Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
2.4.12 14:04

@Terrrka - ty jsi číslo.. :mrgreen: Já ještě nemůžu, musíme vymalovat a všechno nakoupit. A navíc, co když se bude vyvíjet jen jedno. co bych pak dělala se dvěma postýlkama. Mám to teď docela komplikované, protože nevím jestli koupit dupačky jedny nebo dvoje. Nechám to asi na ten 5,6 měsíc a teď budu jen baštit.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.4.12 14:10

@Marta87 to asi bude nejlepší :)ale věřím, že všechno bude v pořádku a budeš mít dvě zlobidla ;) já sem ráda, že nemam dvě najednou, bych se asi zbláznila, měli sme z toho s přítelem hrůzu, vycházelo to na mně a ono ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
2.4.12 15:17
@Marta87 píše:
@Terrrka - ty jsi číslo.. :mrgreen: Já ještě nemůžu, musíme vymalovat a všechno nakoupit. A navíc, co když se bude vyvíjet jen jedno. co bych pak dělala se dvěma postýlkama. Mám to teď docela komplikované, protože nevím jestli koupit dupačky jedny nebo dvoje. Nechám to asi na ten 5,6 měsíc a teď budu jen baštit.. :mrgreen:

kocko neboj uvidis vsetko bude v poriadku. je mozne ze len ten druhy prcek bude proste, mensi. nesu vsetky deticky tabulkove. drzim palce aby to tak bolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
2.4.12 15:17

ja by som tez rodila hned. ono brusko cez leto bude nic moc. clovek funi, eldva vladze, do toho slnko… ked k tomu pridam, ze budem musiet lietat za tou nasou cacorkou malou..... no radsej by som brala teraz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
2.4.12 21:56

Ahojky holky můžu se prosím přidat? :) Jsem dneska 7+0 a termín porodu 19 Listopadu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
2.4.12 23:21
@Luciii25 píše:
Pajah86-ja chodim do Jbc na Polikliniku k p.Urbanovy..

já k ní chodím taky. v kolik tam máš být?? třeba se tam sejdem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
2.4.12 23:22
@Marta87 píše:
Holky, tak já mám bomba zprávy Dneska jsem byla u Dr. jsem 7+5 a čekám jednovaječná dvojčátka. Normálně jsem mu to tam obrečela. :,(
Po 2 letech obrovská naděje. S manželem to málem seklo. :mrgreen:
Jedinná špatná věc na tom všem je to, že jedno z nich je menší.. ale obě mají :srdce: . Doktor říkal, že bude problém donosit jedno natož dvě.
Takže to vidím na plánovaný císař. Ale nevadíííí !!!
Dneska jdu na zákusek.. :dance:

velká gratulace :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
2.4.12 23:23

hoope - vítám tě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.4.12 07:17

marti, vééliká gratulace!!! šetři se, odpočívej, papej a těš se na broučky!! :) :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
3.4.12 07:22

Ahoj holky, muzu se k Vam pridat? Ja mam termin porodu urcenej na 2.11., takze jsem dneska 9+3tt podle UTZ 9+4tt. :) Jsem po umelem oplodneni ICSI. Muzu se pridat? Preji hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
3.4.12 09:01

@Hoope, @Petrala - Holky to víte že se můžete přidat. ;) Jak Vám je? Koukám, že obě jste to taky neměly lehké. Každopádně teď se radujte, že je tu obrovská naděje! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
3.4.12 09:12

Ahoj Marti, dekuju, jsi hodna. My jsme to az tak slozity nemeli. :) Povedlo se to napoprve, ale ta stimulace byla hnus. :) Ale uz je to za mnou. Mne je dobre, nemam vubec zadny priznaky, pribrala jsem ca 2-3 kg, coz je v pohode. Joo, ja se raduju, to je jasny… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
3.4.12 09:35

@Petrala - tak to je skvělý, že to šlo hned napoprvé. Čekáte vaše první? a nebo už doma někoho máte? to jsem zvědavá viď… :mrgreen:
Já čekám dvojčátka a už bych chtěla vědět jak to dopadne a co to bude.. :think:
Včera jsem byla v Tescu a když jsem vyděla ty roztomilý dupačky a capáčky, tak jsem chtěla okamžitě nakupovat. Musím vydržet ještě měsíc a po 12tt jdu utrácet. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
3.4.12 09:44

@Hoope Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.4.12 09:54

já jdu k mudře poprvé zítra, tak už se vidím potom v tom pompu pro ty dupajdy :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí