Poradna duly
Jana Čurdová
@Marta87 Dekuju.
Nevite nekdo jak je to s HCG? Je mozne, ze by tam ten plod vazne nebyl nebo uz se dlouho nevyvijel a pritom bylo HCG vysoke? Ted jsem si delala znovu test a okamzite cara jako blazen.. I podle toho jak je mi zle bych mela mit HCG v poradku.. ![]()
Raduško já byla v 6+1 a bylo tam tohle
…jen dutinka, nebyla tam ani tečka .)..jen stín (náznak žloutkového váčku).....
![]()
@Hoope píše:
Raduško já byla v 6+1 a bylo tam tohle…jen dutinka, nebyla tam ani tečka .)..jen stín (náznak žloutkového váčku).....
![]()
![]()
![]()
![]()
dekuju za fotku ![]()
vlily jste mi trochu optimismu do zil, ja uz jsem to vazne vzdala. Jestli bude v utery HCG relativne v norme, tak se nedam a budu trvat na tom, aby jeste pockal, dekuju holky ![]()
Raduško nemáš za co
…prostě to tak je
tay jsem se bála když holky měli už vidět embroušky a dokonce měli třeba srdíčka, nebo je měli 6+2-4
......takže buď v klidu
…mimísek je prostě pomalejší jako ten náš
…ale pak to dožene
![]()
Ahoj holky,ráda bych se k vám přidala
,jsem počtvrté těhule,ale předchozí těh.nedopadlo dobře.Jsem na začátku 9tt,
nám už bije a další kontrola 19.4.takže se nemužu dočkat,aby bylo vše v pořádku a mimisek se hezky klubal,jsme velci 2cm,tak doufám že Utrogestan zabrání potížím,které mám. ![]()
@petula5 - ahojky vítám tě.. ![]()
@Radka84 - nevzdávej to.. Logicky je nesmysl, abys měla dutinku a prázdnou a vysoký hormony.. a navíc je ti špatně a to už něco znamená.. ![]()
Ahoj, taky sem asi patřím
, i když mám nějaký zmatek v těch týdnech. Podle PMS mi to vychází na 8tt a termín ke konci listopadu. Byla jsem tento týden u Dr. a miminko bylo potvrzeno (žloutkový váček a uvnitř bílý flíček s velikostí cca 2,5 mm), což odpovídá prý 6 týdnům vývoje. Mám přijít znovu za 3 týdny (za 2 týdny byly termíny jen přes pracovní dobu). Jsem nedočkavá, zda bude vše v pořádku a vidět srdeční akce. Jinak mi zatím vůbec nic není…
@Radka84 já v 6+1 taky nic…doktor strašil zamlklým těhu, že jsme moc malý, že neni váček…a prdlajs, týden na to v nemocnici kam mě odeslal, že je těhu uložené v rohu, řekli že jsme OK až a ten hematom a mám srdeční akci…oni jsou ty doktoři někdy trošku dementní…a oproti menzes mám velikost plodu asi o cca 10 dní menší a nikdo to neřeší…prostě se mimís zavrtal později, tak hlavu vzhůru a bude to dobré…
Lucii: nadherná fotečka, ve středu jsem byla také na utz a mimi vypadalo podobně, mělo 2,22cm a srdíčko také krásne bylo, ale nejradši bych tam byla každý den ![]()
Vítám nováčky ![]()
@Radka84 píše:
@Luciii25 praveze minule jsem porad spinila a trochu krvacela, mela jsem prasky na udrzeni, nebylo mi skoro vubec spatne. Ted od zacatku ani malinky spineni a zle je mi dost, tak jsem si myslela, ze tentokrat to bude dobry.. ale ja to jeste nevzdavam, v utery nebudu skoro pit, abych mela prazdny mocak (dneska jsem ho asi uplne prazdny nemela, ale nevim jak velky to muze mit vliv) a uvidime.. zkusim doktora kdyztak ukecat, aby me jeste aspon tyden nechal, aby me hned na tu revizi nehnal..
mocak moze mat hodne velky vplyv. mne dokonca raz vobec mrnousa nevidel. musela som cakat hodku, kym si vyprazdnim mocak, inak by ma nevysetril. takze ja som odvtedy pouzcena vzdy s prazdnym mocakom.
jej mate nejako casto kontroly. ja som aj tusim prve tehu chodila po 4 tyzdnoch. az ku koncu po 2. asi budem mat druhu kontrolu ako posledna
. ale nevadi, chcem tie kontroly minimalizovat, lebo stale musi byt s malou tato a ten nema tolko volna.
já to mám teď taky za čtyři týdny, často jsem to měla jenom na začátku pač sem krvácela a měla ten slepák, taky se už nemůžu dočkat kontroly, ale zato mě už asi čtyry dny bolí zuby ale nikam se mi nechce, ale bolest nepřestává… aůůůů ![]()
Holky právě jsem si přečetla krásnou větu: Miminko dokáže udělat lásku silnější, dny kratší, domov šťastnější, minulost zapomenutou a budoucnost za kterou stojí za to žít… ![]()
Jinak kdyby jste se nudily dávám odkaz na Pana fotografa… https://www.facebook.com/#!/denis.fueco.photography
Všem přeji krásný večer…