Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
4.4.12 22:10

luci - vidíš a to ses ještě včera stresovala :-) jinak gratulace.
marti - mno sice je to příjemnější když mi není zle, ikdyž dnes se nevolnost malinko dostavila, ale zas me pak neustále napadá že je někde nějaký problém, že mimi už není a pod. já jdu na UT v pátek a mám pocit že ty dva dny asi nepřežiju… hlavně doufám že bude vše ok a 100% si řeknu o fotečku, bez tý neodejdu :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
5.4.12 09:09

Holky tam mě včera odpoledne docela dost píchalo v podbříšku a dneska mám z toho špatnou náladu. UTZ až 23.4. a jestli se to bude opakovat tak směr pohotovost. Doufám, že jsou mimča v pořádku. Doktor říkal, že se stává, že jedno odejde, ale já je chci obě a teď jsem z toho pěkně na nervy. :(
@pajah86 - tak už zítra!!! :D Fotečku si určo vem, já ji všude ukazuju.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
5.4.12 09:17

Holky přidávám Vám UTZ dvojčátek 7+5. Ten příští snad bude mnohem hezčí.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.4.12 09:25

Ty jsou nádherní. A já si furt říkala, jak na ultrazvuku poznám jestli čekáme jedno nebo dva mimísky. Nakonec čekáme jedno mimí. Včera jsem byla také na UTZ a odpovídáme 9+1, ale fotečku nám nedal, dostaneme jí snad za 14 dní na prvních testech. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
5.4.12 09:46

@Bambinka1 - Jůů tak jste o týden starší. :D Já dostanu průkazku také až na konci dubna a už se nemůžu dočkat. Před pondělní kontolou jsem pořád hledala obrázky UTZ na internetu a když jsem pak viděla ty dva obláčky u sebe, tak mi to bylo hned jasný. :D Tady ti dávám odkaz kde se můžeš dívat jak vypadá mimčo v každém týdnu těhu. Nahoře vyber týden a úplně dole jsou různé typy UTZ.
http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.4.12 09:57

@Marta87 - děkuji, hnedka na to juknu :D , stejně to musí být dvojnásobná radost čekat dvojčátka. My teda byli taky favoriti, manžel má v rodině asi troje dvojčátka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
5.4.12 10:08

No radost to je, ale také obrovský strach. Vzhledem k tomu, že polovička dvojek skončí jenom jedním miminkem do 12tt. Teď se budu celej měsíc nervovat, jestli jsou v bříšku pořád dvě. :roll: Ale radost v tu chvíli kdy mi to doktor řekl byla obrovská. V životě by mě nenapadlo, že zrovna já je budu mít. Člověk občas snil, ale nebral to zrovna moc vážně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.4.12 10:20

Určitě to dobře dopadne, uvidíš. Také jsem si to představovala. Držím palečky, ať se obě udrží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.4.12 10:24

velká gratulace Marti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
5.4.12 10:35
@Marta87 píše:
Holky přidávám Vám UTZ dvojčátek 7+5. Ten příští snad bude mnohem hezčí.. :D

Jej tie dve fazully su krasne ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.4.12 12:59

devcatka chtela jsem se optat jak je to s materskou, pokud me moje doktorka necha od tretiho mesice doma na rizikovem tehotenstvi.Mam na materskou normane narok?Slysela jsem o nejake ochranne lhute a odpracovanych hodinach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
5.4.12 13:07

No to by me taky zajimalo? Resim jestli to resi a nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.4.12 13:09

ja si rikam, ze kdyz jsem zamestnana, ze zdravotnich duvodu zustanu doma, a mam celkove odpracovano nekde 5 let, ze mi prece nemuzou vzit materskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 13:31

No ja myslim,ze ted ma na materskou narok skoro kazdy..je to pro vsechny stejna castka,plus kdyz mas odpracovano,muzes si zvolit na jak dlouho chces..staci ti mit odpracovano myslim 270dni… a pokud je to treba studentka,tak staci,aby otec ditete mel odpracovano min.2 roky a stale pracoval…ted to je od noveho roku takhle nejako novy..nebo alespon ja to takhle chapu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 13:31

A kdyz jdes takhle z prace,tak je to vubec dobry..mas proste jen neschopenku,ale stale jsi zamestnanec..az do porodu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí