Poradna duly
Jana Čurdová
@Elennn - Mě bude za 3 měs. 25let a malému za 3 měs. 6let. Narodil se mi k
19. narozeninám. ![]()
Jé tak mě 25 bude tento měsíc a malímu 6 až v prosinci,tak jsme na tom stejně co????
![]()
Tak to je bomba..
A v kolikátém, že jsi týdnu? Já už se tu v těch maminkách motám… ![]()
Luci ![]()
jsem 9+2 mám to napsané v metříku pode mnou , teda jestli máš metříky zapnuté.....
ahooj uplne nova ne
jen mam nejakou depresy
tak hledam nejaky pozitivni prispevky…Ceka me pristi patek doktorka, a mela bych videt srdicko,ale jsem nejaka nervni, vsude ctu o zamklem tehotenstvi…a uz mi z toho hrabe
Elí, já netuším, jak se ty metříky zapínaj
Budu to muset prozkoumat
Luci nenervuj se. je to sice těžký vydržet na kontrolu, ale zvládneš to. Já čekala 3 týdny a zítra konečně! Už je ti špatně? Né že bych ti to přála.. ![]()
no prave ze neni, zacinam 9tt, navic me strasne bolely prsa, ode dneska uz ne…vytok nemam.tak nevim,prave ze na sbe zadny zmeny nepocituju
Luci:Ty máš jinou fotku,že??? Luci bude dobré,ale chápu Tě. já jsem to samý,taky strašně stresuju, já jdu na kontrolu až za 9 dní a už ted mám nejčernější scénáře před očima. Všichni, říkají musíš myslet pozitivně,ale mě to taky nějak nejde ![]()
Holky já Vám tiše závidím, to jsem měla při prvním těhu. Žádný nevolnosti a všechno v naprostém pořádku. Všichni se pořád ptali jestli už zvracím a ono nic.. ![]()
no ja bych snad ted radsi zvracela ,jen abych mela nejakou jistotu, ze tam ten prcek je
Tak já u prvního těhu, taky žádný příznaky chutě nic a dělala jsem úplně všechno…a za to teď mám pořád obavy uklidní mě vždy jen návštěva u dr.,ale tak na 3 dny a pak je ten strach nanovo… ![]()
Marti 87 nahoře v pravo v nastavení si dáš: zobrazovat podpisy: tak dáš ano. a je tohotovo ![]()