Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1147
4.4.12 11:36

jj mame datum na 16.6..to se jeste nebudu tak valit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
4.4.12 11:38
@Luciii25 píše:
děvčáátka mám obrovskou radost,moje drahá polovička mě zrovna požádala o ruku!!! :mavam: :D :srdce:

Jejeje gratulacia velika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
4.4.12 12:09
@Luciii25 píše:
děvčáátka mám obrovskou radost,moje drahá polovička mě zrovna požádala o ruku!!! :mavam: :D :srdce:

jeeeeeeeeeeee,gratulace :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
4.4.12 12:20

gratuluju :potlesk: :palec: , toho já se s tím mým asi nedočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.4.12 12:25

Dneska jsem byla na kontrole a dr. mi řekl, že jsem 9+1, mimísek je asi 2.22cm veliký a krásně mu tluče srdíčko.

Byla jsem tam hlavně kvůli malinkému hematomu, který mám prý naštěstí nízko u děložního hrdla na vnitřní brance, zatím mě nechal chodit do práce, tak snad bude vše ok, napsal mi Utrogestan dvakrát denně pro posílení placenty.

Tak nevím co si o tom myslet :nevim: . Jsem ráda, že mimísek je v pořádku, ale furt někde vnitřně bojuji s nervozitou .

18.4 jdu na další kontrolu na první testíky a pro těhu knížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
4.4.12 12:34
@Bambinka1 píše:
Dneska jsem byla na kontrole a dr. mi řekl, že jsem 9+1, mimísek je asi 2.22cm veliký a krásně mu tluče srdíčko.

Byla jsem tam hlavně kvůli malinkému hematomu, který mám prý naštěstí nízko u děložního hrdla na vnitřní brance, zatím mě nechal chodit do práce, tak snad bude vše ok, napsal mi Utrogestan dvakrát denně pro posílení placenty.

Tak nevím co si o tom myslet :nevim: . Jsem ráda, že mimísek je v pořádku, ale furt někde vnitřně bojuji s nervozitou .

18.4 jdu na další kontrolu na první testíky a pro těhu knížku.

Utrogestan jsem brala taky a bylo mi po nem docela zle,byla jsem rada,kdyz jsem dosla na nakup,tak na tebe snad bude pusobit lepe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.4.12 12:37

Dneska jsem si vzala první prášek, jen jsem řešila jestli zavádět nebo polikat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
4.4.12 12:41

U me polikani bylo hruza,motani hlava,hrozny nevolnosti,pri zavadeni to bylo bez problemu,to jsem vsak zjistila,az po tydnu,co jsem trpela..takze za me urcite zavadet :palec: Sice se nevyhnes mensimu vytoku(prasku),ale to vyresi intimka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.4.12 12:46

Mocinky děkuji za odpověď ;) , určitě budu zavádět, po prvním prášku jsem měla pocit, že jsem trošku opilá :) .

Nejlepší je, že holky v práci řeší, jak dlouho tu ještě budu a já někde uvnitř řeším, aby bylo vše ok a zda není chyba s tím drobounkým hematomem sedět v práci. Můžu říct, že doopravdy sedím.

Musím se hodit do klidu už jenom kvůli tomu mimískovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
4.4.12 13:36

@Luciii25 - Jééé to je krásná zpráva! gratuluji :kytka:
Datum máte docela brzy, to bude shon, ale aspoň budeš mít ještě malé bříško a budeš krásná v šatech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
4.4.12 14:16
@ron2011 píše:
ahoj ženy, vítám nově příchozí těhulky..
dneska jsme byli na kontrole, jestli už nám bije srrdíččko…a viděla jsem jen tututuututututuuututuututut, srdíčko valí jako o závod:-) ..
takže paráda,…ted bych šla sppát…ale je tu takový nepořádek až hamba, takto trochu pofackuji a měla bych se učit…zkouška je za dva týdny a ještě jsem toneviděla…klasika…

Juchů, gratuluju :dance: Doufám že v pátek taky uvidíme srdíčko, podle ms bych měla být pozítří stejně jako ty dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
4.4.12 14:23
@verunkka2 píše:
My vcera delali bramboraky a k tomu jsem si cucla píva a udelalo mi to opravdu dobre:-))))

Ja bych si taky hrozne dala bramborak, delate mi tu chute, ale bylo by mi blbe z toho jak jsou mastny :zed:

@Luciii25 píše:

gratz :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
4.4.12 14:24

ja som mala vcera chute na bramborak ;-), dnes uz ne. ale dala by som si peceny bucek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
4.4.12 14:26
@Bambinka1 píše:
Mocinky děkuji za odpověď ;) , určitě budu zavádět, po prvním prášku jsem měla pocit, že jsem trošku opilá :) .

Nejlepší je, že holky v práci řeší, jak dlouho tu ještě budu a já někde uvnitř řeším, aby bylo vše ok a zda není chyba s tím drobounkým hematomem sedět v práci. Můžu říct, že doopravdy sedím.

Musím se hodit do klidu už jenom kvůli tomu mimískovi :srdce:

jojo ja se po tom taky motala :-) ale zacala jsem zavadet a bylo to ok:-) Ja myslim,ze dokud muzes a mas fajn praci,tak je super byt v praci,co nejdyl:-) ja jsem uz od 7tt na neschopence a uz me to vubec neba,chci nejakou brigadu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
4.4.12 14:27

Radka84: taky jsem si myslela,ze mi to neudela dobre,ale spatne mi nebylo:-) Asi to takhle jednou za cas neuskodi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí