Poradna duly
Jana Čurdová
@Luciii25 Ahoooj, ty jsi z Jablonce? Ja taky
Gyndr mam ale v Liberci, prestehovala jsem se odtamtud a nechci menit, chodim k Aulehlemu.
@Marta87
Obrovska gratulace ![]()
Gratulace ke dvema mimisum. A tusila jsi to alespon?Podle testu nebo tak. K dr jdu zitra a s dvojkama jsme tak nejak narade z obou stran. Tak jsem zvedava
Holky tak mám za sebou dnes taky kontrolu,, bylo to nekonečných těch 14 dní čekání.. ale vše je v pořádku, larvík se paní doktorce líbil a je 7+5 - stejně jako ty Marti87
ale u nás jen jeden obyvatel
. Na další kontrolu jdu až za měsíc, no to jsem jí hned řekla že to asi nevydržím
. Jinak taky jsem měla různé strachy, pozorovala jsem příznaky, jestli neodeznívají a tak.. včera jsem byla celej den jak na trní.. ale dnes se mi v noci zdál krásnej sen jak nesu příteli fotku z ultrazvuku a už bylo mimčo krásně vidět .. tak jsem z toho měla dobrej pocit.
Myslím že s tím moc nenaděláme a pozorovat se asi nemá smysl.. přeju všem víc klidu a jen dobré zprávy ![]()
Gratuluji všem
Já se taky už nemůžu dočkat až půjdu na kontrolu, ani mi nebral krev tak uvidíme co na mně chystá kromě utz, taky nervy…ještě je to tak dlouho…:(
@Terrrka - Teri neboj, krev se nebere pokud je všechno ok. Já se ptala jestli mi dneska nebo příště udělaj odběry (protože mi je z toho špatně) a sestřička rovnou povídá, že se dělají až později kolem 12tt a dřív jenom pokud je špatná moč. ![]()
@kabelitka - no popravdě jsem o tom občas snila..
Tetičky jsou také jednovaječná dvojčata a nádherný ženský..
@I_nea - to ti spadl kámen ze srdce viď. ![]()
Před chvilkou jsem byla v lékárně a kupovala další Magnesium. Zvýšil mi dávku na 4×500 denně + tu 800 listové. Tak jsem zvědavá jak to tělo vezme. ![]()
@Marta87 ani moč po mně nechtěl…:D tak uvidíme, příště mi má říct, kdy půjdem na genetiku… tak uvidíme jak to dopadne…
marti: tak já si sem tam v hlavě taky zasním. Na jednu stranu bych je chtěla, ale na druhou stranu mám strach jak zvládnu jedno. No zítra uvidíme. Teď se mi dva dny zdálo o dvojčatech tak snad to není znamení.
Po mě ji dneska také nechtěli, až příště a to budu 11tt
takže žádný stres, nejspíš máme krásné těhu a jen se bojíme.. ![]()
@kabelitka - No to by bylo krásné!!!
Jooo já taky teď dostala facku jak jsem si uvědomila co to bude za blázinec.
Nevím jak to všechno zvládnu..
jedinná moje naděje babička. Má s dědou dům cca 1 km od nás, takže ji asi hodně využiju.. ![]()
právě u nás v rodině je dost potratů a dost pozdních potratů:( ale dr. říkal, že by mělo být vše ok, dlouho sem se léčila na gyn. problémy všeho možnýho druhu, ale ne zas nějak vážnýho
a tak vím, že sem teď v pořádku takže snad…:) chjo si říkam už aby se malý narodilo ![]()
@Terrrka - já ještě mimčo nechci! se musím nejdřív srovnat s tím co mě čeká
Ale být teď tak v tom 5 měsíci by mi nevadilo.. ![]()
Gratuluji všem ke kontrolám
A k dvojčátkům dvojnásob
a obdivuji tě, že jsi to vzala tak dobře
semnou by to asi seklo…
ale je to krááásné ![]()
No semnou to neseklo, ale manžel by potřeboval kyslík…
Tolik jsme toužili aspoň ještě po jednom a stalo se tohle. Je to takovej nával na psychiku, že se z toho budu ještě dlouho dostávat.. ![]()