Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
1.4.12 19:58

luci kam chodíš k dr?? já jdu taky v pátek a také se zčínám bát :-( bylo mi špatně, bolely mě prsa i bříško a od křeči v bříšku ve čtvrtek mi vůbec zle není, prsa nebolej, prostě nic :-( furt si ale říkám že dokud nekrvácím tak je vše v pořádku a to mě trošku uklidňuje a myslím si že negativní myšlení malemu moc nepomůže tak se snažím na to nemyslet… určo budem v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
1.4.12 20:07

tak my jsme asi divní… malá má dobré kalhoty co jsem jí kupovala po porodu 50 :-D vloni jako 3/4, letos jako kratásky… a celkově mi ve všem vydržela hrozně dlouho.. v 56 snad do půl roku… do dnes je hrozný hubeňour… a všichni mi říkali, at malé vůbec nekupuju a pak měla všechno hrozně veliké bobek… jsem zvědavá co ted :-D ale každopádně budu vše kupovat v bazárkách… dají se pořídit krásné věci a o hodně levněji než nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
1.4.12 21:01

Elen - tak už to vidím máš krásnej metřík.. :srdce: Moc děkuji za radu. :dance: Kdepak seženu taky takovej??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
1.4.12 21:14

Že bych na to už přišla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
1.4.12 21:15

Jůůů :dance: Děkuji Elen moc moc moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.4.12 21:20

moje děti měly ke čtyřem kilčům a každý měsíc dávaly přes kilo, fakt nám hadříky moc nevydržely..ale je fakt, že já toho nakupování nemám moc,a le něco pro radost se určo najde..ale já už se tetelím, až půjdu koupit i ty malilinkatý plínečky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
1.4.12 21:58

Já mám dokonce jednu pampersku schovanou pro syna v krabičce. Dala jsem mu tam fotky, hřebínek, bodyčko a nějaké hračky. Jednou až bude velikej bude z toho nadšenej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.4.12 22:27
@Marta87 píše:
Já mám dokonce jednu pampersku schovanou pro syna v krabičce. Dala jsem mu tam fotky, hřebínek, bodyčko a nějaké hračky. Jednou až bude velikej bude z toho nadšenej. :hug:

to je krásný!! super nápad!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.4.12 22:30

super nápad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
1.4.12 23:07

jj takovou krabičku máme taky.. jen tu plínu jsme dali panence už teda :oops: a dudlík nesmí malá najít ješta aspon 2 roky :-D jinak mi ho nevrátí :roll: takže ten je hooodně vysoko v kuchyni :-D ale potom ho tam taky přidám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
2.4.12 08:52

Pajah86-ja chodim do Jbc na Polikliniku k p.Urbanovy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
2.4.12 10:14

Holky, tak já mám bomba zprávy Dneska jsem byla u Dr. jsem 7+5 a čekám jednovaječná dvojčátka. Normálně jsem mu to tam obrečela. :,(
Po 2 letech obrovská naděje. S manželem to málem seklo. :mrgreen:
Jedinná špatná věc na tom všem je to, že jedno z nich je menší.. ale obě mají :srdce: . Doktor říkal, že bude problém donosit jedno natož dvě.
Takže to vidím na plánovaný císař. Ale nevadíííí !!!
Dneska jdu na zákusek.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
2.4.12 10:15
@Marta87 píše:
Holky, tak já mám bomba zprávy Dneska jsem byla u Dr. jsem 7+5 a čekám jednovaječná dvojčátka. Normálně jsem mu to tam obrečela. :,(
Po 2 letech obrovská naděje. S manželem to málem seklo. :mrgreen:
Jedinná špatná věc na tom všem je to, že jedno z nich je menší.. ale obě mají :srdce: . Doktor říkal, že bude problém donosit jedno natož dvě.
Takže to vidím na plánovaný císař. Ale nevadíííí !!!
Dneska jdu na zákusek.. :dance:

jej dvojcatka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
2.4.12 10:16

Během dne Vám nahraju fotečku a 23.4. jdu na kontrolu a to už bude krásnej obrázek.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
2.4.12 10:17

A s kočárkem Chicco se zatím můžu rozloučit.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie