Poradna duly
Jana Čurdová
luci - vidíš a to ses ještě včera stresovala
jinak gratulace.
marti - mno sice je to příjemnější když mi není zle, ikdyž dnes se nevolnost malinko dostavila, ale zas me pak neustále napadá že je někde nějaký problém, že mimi už není a pod. já jdu na UT v pátek a mám pocit že ty dva dny asi nepřežiju… hlavně doufám že bude vše ok a 100% si řeknu o fotečku, bez tý neodejdu
![]()
Holky tam mě včera odpoledne docela dost píchalo v podbříšku a dneska mám z toho špatnou náladu. UTZ až 23.4. a jestli se to bude opakovat tak směr pohotovost. Doufám, že jsou mimča v pořádku. Doktor říkal, že se stává, že jedno odejde, ale já je chci obě a teď jsem z toho pěkně na nervy. ![]()
@pajah86 - tak už zítra!!!
Fotečku si určo vem, já ji všude ukazuju.. ![]()
Holky přidávám Vám UTZ dvojčátek 7+5. Ten příští snad bude mnohem hezčí.. ![]()
Ty jsou nádherní. A já si furt říkala, jak na ultrazvuku poznám jestli čekáme jedno nebo dva mimísky. Nakonec čekáme jedno mimí. Včera jsem byla také na UTZ a odpovídáme 9+1, ale fotečku nám nedal, dostaneme jí snad za 14 dní na prvních testech. ![]()
@Bambinka1 - Jůů tak jste o týden starší.
Já dostanu průkazku také až na konci dubna a už se nemůžu dočkat. Před pondělní kontolou jsem pořád hledala obrázky UTZ na internetu a když jsem pak viděla ty dva obláčky u sebe, tak mi to bylo hned jasný.
Tady ti dávám odkaz kde se můžeš dívat jak vypadá mimčo v každém týdnu těhu. Nahoře vyber týden a úplně dole jsou různé typy UTZ.
http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi ![]()
@Marta87 - děkuji, hnedka na to juknu
, stejně to musí být dvojnásobná radost čekat dvojčátka. My teda byli taky favoriti, manžel má v rodině asi troje dvojčátka ![]()
No radost to je, ale také obrovský strach. Vzhledem k tomu, že polovička dvojek skončí jenom jedním miminkem do 12tt. Teď se budu celej měsíc nervovat, jestli jsou v bříšku pořád dvě.
Ale radost v tu chvíli kdy mi to doktor řekl byla obrovská. V životě by mě nenapadlo, že zrovna já je budu mít. Člověk občas snil, ale nebral to zrovna moc vážně. ![]()
Určitě to dobře dopadne, uvidíš. Také jsem si to představovala. Držím palečky, ať se obě udrží ![]()
@Marta87 píše:
Holky přidávám Vám UTZ dvojčátek 7+5. Ten příští snad bude mnohem hezčí..
Jej tie dve fazully su krasne
.
devcatka chtela jsem se optat jak je to s materskou, pokud me moje doktorka necha od tretiho mesice doma na rizikovem tehotenstvi.Mam na materskou normane narok?Slysela jsem o nejake ochranne lhute a odpracovanych hodinach
ja si rikam, ze kdyz jsem zamestnana, ze zdravotnich duvodu zustanu doma, a mam celkove odpracovano nekde 5 let, ze mi prece nemuzou vzit materskou…
No ja myslim,ze ted ma na materskou narok skoro kazdy..je to pro vsechny stejna castka,plus kdyz mas odpracovano,muzes si zvolit na jak dlouho chces..staci ti mit odpracovano myslim 270dni… a pokud je to treba studentka,tak staci,aby otec ditete mel odpracovano min.2 roky a stale pracoval…ted to je od noveho roku takhle nejako novy..nebo alespon ja to takhle chapu:-)
A kdyz jdes takhle z prace,tak je to vubec dobry..mas proste jen neschopenku,ale stale jsi zamestnanec..az do porodu:-)