Poradna duly
Jana Čurdová
aničko no já teda nesouhlasím ale to je kus od kusu…žádné MPV ti nikdy nedá to co ti nabídne Espace, ani Sharan.....žádné.....prostě ten luxus, výbava a užitnost je nezaměnitelná
.....
… ale novej Espace je šíleně drahej a Sharana chceme jen s tím 1.9 motorem protože ty 2.0 jsou nejhorší co existujou!!!! na to bacha!
…měli jsme passata 2007 s 2.0TDI 103kw a po roce byl v hájí! Je to celosvětovej problém, ale to ti řeknou všichni mechanici ![]()
@Hoope - Ten Espace se mi taky líbí..
A ten Sharan je taky krásnej.. Teď v tom mám solidní lečo, že už ani nevím co chci..
@pajah86 - pokud ho nutně nepotřebujete, tak by bylo spíš na obtíž. Já denně jezdím minimálně 25km, takže bez auta by to nešlo. Teď se navíc stěhujem z Pardubic na vesnici a budu dojíždět s malým do školky každý den.
K jídlu - maso taky nemůžu..
a pořád jím rajčata a jablka. A ta výbava, to je kapitola sama.. ![]()
Holky to je na debatu o autech…
Pokud bych chtěla luxus tak jdu do toho Fiata Freemonta. Sharan a Escape mi přijdou vyloženě jako rodinná auta - je pravda, že jsou vychytaná, ale to většina aut nad 200tis. A můj manžel co by kravaťák chce auto které ho bude reprezentovat.. U mě to je jedno, já v tom budu vozit kola, děti, nákupy atd. Takže stačí dodávka.. ![]()
já jím jen pečivo, takový ty dětsý cereálie do mlíka a jablka
a co se týče auta, tak opravdu renaulta jen přes mou mrtvolu, začne blikat první kontrolka a sejří se všecko…taktéž i cena hovoří za všecko, stojí cca půlku než sharan stejného roku výroby, má najeto mémě a s lepší výbavou…dobrá auta nejsou levná auta. motor také chceme 1,9 tdi
ještě koukám na alhambru a galaxyho, ale je to prý jedno a totéž auto jen s odlišnou značkou ve předu
o dodávce taky uvažuju ![]()
Jo jo Alhambru taky sledujeme
…ale i když je galaxy stejnej motor a všechno tak se mi nelíbí vzhledově…nejhezčí čumák má alhambra, ale Sharan má zase hezčí budíky
…ale ty umí manža předělat
.....a u dodávek mi vadí absence airbagů.....
ale vždyť jsou to stejná auta, jak může mít jedno hezčí čumák? ![]()
aničko tak se koukej
přední masku mají každé autí jiné
…seat má hezčí
…
Měním téma…
Dostala jsem chuť na kompot z jablíček, tak jsem si ho udělala a zjistila, že je mi špatně z hřebíčku.. ![]()
S manželem a malým jsme se byli projít na Kunětické hoře a byla pěkná kosa.
Zítra budu lítat kůli nadílce pro malého a shánět mašle na pomlázku. Mám dvě a to nestačí.
A taky se chystám péct zítra mazance. Našla jsem starý osvědčený recept, tak se už těším.. Jen doufám, že mi z nich nebude zase špatně.. ![]()
Jee
se máš, muj přítel mi dneska oznámil, že žádný velikonoce nebudou, že si našel druhou práci…:( takže si budu dál svoje chutě uspokojovat polívkama…a lívnacema
Tery můj manžel je cizinec a velikonoce neslaví, ale já to dělám sama kůli sobě..
a také kůli malému.. V pondělí dělám od rána řidiče a na oběd to zapíchneme u babičky na její narozeniny, malej se těší, že mě vyšlehá a já zas, že bude mít obrovskou radost. Popravdě už se nemůžu dočkat až půjde do školy a chytí se nějaký bandy a budou běhat po vesnici.. ![]()
A jestli dvojčátka budou holky tak to bude skvělý!! Jsem takovej ten blázen co rád peče, zdobí atd..
A polívky si děláš jaký? Mě chutná nejvíc hovězí vývar s krupicovýma knedlíčkama
Ale jako těhu jsem to ještě nezkusila.. ![]()
A na té druhé práci je aspoň vidět, že si chce přivydělat abyste se měli dobře..
Tak nevěš hlavu. ![]()
Marti já taky ráda vařím…no s tím pečením je to horší, u nás to nikdo nejí
…a polívky mám taky ráda…ale nejív vývary…ty mě nechutnaj
miluju pórkovou polívku se zakysanou smetanou a potom zeleninovou polívku se zásmažkou
![]()
@Marta87 to jo on je zlatíčko…:) já taky ráda peču a tak
a nosíme to všude po známých protože často toho udělam moc…:D a ujíždim na domácim marcipánu!!
poívky.. vývary, včera porková, dneska bramboračka a na zítra asi zelňačku ![]()
@Hoope píše:
aničko tak se koukej![]()
přední masku mají každé autí jiné
…seat má hezčí
…
nne, jedno tam má vw a druhé esko ve čtverečlu. jinak jsou totžná..mají jen jinou mřížku od chladiče))))
no a to přesně dělá seata prostě hezčím
…ta jiná mřížka a ten znak v tom chrom rámečku
je to takovej brouček
…ale to jen pro mě třeba
..ale i manža to říká
…takže by jsme dali přednost Alhambře
![]()