Poradna duly
Jana Čurdová
luci kam chodíš k dr?? já jdu taky v pátek a také se zčínám bát
bylo mi špatně, bolely mě prsa i bříško a od křeči v bříšku ve čtvrtek mi vůbec zle není, prsa nebolej, prostě nic
furt si ale říkám že dokud nekrvácím tak je vše v pořádku a to mě trošku uklidňuje a myslím si že negativní myšlení malemu moc nepomůže tak se snažím na to nemyslet… určo budem v pořádku ![]()
tak my jsme asi divní… malá má dobré kalhoty co jsem jí kupovala po porodu 50
vloni jako 3/4, letos jako kratásky… a celkově mi ve všem vydržela hrozně dlouho.. v 56 snad do půl roku… do dnes je hrozný hubeňour… a všichni mi říkali, at malé vůbec nekupuju a pak měla všechno hrozně veliké bobek… jsem zvědavá co ted
ale každopádně budu vše kupovat v bazárkách… dají se pořídit krásné věci a o hodně levněji než nové
Elen - tak už to vidím máš krásnej metřík..
Moc děkuji za radu.
Kdepak seženu taky takovej??? ![]()
moje děti měly ke čtyřem kilčům a každý měsíc dávaly přes kilo, fakt nám hadříky moc nevydržely..ale je fakt, že já toho nakupování nemám moc,a le něco pro radost se určo najde..ale já už se tetelím, až půjdu koupit i ty malilinkatý plínečky ![]()
Já mám dokonce jednu pampersku schovanou pro syna v krabičce. Dala jsem mu tam fotky, hřebínek, bodyčko a nějaké hračky. Jednou až bude velikej bude z toho nadšenej. ![]()
@Marta87 píše:
Já mám dokonce jednu pampersku schovanou pro syna v krabičce. Dala jsem mu tam fotky, hřebínek, bodyčko a nějaké hračky. Jednou až bude velikej bude z toho nadšenej.
to je krásný!! super nápad!!!!
jj takovou krabičku máme taky.. jen tu plínu jsme dali panence už teda
a dudlík nesmí malá najít ješta aspon 2 roky
jinak mi ho nevrátí
takže ten je hooodně vysoko v kuchyni
ale potom ho tam taky přidám ![]()
Holky, tak já mám bomba zprávy Dneska jsem byla u Dr. jsem 7+5 a čekám jednovaječná dvojčátka. Normálně jsem mu to tam obrečela. ![]()
Po 2 letech obrovská naděje. S manželem to málem seklo. ![]()
Jedinná špatná věc na tom všem je to, že jedno z nich je menší.. ale obě mají
. Doktor říkal, že bude problém donosit jedno natož dvě.
Takže to vidím na plánovaný císař. Ale nevadíííí !!!
Dneska jdu na zákusek.. ![]()
@Marta87 píše:
Holky, tak já mám bomba zprávy Dneska jsem byla u Dr. jsem 7+5 a čekám jednovaječná dvojčátka. Normálně jsem mu to tam obrečela.
Po 2 letech obrovská naděje. S manželem to málem seklo.
Jedinná špatná věc na tom všem je to, že jedno z nich je menší.. ale obě mají. Doktor říkal, že bude problém donosit jedno natož dvě.
Takže to vidím na plánovaný císař. Ale nevadíííí !!!
Dneska jdu na zákusek..
jej dvojcatka ![]()
Během dne Vám nahraju fotečku a 23.4. jdu na kontrolu a to už bude krásnej obrázek.. ![]()