Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, ráda se přidám, odpovídám 8týdnu, pro prukajdu si jde 18.4., ale zítra jdu k dr.kvuli drobnému hematomu, první večer jsem probrečela, ale snad to bude ok. Jinak srdíčko už je vidět. Termín by mi vychazel na začátek listopadu.
@Bambinka1 vítej
![]()
Holky já už jsem pozítří 10tt toto utíká
ještě tři týdny do screeningu a ko ![]()
vítám všechny nové maminy
![]()
mě veškerý nevolnosti skončili minulý pátek a od té doby jsem jako kdybych ani těhu nebyla… v pátek jdu na kontrolu tak snad bude vše v pořádku. určo si nechám udělat fotečku pokud bude možnost a pokud bude vše v pořádku tak letim do pompa kupovat ty vysněný dupajdy ![]()
Také vítám všechny nové těhulky… ![]()
Páji, tak to se máš. Mě se dneska ty nevolnosti ještě zhoršili..
dneska to bejspíš nezvládnu a budu
.. Malej něco chytl ve školce, tak ho dopuju vitamínama a čajíčkujem. Hlavně, aby se to nezhoršilo a neskočilo to na mě. ![]()
Co budete dneska dělat? ![]()
@aničkakytička - myslíme na tebe.. ![]()
@kabelitka -
to je program… Já už to doma nazvládám. Půjdu ven na procházku a zkouknu zahrádky sousedům. Potřebuju inspiraci. ![]()
No a k obědu si dám uzené krůtí filetky s bramborovou kaší. Jen nevím kolik toho sním..
Dneska nic moc žaludek. Kabelitko - tobě je dobře viď? ![]()
mě je špatně jen velmi zřídka a to většinou když mám prázdný žaludek, takže se najím nebo vemu bonbon a je klid.
Ven jdu odpolko ale ted vypínám pc, zapínám film a jdu spát. Celou noc sem nespala tak to musím dohnat. Oběd asi nebude, cpu se v kuse
to já se musim hodně nutit vstát, dojít se psem a najíst se, mám plnej mrazák (jen pangas tam neni:( ) a nevim vůbec co budu jíst… nějakej nápad? co dneska vaříte vy?
ja som robila vcera zivansku. teda robila som ju vcera na dnesok. ale co uvarim dnes na zajtra netusim.
ahoj ženy, vítám nově příchozí těhulky..
dneska jsme byli na kontrole, jestli už nám bije srrdíččko…a viděla jsem jen tututuututututuuututuututut, srdíčko valí jako o závod:-) ..
takže paráda,…ted bych šla sppát…ale je tu takový nepořádek až hamba, takto trochu pofackuji a měla bych se učit…zkouška je za dva týdny a ještě jsem toneviděla…klasika…
ahojky holky!!!
ron obrovská gratulace k srdíčku!!! Já jdu na srdíčko v pátek a už mám šílenou úzkost!!!!! ![]()
holky já dneska vezu mal=ého do Prahy takže si dám obídek někde po cestě
![]()
Ahoj
Můžu se k vám přidat? Termín mám teda PM 30.10 ale jsem přesvědčená, že budeme v listopadu..
![]()