Poradna duly
Jana Čurdová
@verunkka2 Dneska tady mám pod okny práce velikonoční trhy, kde bramboráky smaží, musím se držet
Po těch z trhu mi bývá totiž blbě i když nejsem těhotná ![]()
Mě je zas dneska celý den
Ale dneska ráno jsem to ustála, jenom jsem musela vstát dřív, hrozně pomalu, a dát si v klidu pribiňáka. ![]()
@Radka84 - já si dělala brámborák asi před 3 dny a taky mi po něm bylo dobře. Dala jsem si jenom 3 malé a bylo to ok. Tak až nebudeš moct vydržet, tak to zkus. Mě se teď třeba zvedá žaludek z pomyšlení na čokoládu
A dřív jsem čokolády snědla tuny.. ![]()
@Marta87 jedine ze bych ho doma poradne odolejovala ubrouskem
no uvidim, treba to vydrzim
Dneska mam chut na sopak, tak bude salatek ![]()
Z čokošky se mi taky dělalo špatně, ale minule jsem kousek zkusila a udelala mi dobře ![]()
Holky ja třeba si jenom vzpomenu na chleba z domácí pekárny a hned se mi zvedá žaludek. Normální chleba z obchodu v pohodě jím. No chápete to? ![]()
@verunkka2 píše:
jojo ja se po tom taky motalaale zacala jsem zavadet a bylo to ok:-) Ja myslim,ze dokud muzes a mas fajn praci,tak je super byt v praci,co nejdyl:-) ja jsem uz od 7tt na neschopence a uz me to vubec neba,chci nejakou brigadu:-)
sedím v bance na přepážce
Tak jsem se sla mrknout na trh a samozrejme jsem neodolala
Zatim jsem se nepozvracela a to uz je skoro celej snedej
![]()
luciii, gratulace veliká, taky jsme se vdávala jako těhu, bylo to vidět jen málo,a le i tak jsme si to užila!!!
tak holky, byla sem u gyndr, tak já mám miminko pro změnu zase větší..dneska jsem 8+1 a CRL je 13,78 cm, máte někdo taky tak???
@aničkakytička píše:
tak holky, byla sem u gyndr, tak já mám miminko pro změnu zase větší..dneska jsem 8+1 a CRL je 13,78 cm, máte někdo taky tak???
13 cm?
Jezis to snad musi byt o neco starsi tehu, ne? Ja jsem cetla nekde ze na konci 8tt, tj. 7+6, je velikost asi 7 cm.
No anebo to bude proste obrik ![]()
Nemělo by to být spíš 13,78 mm? ![]()
4.týden: CRL: 0,36–1mm
5.týden: CRL: 1,25 mm
6.týden: CRL: 2–4 mm
7.týden: CRL: 4–5 mm
8.týden: CRL: 14–20 mm
9.týden: CRL: 22–30 mm
10.týden: CRL: 31–42 mm, hmotnost: cca 5 g
11.týden: CRL: 44–60 mm, hmotnost: cca 8 g
12.týden: CRL: 61 mm, hmotnost: 8–14 g
13.týden: CRL: 65–78 mm, hmotnost: 13–20 g
14.týden: CRL: 80–93 mm, hmotnost: cca 25 g
15.týden: CRL: 104–114 mm, hmotnost: cca 50 g
16.týden: CRL: 108–116 mm, hmotnost: cca 80 g
17.týden: CRL: 11–12 cm, hmotnost: cca 100 g
18.týden: CRL: 12,5–14 cm, hmotnost: cca 150 g
jasně, že tam mělo být mm
jinak tomu moc nerozumím, mám tam napsáno totiž 7+5 a že se jí zdá velký, no nevím ![]()