Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak jak to čtu, nemáte to jednoduché..
Já jsem teď na nemocenské a od 23.4. jdu na rizikovku. Mateřskou díky bohu neřeším. Manžel je rád, že mě má doma a starám se o domácnost. Je pravda, že je to někdy o nervy, ale na druhou stranu si nemám na co stěžovat. Buďto vymýšlím co uvařím, co namaluju, co vyrobím a teď plánuju všechno kolem domu.
@Luciii25 - Lucí ty půjdeš na rizikovku určo brzo. Bráška dělá vedoucího ve Foxconnu a holky odcházej prej velmi brzo, protože je to nevhodná práce pro těhu. ![]()
Já byla v prvním těhu na rizikovém skoro od začátku, musela jsem jenom ležet, ale vycházky jsem stejně měla neomezeně… je to 2 roky. Ted by mi ani neschopenka nepomohla, mimi musí být bojovník, jinak ten 24 hodinový zápřah s prvorozenou a do toho výšku nezvládnu…
ale asi opravdu platí, že čím víc toho člověk musí zvládnout, tím víc toho stihne… U prvního těhu jsem byla ráda, když jsem uvařila oběd a zbytek dne jsem proválela… ted si lehnu nejdřív o půl noci a v 7 už musím být zase ready ![]()
ahooj, dneska jsem po kontrole a dopadlo to super ![]()
jsem ve 9+3 tt, merime 25,8mm a
bije jako o zavod ![]()
taky taková fazulka eště
pěknej, se těším na toho 24. až uvidím taky bobka ![]()
Krásný…
To už je teda veliký miminko.. Ti moji špuntíci tam mají trošku víc místa, ale věřím, že to brzy bude vypadat stejně jako u tebe.
![]()
urco, pak sem taky musis hodit fotecku.
.ja sem dneska byla uplne mimo ztoho,kdyz jsem videla, jak se tam hybaj ty nozicky ![]()
@Luciii25 píše:
urco, pak sem taky musis hodit fotecku..ja sem dneska byla uplne mimo ztoho,kdyz jsem videla, jak se tam hybaj ty nozicky
Jojo,pro me to byl taky zazitek,jak to hybe tema mini rucickama a nozickama..spis to byly takovy pahejlky:-D ale krasny…
Tak jsem byla dneska na kontrole - mela bych byt 7+6, ale stejne jako v rijnu tam doktor videl jenom dutinku zhruba odpovidajici, ale misto plodu jenom stin, velikosti neodpovidajici. Vzal mi krev, v utery jdu jeste na jednu kontrolu, ale vypada to, ze me pristi tyden ceka dalsi revize
![]()
Ahojky!!! Tak jsme doma z UTZ
a hádejte!!! Vše ja naprosto v pořádku, mimís má 1,1cm a srdíčko jako zvon
tlouklo jako o závod
…
![]()