Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4247
2.4.12 10:23

@Luciii25 Ahoooj, ty jsi z Jablonce? Ja taky :mavam: Gyndr mam ale v Liberci, prestehovala jsem se odtamtud a nechci menit, chodim k Aulehlemu.
@Marta87 :dance: :dance: Obrovska gratulace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
2.4.12 10:24

@Radka84 - děkuji.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
2.4.12 10:50

Gratulace ke dvema mimisum. A tusila jsi to alespon?Podle testu nebo tak. K dr jdu zitra a s dvojkama jsme tak nejak narade z obou stran. Tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
2.4.12 11:20

Holky tak mám za sebou dnes taky kontrolu,, bylo to nekonečných těch 14 dní čekání.. ale vše je v pořádku, larvík se paní doktorce líbil a je 7+5 - stejně jako ty Marti87 :hug: ale u nás jen jeden obyvatel :lol: . Na další kontrolu jdu až za měsíc, no to jsem jí hned řekla že to asi nevydržím :P . Jinak taky jsem měla různé strachy, pozorovala jsem příznaky, jestli neodeznívají a tak.. včera jsem byla celej den jak na trní.. ale dnes se mi v noci zdál krásnej sen jak nesu příteli fotku z ultrazvuku a už bylo mimčo krásně vidět .. tak jsem z toho měla dobrej pocit.
Myslím že s tím moc nenaděláme a pozorovat se asi nemá smysl.. přeju všem víc klidu a jen dobré zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.4.12 11:44

Gratuluji všem :) Já se taky už nemůžu dočkat až půjdu na kontrolu, ani mi nebral krev tak uvidíme co na mně chystá kromě utz, taky nervy…ještě je to tak dlouho…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
2.4.12 12:09

@Terrrka - Teri neboj, krev se nebere pokud je všechno ok. Já se ptala jestli mi dneska nebo příště udělaj odběry (protože mi je z toho špatně) a sestřička rovnou povídá, že se dělají až později kolem 12tt a dřív jenom pokud je špatná moč. :D
@kabelitka - no popravdě jsem o tom občas snila.. :lol: Tetičky jsou také jednovaječná dvojčata a nádherný ženský..
@I_nea - to ti spadl kámen ze srdce viď. :lol:

Před chvilkou jsem byla v lékárně a kupovala další Magnesium. Zvýšil mi dávku na 4×500 denně + tu 800 listové. Tak jsem zvědavá jak to tělo vezme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.4.12 12:21

@Marta87 ani moč po mně nechtěl…:D tak uvidíme, příště mi má říct, kdy půjdem na genetiku… tak uvidíme jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
2.4.12 12:27

marti: tak já si sem tam v hlavě taky zasním. Na jednu stranu bych je chtěla, ale na druhou stranu mám strach jak zvládnu jedno. No zítra uvidíme. Teď se mi dva dny zdálo o dvojčatech tak snad to není znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
2.4.12 12:27

Po mě ji dneska také nechtěli, až příště a to budu 11tt :D takže žádný stres, nejspíš máme krásné těhu a jen se bojíme.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
2.4.12 12:29

@kabelitka - No to by bylo krásné!!! :hug: Jooo já taky teď dostala facku jak jsem si uvědomila co to bude za blázinec. 8o Nevím jak to všechno zvládnu.. :mrgreen: jedinná moje naděje babička. Má s dědou dům cca 1 km od nás, takže ji asi hodně využiju.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.4.12 12:31

právě u nás v rodině je dost potratů a dost pozdních potratů:( ale dr. říkal, že by mělo být vše ok, dlouho sem se léčila na gyn. problémy všeho možnýho druhu, ale ne zas nějak vážnýho :) a tak vím, že sem teď v pořádku takže snad…:) chjo si říkam už aby se malý narodilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
2.4.12 13:35

@Terrrka - já ještě mimčo nechci! se musím nejdřív srovnat s tím co mě čeká :mrgreen: :zed: :mrgreen: Ale být teď tak v tom 5 měsíci by mi nevadilo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
2.4.12 13:58

Gratuluji všem ke kontrolám :-) A k dvojčátkům dvojnásob :-) a obdivuji tě, že jsi to vzala tak dobře :-) semnou by to asi seklo… :oops: ale je to krááásné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.4.12 14:02

@Marta87 já mít teď finance na vše potřebné, už klidně rodim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
2.4.12 14:02

No semnou to neseklo, ale manžel by potřeboval kyslík… :mrgreen: Tolik jsme toužili aspoň ještě po jednom a stalo se tohle. Je to takovej nával na psychiku, že se z toho budu ještě dlouho dostávat.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí