Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
1.4.12 11:32

Páji - koukni na tohle.. Mám špatný pocit, že nás se to bude také týkat. Sice mimčům budou už 2 měsíce, ale budem se muset také rozhodovat.. http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.4.12 11:34

paja , taky doporučuju sledovat bazárky, myslím, že se dá pořídit opravdu krásný kočár za minimální penízky a když začneš střádat už nyní,a b yti pak nechyběly finance na výbavičku, můžeš mít kočárek dle svých představ :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
1.4.12 11:36

@aničkakytička - Naprostý souhlas :potlesk:
Páji tady odkaz, jen pro představu co se dá sehnat za 3-5 tis. http://deti.bazos.cz/kocarky/?…

:dance :dance: :dance: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.4.12 11:47
@Marta87 píše:
@aničkakytička - Naprostý souhlas :potlesk:
Páji tady odkaz, jen pro představu co se dá sehnat za 3-5 tis. http://deti.bazos.cz/kocarky/?…:dance :dance: :dance: :

to sou zrovna fakt hezký kousky, jen si vybrat :))) já naštětsí dokupuju jen korbičku. miminko bude od Radimka ca 21 měs. a říkám si, že asi na první měsíce koupíme tandem, nějaký obyč, co zase pak prodáme. malej ještě ani nechodí a nedovedu si pak představit, že jdu s kočárkem, 4 letou a mrnětem co pořád padá :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.4.12 11:50

jj mrknu :-) mám teď celkem velký příjem a navíc čtvrtletní premie, takže bych si mohla (i bez spoření) pořídit kočár podle mých představ, ale počkám jak bude vypadat ten po synovci ( je mu teď 15měs, takže by to nemusela být žádná hrůza) chceme si pořídit byt takže je fakt že se bude hodit každá korunka :-) a i ten co jsem na něj sem dávala odkaž stojí na aukru nový 5 tis tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.4.12 11:51

já budu asi taky pořizovat tandem, nemyslím, že úplně na dlouho,a le na začátek asi jo. malýmu je 13m a ještě ani nechodí a neumím si představit, že někdce jdu s kočárke, 4 letou madam a batoletem, co nikam nedojde a stejně jen někde zdrahá a pořád padá :))) ale já přemýšlím o janéčku…
marta, třeba tě to překvapí a bude to čupr kočárek :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
1.4.12 11:53
@pajah86 píše:
eust - děkuji moc. jen jeden dotaz, jsem OSVČ dva měsíce, předtím pět měs na ÚP a předtím jsem dva roky v kuse pracovala. počítá se to tedy odhromady za všechny nebo to musí být v kuse?? a pokud jsem pochopila dobře jeden článek tak na porodné nedostanu ptz s přítelem máme příjem větší než 18500kč je to tak?já mam kočár asi vyřešen, přítel mi řekl že nebudem zbytečně rozhazovat takže si vezmem kočár po jeho synovci, vůbec netuším jaký kočár mají ani v jakém je stvu tak snad bude v pohodě… bo si prostě nějaký koupím bez toho aby to on věděl :-)

pocita sa vsetklo dohromady, ale UP sa teba neplati zdravotne poistenie. tazke vyjma toho.

add narok na porodne, maju iba ty co maju prijem do 2,4 nasobek zivotniho minima., ktore je od 2012 vyssie. cize pre rodinu (otec+matka)+ jedno narodene dite je to prijem pod 18.504,–kc.

add kocar, ja som nemala novy, mala som po 3 deckach - inglesinu vittoriu a super kocar. myslim si ze zbytocne vyhodit prachy za novy, zvlast keby clovek vedel ci ma kocikove dite. nasa tam bola 2 mesiace a konec. takze by ma porazilo, kebyze kupim kocar za 15.000 na 2 mesiace. takto mi to nebolo aspon luto ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
1.4.12 12:05

tak já mám kočárek vybraný, pokud to bude holčička… doufám, že ho paní neprodá do doby než budu vědět :-) http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.4.12 12:17

já se každopádne nebráním staršímu kočáru, jen musí být v dobrém stavu a alespoň trochu se mi líbit :-)
muchitos - ten je hezonkej, tak snad ti to výjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
1.4.12 12:18

eli..držím palce holka…opatruj se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
1.4.12 12:47

@Muchitos - kočátek je krásnej.. :potlesk:
Holky jak to vidítě s nakupováním věsí? Já mám docela strach, aby mi doktor ve 20 týdnu neřekl, že je to jiné pohlaví, než ze začátku tvrdil.. Abych si za pár týdnů nezačala kupovat modré věci a pak mi poví, že je to holka.. :mrgreen: i když to by ještě šlo.. horší by to bylo obráceně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
1.4.12 12:51
@Marta87 píše:
@Muchitos - kočátek je krásnej.. :potlesk:
Holky jak to vidítě s nakupováním věsí? Já mám docela strach, aby mi doktor ve 20 týdnu neřekl, že je to jiné pohlaví, než ze začátku tvrdil.. Abych si za pár týdnů nezačala kupovat modré věci a pak mi poví, že je to holka.. :mrgreen: i když to by ještě šlo.. horší by to bylo obráceně..

ja som kupovala neutralne farby - zelena, oranzova, cervene, zlta, hneda ;-). moc nemusim modru a ruzovu. inak mne pohlavie povedal dr. dost neskoro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
1.4.12 12:57

Eust - také jsem u prvního kupovala všechno krémové, žluté, zelínkavé, bleděmodré a barevné.. Jenže teď bych si chtěla to mimčo pořádně užít a hlavně budu snad už vědět co to bude.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
1.4.12 12:58
@Marta87 píše:
Eust - také jsem u prvního kupovala všechno krémové, žluté, zelínkavé, bleděmodré a barevné.. Jenže teď bych si chtěla to mimčo pořádně užít a hlavně budu snad už vědět co to bude.. :dance:

ja si ho uzivam ;-). mne sa nastastie ruzova nepaci. ani cista modra mi nejako nesedi. takze tie „divne“ farby som vyluzila a je to ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.4.12 13:08

já se nechám překvapit, co to bude .)) takže v prvních velikostech vyžehlím a vyperu to co je v nutrální barvách a pak už sáhnu po krabici označené holka, či kluk :))) růžovou jako takovou taky moc nemusím :))) takže když si budu chtít udělat radost, krémová to jistí :))) anáš dr určuje pohlaví nejdřív v tom 20 tt :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí