1mm5.týden: CRL: 1,25 mm
6.týden: CRL: 2–4 mm
7.týden: CRL: 4–5 mm
8.týden: CRL: 14–20 mm
9.týden: CRL: 22–30 mm
10.týden: CRL: 31–42 mm, hmotnost: cca 5 g
11.týden: CRL: 44–60 mm, hmotnost: cca 8 g
12.týden: CRL: 61 mm, hmotnost: 8–14 g
13.týden: CRL: 65–78 mm, hmotnost: 13–20 g
14.týden: CRL: 80–93 mm, hmotnost: cca 25 g
15.týden: CRL: 104–114 mm, hmotnost: cca 50 g
16.týden: CRL: 108–116 mm, hmotnost: cca 80 g
17.týden: CRL: 11–12 cm, hmotnost: cca 100 g
18.týden: CRL: 12,5–14 cm, hmotnost: cca 150 g
koukala jsem na první fotku z utz u malého, v 6+1 a ten měl crl 12,08 m, to nějak nsedí…
Já si myslím, že to není velký na 7+5 podle té tabulky co dali holky… to bude jako se vším, co doktor to názor…
Jjj, přesně přesně, hlavně že bije
![]()
taky si ymslím, u malého mě strašila celou dobu, jaký je to obr
a nakonec mě 3 890 g, sice nikterak drobný,a le zas taková hrůza to taky nebyla ![]()
Lucí!!!! Obrovská gratulace k zasnoubení
i k pěknému datumu svatby! My se brali 19.9.
…ale pár let zpátky
![]()
@OKkacka píše:
Taky bych už šla na UTZ
ja tez, hl;avne vediet ze je vsetko ok. inak teda okrem unavy mi nic neni. ale unava je poriadna. strasne funim, ked beham za malou a to po par metroch.
@eust píše:
ja tez, hl;avne vediet ze je vsetko ok. inak teda okrem unavy mi nic neni. ale unava je poriadna. strasne funim, ked beham za malou a to po par metroch.
taky jsem utahaná a nejradši bych na utz byla obden ![]()
jo no, škoda že nemám známého gyndr
bych tam byla pečená, vařená…
raduš..držím palce..určitě tam bude uvidíš…je to super se na něj koukat na fazola…:-) jinak u nás stojí foto 70,– Kč:-)
No tak trochu
ale ono se to asi nemá tak často dělat, asi to taky není zrovna moc dobrý pro ten plod..
Pořád vás zpovzdálí sleduji
gratuluji k zásnubám, hlavně aby jste v den svatby měli krásně. říkala sem si, co sem budu psát, všichni jste po UT, většina z vás má těhu průkajdu. Já čekám na úterý jako na smilování boží, jstli je pryč ten hematom. Pořád to bylo dobrý, dobrý a dneska to na mě nějak padlo, začla jsem z toho bejt nervní, co když to dobrý neni. Tak jsem z toho nějaká utrápená… nějak sem to potřebovala někomu napsat…ale hlavu vzhůru a pozitivní myšlení… ![]()
Afaxi: naprosto ti rozumim, já šla dnes také k dr.jako na popravu, ukázal mi prcka což mě potěšilo, poslechli jsme srdíčko a ve finale došlo na toho černého pasažera, sice je malý ale furt tam je.