Poradna duly
Jana Čurdová
marti ta věta je úžasná ![]()
jinak vítám všechny nováčky
![]()
já taky dnes byla na kontrole, jsme 8+6 a máme 21,6mm
foto mám jen mi nějak nekomunikuje tel a pc, takže až se povede tak přidám i foto ![]()
a všem kteří se bojí přeji pevné nervy a věřím že vše bude v pořádku
![]()
pajuš krásný! Gratuluji!!!
Já Lili taky kupuju za každou kontrolu nějakou věcičku!!!
Aby prostě věděla že s ní počítáme
…
Holky tak já mám už 4 kila dole.
jsem vyčerpaná a je mi pořád špatně.. Snažím se jíst, ale nějak to nestačí. Máte některá stejný problém? Zvažuju, že v pondělí si zajedu na infuzi.
@pajah86 - Páji mimísek je nádhernej a hlavně je vidět, že se mu u tebe líbí. ![]()
Dneska budu shánět nějaké rozumné auto pro 7 lidí, pač do našeho osobáku 3 autosedačky vedle sebe nedáme..
Jo a manžel se odmítá vzdát svého vysněného autíčka..
Takže přinutit ho vyměnit sedana za větší auto bude boj.. A nebo budu chytrá a ať si svoje auto nechá a mě koupí to veliký.. ![]()
@Marta87 píše:
Holky tak já mám už 4 kila dole.jsem vyčerpaná a je mi pořád špatně.. Snažím se jíst, ale nějak to nestačí. Máte některá stejný problém? Zvažuju, že v pondělí si zajedu na infuzi.
@pajah86 - Páji mimísek je nádhernej a hlavně je vidět, že se mu u tebe líbí.
Dneska budu shánět nějaké rozumné auto pro 7 lidí, pač do našeho osobáku 3 autosedačky vedle sebe nedáme..Jo a manžel se odmítá vzdát svého vysněného autíčka..
Takže přinutit ho vyměnit sedana za větší auto bude boj.. A nebo budu chytrá a ať si svoje auto nechá a mě koupí to veliký..
preco na infuzi? kvol;i tomu ze stracas na vahe?
ja mam zatial dole 2 kg. je to tym ze pravidelne jem, co sa predtym povedat nedalo.
@Marta87 píše:
Holky tak já mám už 4 kila dole.jsem vyčerpaná a je mi pořád špatně.. Snažím se jíst, ale nějak to nestačí. Máte některá stejný problém? Zvažuju, že v pondělí si zajedu na infuzi.
@pajah86 - Páji mimísek je nádhernej a hlavně je vidět, že se mu u tebe líbí.
Dneska budu shánět nějaké rozumné auto pro 7 lidí, pač do našeho osobáku 3 autosedačky vedle sebe nedáme..Jo a manžel se odmítá vzdát svého vysněného autíčka..
Takže přinutit ho vyměnit sedana za větší auto bude boj.. A nebo budu chytrá a ať si svoje auto nechá a mě koupí to veliký..
já zhubla taky už 4 kila, zle je mi šíleně,ale k infuzi teda určitě není důvod, pokud v člověku zůsávají aspoń nějaké tekutiny, se zbytkem se tělo a mimiís popere..já žiju jen na pečivu například
na infuze musela moje švagrová,a le ta zvracela asi 20 krát denně a vše, co snědla i vypila…já si koupila na první „blicí“ trimestr vitamíny a je to…
jaké jedete kupovat auto? taky potřebuju něco, kam dám tři sedačky .)))
Holky ta infuzka by mě dala trošku do kupy..
Navíc mimča jsou dvě a člověk se bojí, aby jim něco nechybělo.
Aničko hledání auta není sranda. Vím, že tři autosedačky se vejdou i do Peugota 307, ale prckové budou jako sardinky..
Měl se líbí toto http://www.sauto.cz/…mont/9887351?… , ale manžel se svého osobáka jen tak nevzdá.
Takže bych byla moc ráda za tohle auto. http://www.sauto.cz/…oblo/9960290?… I když čumák se mi moc nelíbí a brala bych jinou barvu.. ![]()
Holky tak to jsem ráda, že taky hubnete.. vím, že to ode mě není hezký, ale aspoň vím, že je to ok. ![]()
manžel při každým blití taky říká, že je vidět, že miminko prosperuje
jinak, když už SUV, tak jedině land rovera, co se týče MPV, tak tam mám vyhlídnutého sharana.ale taky ještě hledám..manžel se oktávky taky nevzdá, nechá si jí pro sebe, stejně se o to auto pořád fackujem ![]()
Ahojky holky!!!
…no já nehubnu
…já jsem pořád na svém, dokonce si myslím že mám už tak 0,5 kg nahoře
…nehubla jsem ani u malýho......nevolnosti sice jsou ale pokud nejím na moc, nebo něco co mimís nechce tak to zvládám a jím relativně všechno......
holky píchá vás občas jako by hloubš v pipce???
..promiňte že to tak píšu
![]()
@aničkakytička - tak můj se vozí Mercedesem a je to blázen, pořád si ho leští..
S Octávií jsem jezdila cca 2 měsíce a padla na prodej kůli dostavbě domu.
Osobně by mi stačilo asi jakékoliv auto kam dám 3 děti a nemá až tak velkou spotřebu.. To Dobló mi přijde dobré i kůli kamarádce, když budem chtít jet s dětma do Zoo, tak je naložím a jedem..:)
@Hoope - mě spíš občas v podbříšku.
Pokud to není nějak časté a dlouhé, tak je to asi normální.. ![]()
jo jo to je ono
![]()
Marti my jsme teď prodávali renaulta Espace
…úžasný, největší MPV, sedm křesel (i s područkama, dají se pro děti položit), spotřeba mimo město 6,5-7 ve městě 8-8,5
…super
.....byla to 2004 tak už musel jít
…no ateď kupujeme Volkswagena Sharana
…taky s tolika sedačlami
…dají se dát za sebou a děti mají místa jako blázen
…jinak já mám new beetla
…to mi ale na jedno mimi stačí
a synátorovi je už devět takže ten už semnou nechce jezdit :d a když někam jedem, tak jsme jeli Espacem
…jinak mě se líbí novej Voyager, ale bojíme se oprav
![]()
@Hoope píše:![]()
![]()
jo jo to je ono
![]()
Marti my jsme teď prodávali renaulta Espace
…úžasný, největší MPV, sedm křesel (i s područkama, dají se pro děti položit), spotřeba mimo město 6,5-7 ve městě 8-8,5
…super
.....byla to 2004 tak už musel jít
…no ateď kupujeme Volkswagena Sharana
…taky s tolika sedačlami
…dají se dát za sebou a děti mají místa jako blázen
![]()
![]()
![]()
…jinak já mám new beetla
![]()
…to mi ale na jedno mimi stačí
a synátorovi je už devět takže ten už semnou nechce jezdit :d a když někam jedem, tak jsme jeli Espacem
…jinak mě se líbí novej Voyager, ale bojíme se oprav
![]()
![]()
já chci taky sharana,a le musím říct, že toho espace bych se bála..porucha za poruchou, známí prodávali po půl roce…
díky holky
sem šťastná že je vše v pořádku
já teda s hubnutím taky problém nemám, je fakt že teda nezvracím, vůbec, jen mi občas na zvracení je a to je vše… ale teda taky nepzřu vše, např maso nemůžu poslední týden ani cítit, takže jsem na zelenině a pečivu… mi auto nemáme a zatím ani pořizovat asi nebudem, sice bych nějaký brala, jsem zvyklá si vozit zadek, ale budem muset zařídit byt a věci pro mimčo taky nebudou zrovna nejlevnější, takže na auto asi nezbude… ale to asi přežijem…