Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
6.4.12 22:13

marti ta věta je úžasná :-)

jinak vítám všechny nováčky :mavam: :mavam:

já taky dnes byla na kontrole, jsme 8+6 a máme 21,6mm :-) foto mám jen mi nějak nekomunikuje tel a pc, takže až se povede tak přidám i foto :-)

a všem kteří se bojí přeji pevné nervy a věřím že vše bude v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.4.12 22:17

tak už se povedlo :-)
koupila jsem i to vysněný body :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 07:15

pajuš krásný! Gratuluji!!! :D Já Lili taky kupuju za každou kontrolu nějakou věcičku!!! :) Aby prostě věděla že s ní počítáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
7.4.12 10:06

Holky tak já mám už 4 kila dole. :roll: jsem vyčerpaná a je mi pořád špatně.. Snažím se jíst, ale nějak to nestačí. Máte některá stejný problém? Zvažuju, že v pondělí si zajedu na infuzi.
@pajah86 - Páji mimísek je nádhernej a hlavně je vidět, že se mu u tebe líbí. :D
Dneska budu shánět nějaké rozumné auto pro 7 lidí, pač do našeho osobáku 3 autosedačky vedle sebe nedáme.. :think: Jo a manžel se odmítá vzdát svého vysněného autíčka.. :mrgreen: Takže přinutit ho vyměnit sedana za větší auto bude boj.. A nebo budu chytrá a ať si svoje auto nechá a mě koupí to veliký.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
7.4.12 10:07
@Marta87 píše:
Holky tak já mám už 4 kila dole. :roll: jsem vyčerpaná a je mi pořád špatně.. Snažím se jíst, ale nějak to nestačí. Máte některá stejný problém? Zvažuju, že v pondělí si zajedu na infuzi.
@pajah86 - Páji mimísek je nádhernej a hlavně je vidět, že se mu u tebe líbí. :D
Dneska budu shánět nějaké rozumné auto pro 7 lidí, pač do našeho osobáku 3 autosedačky vedle sebe nedáme.. :think: Jo a manžel se odmítá vzdát svého vysněného autíčka.. :mrgreen: Takže přinutit ho vyměnit sedana za větší auto bude boj.. A nebo budu chytrá a ať si svoje auto nechá a mě koupí to veliký.. :mrgreen:

preco na infuzi? kvol;i tomu ze stracas na vahe?
ja mam zatial dole 2 kg. je to tym ze pravidelne jem, co sa predtym povedat nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.12 10:15
@Marta87 píše:
Dneska budu shánět nějaké rozumné auto pro 7 lidí, pač do našeho osobáku 3 autosedačky vedle sebe nedáme.. :think: Jo a manžel se odmítá vzdát svého vysněného autíčka.. :mrgreen: Takže přinutit ho vyměnit sedana za větší auto bude boj.. A nebo budu chytrá a ať si svoje auto nechá a mě koupí to veliký.. :mrgreen:

já zhubla taky už 4 kila, zle je mi šíleně,ale k infuzi teda určitě není důvod, pokud v člověku zůsávají aspoń nějaké tekutiny, se zbytkem se tělo a mimiís popere..já žiju jen na pečivu například :) na infuze musela moje švagrová,a le ta zvracela asi 20 krát denně a vše, co snědla i vypila…já si koupila na první „blicí“ trimestr vitamíny a je to…
jaké jedete kupovat auto? taky potřebuju něco, kam dám tři sedačky .)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
7.4.12 10:38

Holky ta infuzka by mě dala trošku do kupy.. :) Navíc mimča jsou dvě a člověk se bojí, aby jim něco nechybělo.
Aničko hledání auta není sranda. Vím, že tři autosedačky se vejdou i do Peugota 307, ale prckové budou jako sardinky..
Měl se líbí toto http://www.sauto.cz/…mont/9887351?… , ale manžel se svého osobáka jen tak nevzdá.

Takže bych byla moc ráda za tohle auto. http://www.sauto.cz/…oblo/9960290?… I když čumák se mi moc nelíbí a brala bych jinou barvu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
7.4.12 10:39

Holky tak to jsem ráda, že taky hubnete.. vím, že to ode mě není hezký, ale aspoň vím, že je to ok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.12 10:41

manžel při každým blití taky říká, že je vidět, že miminko prosperuje :))) jinak, když už SUV, tak jedině land rovera, co se týče MPV, tak tam mám vyhlídnutého sharana.ale taky ještě hledám..manžel se oktávky taky nevzdá, nechá si jí pro sebe, stejně se o to auto pořád fackujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 10:42

Ahojky holky!!! :)…no já nehubnu :)…já jsem pořád na svém, dokonce si myslím že mám už tak 0,5 kg nahoře :)…nehubla jsem ani u malýho......nevolnosti sice jsou ale pokud nejím na moc, nebo něco co mimís nechce tak to zvládám a jím relativně všechno......

holky píchá vás občas jako by hloubš v pipce??? :think: :think: ..promiňte že to tak píšu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.12 10:43

jo, to píchá na krčku, to znám :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
7.4.12 10:49

@aničkakytička - tak můj se vozí Mercedesem a je to blázen, pořád si ho leští.. :mrgreen: S Octávií jsem jezdila cca 2 měsíce a padla na prodej kůli dostavbě domu. :roll: Osobně by mi stačilo asi jakékoliv auto kam dám 3 děti a nemá až tak velkou spotřebu.. To Dobló mi přijde dobré i kůli kamarádce, když budem chtít jet s dětma do Zoo, tak je naložím a jedem..:)
@Hoope - mě spíš občas v podbříšku. :mrgreen: Pokud to není nějak časté a dlouhé, tak je to asi normální.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
7.4.12 10:53

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo jo to je ono :D :D

Marti my jsme teď prodávali renaulta Espace :)…úžasný, největší MPV, sedm křesel (i s područkama, dají se pro děti položit), spotřeba mimo město 6,5-7 ve městě 8-8,5 :)…super :).....byla to 2004 tak už musel jít :)…no ateď kupujeme Volkswagena Sharana :)…taky s tolika sedačlami :)…dají se dát za sebou a děti mají místa jako blázen :) :palec: :palec: :palec: …jinak já mám new beetla :D :D…to mi ale na jedno mimi stačí :D a synátorovi je už devět takže ten už semnou nechce jezdit :d a když někam jedem, tak jsme jeli Espacem :D…jinak mě se líbí novej Voyager, ale bojíme se oprav :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.12 11:31
@Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo jo to je ono :D :DMarti my jsme teď prodávali renaulta Espace :)…úžasný, největší MPV, sedm křesel (i s područkama, dají se pro děti položit), spotřeba mimo město 6,5-7 ve městě 8-8,5 :)…super :).....byla to 2004 tak už musel jít :)…no ateď kupujeme Volkswagena Sharana :)…taky s tolika sedačlami :)…dají se dát za sebou a děti mají místa jako blázen :) :palec: :palec: :palec: …jinak já mám new beetla :D :D…to mi ale na jedno mimi stačí :D a synátorovi je už devět takže ten už semnou nechce jezdit :d a když někam jedem, tak jsme jeli Espacem :D…jinak mě se líbí novej Voyager, ale bojíme se oprav :nevim: :nevim: :nevim:

já chci taky sharana,a le musím říct, že toho espace bych se bála..porucha za poruchou, známí prodávali po půl roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.4.12 11:31

díky holky :hug: :hug: sem šťastná že je vše v pořádku :-)já teda s hubnutím taky problém nemám, je fakt že teda nezvracím, vůbec, jen mi občas na zvracení je a to je vše… ale teda taky nepzřu vše, např maso nemůžu poslední týden ani cítit, takže jsem na zelenině a pečivu… mi auto nemáme a zatím ani pořizovat asi nebudem, sice bych nějaký brala, jsem zvyklá si vozit zadek, ale budem muset zařídit byt a věci pro mimčo taky nebudou zrovna nejlevnější, takže na auto asi nezbude… ale to asi přežijem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí