Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Péti, vítám tě ![]()
Já mám termín 13.11. a nejspíš půjdu dřív. Čekáš jedno nebo dvě miminka?
@petulka88 píše:Je tu někdo kdo se chystá rodit v praze na bulovce?
Ja ne, chcem v motole. Ale na bulovku su fajn skusenosti. Rodilo mi tam zopar kamosiek a vsetky boli spokojne
Trošku sem se bála, že dvě, ale podle dr. je tam podle velikosti jen jedno, tak doufám v jedno..
Jednoho neřáda už mám doma ![]()
@Terrrka píše:
to já se musim hodně nutit vstát, dojít se psem a najíst se, mám plnej mrazák (jen pangas tam neni:( ) a nevim vůbec co budu jíst… nějakej nápad? co dneska vaříte vy?
My vcera delali bramboraky a k tomu jsem si cucla píva a udelalo mi to opravdu dobre:-))))
Ahoj holky, vcera se Marta87 ptala, jak je to se mnou. Nee, ja zadnyho ditatka doma nemam, bylo to nase prvni IVF a celkove moje prvni tehotentsvi, tak to doufam vsechno klapne. Dneska jsem 9+4 tt a termin mam na 3.11.2012 ![]()
Holky, mne delal ten doktor v pondeli ster z cipku a normalne jsem krvacela a jeste dneska miniaturne spinim. Vcera jsem s nim mluvila a rikal, ze se nemam vubec znepokojovat, ze babetko je ok a ze ten ster na nej zadnej vliv nema a ze se to muze stat. No, tak mi nezbyva nic jen mu verit. Mela jste nektera taky takovy zkusenosti?
Jinak Vas vsechny zdravim!
![]()
@petulka88 já ještě ani nevím kde
sem v počernicích a ještě sem nezjistila kam to mam nejblíž ![]()
@verunkka2 já taky
a zbytek dojedlpřítel když přišel z práce
že prej byly dobrý…:D
@Petrala já jsem po konisaci čípku, takže mě ho bedlivě hlídají, včera mi Dr. dělala taky stěr, ale řekla mi že jen povrchový, že kdyby mi zajela hlouběji, že bych právě krvácela a byla bych z toho nervozní, takže to nejspíš nic není a za chvilku to bude dobrý, asi ti zajeli právě hlouběji. Určitě to bude v pořádku, já teda nekrvácím. ![]()
děvčáátka mám obrovskou radost,moje drahá polovička mě zrovna požádala o ruku!!!
![]()
@Luciii25 no tak to je nádhernééééé, tak hodně štěstíčka, krásné přípravy a ať je z tebe krásná těhulka nevěsta, pokud to teda ještě stihnete!!!!
![]()