Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3122
5.4.12 16:27
@aničkakytička píše:
já myyslím, že ani větrání by ti moc nepomohlo, prostě těhule v baru, to je jak prostitutka v kostele :)))
:palec: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
5.4.12 16:43

já teda mohla nastoupit do zaměstnaní (to už jsem s testů věděla že jsem těhu), ale věděla jsem že bych musela na neschopenku kvůli dřině a ikdyž vím, že bych brala peníze, tak bych byla prostě celou dobu venku, nemohla bych v létě na dovču, plánujem svatbu,tak to by bylo taky komplikovaný, nemohla bych pořádně k vodě, s rodinou sedět v létě na grilovačkách a prostě si to těhu pořádně užívat, tak jsem práci nevzala.
Na mateřskou bych stejně neměla nárok, kvůli té podmínce 270dní nebo co mi to ta ženská vysvětlovala (jsem srudentka 4.ročníku, takže na pmm nárok nemám) a abych 7 měsíců seděla doma a sice měla peníze z neschopenky, to raděj budu chodit dál po brigiškách, dostanu aloše, stípko a něco ze socky a jsem na tom snad úplně stejně a mám volnost.
Ale každej to máme s taháním peněz ze státu hold jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.4.12 17:54

Tak ja jsem v 8+2tt a vychazi mi to na 13.11.2012 je jasny ze se to jeste bude o nake dny menit ale listopad to bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.4.12 18:02
@verunkka2 píše: :palec: :D

Ja jsem v 8+2tt a v pracuju v casinu. mam tyden denni tyden volno pak tyden nocni a pak zase volno ale doktorka mi napsala papir aby mi dali jinou praci misto ty nocni. protoze prez denni je tady klid nekdy se stane ze tady celych 12 hodin jen sedim a nic nedelam sech chodi lidi jen vecer. prez den maximalne nekdo na kavu takze ja marodit nepujdu. citim se dobre a tehotenstvi nebetu za nemoc abych musela jit marodit. je jasny kdyby mi sem prez den chodilo hodne lidi tak jdu marodit ale takhle nemam duvod byt doma a nudit se.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.4.12 18:06
@oldriska91 píše:
Ja jsem v 8+2tt a v pracuju v casinu. mam tyden denni tyden volno pak tyden nocni a pak zase volno ale doktorka mi napsala papir aby mi dali jinou praci misto ty nocni. protoze prez denni je tady klid nekdy se stane ze tady celych 12 hodin jen sedim a nic nedelam sech chodi lidi jen vecer. prez den maximalne nekdo na kavu takze ja marodit nepujdu. citim se dobre a tehotenstvi nebetu za nemoc abych musela jit marodit. je jasny kdyby mi sem prez den chodilo hodne lidi tak jdu marodit ale takhle nemam duvod byt doma a nudit se.. :-)

a tam je to nekuřácký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.4.12 18:14

Ne ne je to tady kuracky ale jak sem psala projde tady prez den treba 5 lidi a hlavne kde sou stoly a automaty tak hned nad kazdym jsou vetraky ktery mam zapnuty takze oni si sice zapali ale vse se odsava ven takze je to vyhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.4.12 18:16

tak to jo, toho zakouřenýho porstředí bych se hodně bála, všude to tam musí být a mě kouř smrdí ještě mnohem víc, než normálně :)))) ale pokud je to tam vyřešené a zaměstnavatel ti vyšel vstříc, je to fajn :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.4.12 18:20

Tady v tom je to tady dobry. ze ten kour vubec nejde ke me za bar. a je jasny ze zamestnavatel nadava ze bude muset vsechny sluzby prohazet abych ja mela jen denni ale nic jineho mu nezbyva… v utery se to musi vyresit az mu prinesu papir od doktorky ze nesmim delat nocni at mi da nahradni praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.4.12 18:24

pokud jen nadává a nevyhzuje či nevyhrožuje, je to fajn :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.4.12 18:31
@aničkakytička píše:
pokud jen nadává a nevyhzuje či nevyhrožuje, je to fajn :)))

no on nadava a snazi se mi to tady zneprijemnit abych sla marodit. ale brat celou vyplatu nebo jen 60% ze vyplaty je pro me docela rozdil takze do te doby co budu moct tak tady budu pracovat at se klidbe stavi na hlavu… A kdyz budou mit problemy tak doktorka rikala ze mi se vsim pomuze aby me tady nechali a dali jinou praci nez tu nocni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.4.12 18:40

hmm, tak to už tak fajn není, já jsme takovej nervák, že bcyh tohle asi nevydržela…ale prý těhu hormony způsobují to, že tyhle věci člověka hned tak nerozhází, brání tím miminko před stresem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.4.12 18:55

No na zacatku sem byla ve stresu ale kdyz sem pak znovu mluvila s doktorkou a dalsima lidma tak sem se uklidnila protoze vim ze mi jinou praci musi dat i kdybych mela byt doma a nic nedelala tak me musi platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.4.12 18:56

no a bylo by po problému :)) ale je to pravda,je povinnen ti dát práci hodou tvého stavu :)) já se jen šíleně nerada hádám :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.4.12 19:00

To ja se taky nerada hadam spis se nehadam vubec. nebyt ty doktorky ktera bude vse resit tak uz to vzdam a jdu radsi marodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.4.12 19:18

no vidite, ja pracuju ve fabrice na smeny, a jsem moc zvedava jak dlpuho me necha jeste pracovat , kdyz se mi dela zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí