Poradna duly
Jana Čurdová
@Luciii25 píše:
děvčáátka mám obrovskou radost,moje drahá polovička mě zrovna požádala o ruku!!!![]()
![]()
Jejeje gratulacia velika!
@Luciii25 píše:
děvčáátka mám obrovskou radost,moje drahá polovička mě zrovna požádala o ruku!!!![]()
![]()
jeeeeeeeeeeee,gratulace ![]()
Dneska jsem byla na kontrole a dr. mi řekl, že jsem 9+1, mimísek je asi 2.22cm veliký a krásně mu tluče srdíčko.
Byla jsem tam hlavně kvůli malinkému hematomu, který mám prý naštěstí nízko u děložního hrdla na vnitřní brance, zatím mě nechal chodit do práce, tak snad bude vše ok, napsal mi Utrogestan dvakrát denně pro posílení placenty.
Tak nevím co si o tom myslet
. Jsem ráda, že mimísek je v pořádku, ale furt někde vnitřně bojuji s nervozitou .
18.4 jdu na další kontrolu na první testíky a pro těhu knížku.
@Bambinka1 píše:
Dneska jsem byla na kontrole a dr. mi řekl, že jsem 9+1, mimísek je asi 2.22cm veliký a krásně mu tluče srdíčko.Byla jsem tam hlavně kvůli malinkému hematomu, který mám prý naštěstí nízko u děložního hrdla na vnitřní brance, zatím mě nechal chodit do práce, tak snad bude vše ok, napsal mi Utrogestan dvakrát denně pro posílení placenty.
Tak nevím co si o tom myslet
18.4 jdu na další kontrolu na první testíky a pro těhu knížku.. Jsem ráda, že mimísek je v pořádku, ale furt někde vnitřně bojuji s nervozitou .
Utrogestan jsem brala taky a bylo mi po nem docela zle,byla jsem rada,kdyz jsem dosla na nakup,tak na tebe snad bude pusobit lepe ![]()
Dneska jsem si vzala první prášek, jen jsem řešila jestli zavádět nebo polikat???
U me polikani bylo hruza,motani hlava,hrozny nevolnosti,pri zavadeni to bylo bez problemu,to jsem vsak zjistila,az po tydnu,co jsem trpela..takze za me urcite zavadet
Sice se nevyhnes mensimu vytoku(prasku),ale to vyresi intimka:-)
Mocinky děkuji za odpověď
, určitě budu zavádět, po prvním prášku jsem měla pocit, že jsem trošku opilá
.
Nejlepší je, že holky v práci řeší, jak dlouho tu ještě budu a já někde uvnitř řeším, aby bylo vše ok a zda není chyba s tím drobounkým hematomem sedět v práci. Můžu říct, že doopravdy sedím.
Musím se hodit do klidu už jenom kvůli tomu mimískovi ![]()
@Luciii25 - Jééé to je krásná zpráva! gratuluji ![]()
Datum máte docela brzy, to bude shon, ale aspoň budeš mít ještě malé bříško a budeš krásná v šatech ![]()
@ron2011 píše:
ahoj ženy, vítám nově příchozí těhulky..
dneska jsme byli na kontrole, jestli už nám bije srrdíččko…a viděla jsem jen tututuututututuuututuututut, srdíčko valí jako o závod:-) ..
takže paráda,…ted bych šla sppát…ale je tu takový nepořádek až hamba, takto trochu pofackuji a měla bych se učit…zkouška je za dva týdny a ještě jsem toneviděla…klasika…
Juchů, gratuluju
Doufám že v pátek taky uvidíme srdíčko, podle ms bych měla být pozítří stejně jako ty dneska ![]()
@verunkka2 píše:
My vcera delali bramboraky a k tomu jsem si cucla píva a udelalo mi to opravdu dobre:-))))
Ja bych si taky hrozne dala bramborak, delate mi tu chute, ale bylo by mi blbe z toho jak jsou mastny ![]()
@Luciii25 píše:
![]()
gratz ![]()
ja som mala vcera chute na bramborak
, dnes uz ne. ale dala by som si peceny bucek ![]()
@Bambinka1 píše:
Mocinky děkuji za odpověď, určitě budu zavádět, po prvním prášku jsem měla pocit, že jsem trošku opilá
.
Nejlepší je, že holky v práci řeší, jak dlouho tu ještě budu a já někde uvnitř řeším, aby bylo vše ok a zda není chyba s tím drobounkým hematomem sedět v práci. Můžu říct, že doopravdy sedím.
Musím se hodit do klidu už jenom kvůli tomu mimískovi
jojo ja se po tom taky motala
ale zacala jsem zavadet a bylo to ok:-) Ja myslim,ze dokud muzes a mas fajn praci,tak je super byt v praci,co nejdyl:-) ja jsem uz od 7tt na neschopence a uz me to vubec neba,chci nejakou brigadu:-)
Radka84: taky jsem si myslela,ze mi to neudela dobre,ale spatne mi nebylo:-) Asi to takhle jednou za cas neuskodi:-)