Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak jste mi udělaly chuť na brokolicovou polévku s krutony. To zas bude den..
Dneska je mi lépe, tak se snad konečně najím.
Tery - marcipán taky miluju, ale doma se mi nikdy nepodařil udělat. Když už doma kalorickou bombu tak rafaelo z sušeného mléka.. je to drahé, ale božské. ![]()
Martuš já miluju kuličky z horalek!!! to je bomba!!! Taková ňainka!!!
…
ani ne popravde..placam toho hodne do sebe,ale ze bych vylozene mela jednu vec to ne…jsem divna ![]()
@Hoope - Jů a jak to chutná? Já už o nich slyšela, ale nevím jak to chutná. Po sušenkách?
@Luciii25 - Nejsi divná.. Buď ráda, že jíš
Já vypadám jako nutrie s bříškem..
Jsem shodila na zadku a prsou a jediný co mi vystupuje je pupík.. ![]()
MArti je to bomba!! Mamka je dělá z vanilkovejch takže jsou takové jemné, já je dělám z oříškovejch a jsou takové nugátové takové úplně bomba
…a někdo to obaluje v kokose, já v oříškách
…
@Marta87 mě se zatím vždycky marcipán povedl
taky ze sušenýho, ale ne podle receptu z polotučnýho, ale já dělam z plnotučnýho a mňam.....:D
Holky co vaříte? já snídala lívance co sem si udělala včera a nevim co si mam dát k obědu
asi jinak zase skončim u nějaký polívky…
My dnes mame kureci kousky se syrovou omackou a testoviny:-) vcera byl bramborovy gulas:-)
my dneska jedeme ke tchánovcům :…práve se oblíkáme a valíme tam…tak snad bude něco mňam a nepo
…pa pa
Holky tak se mi z toho co tu píšete zvedl žaludek..
Já to vidím na tvaroh. Chlapi chtějí obalovanej hermelín, tak jim ho udělám a budu se u toho držet.. Ve tři jedu pro kytku babičce a pak hurá na domácí starosti. ![]()
Ještě bych měla pro vzorník barev, ale nejsem stroj.
Dům prostě počká.. Jo a už nosíte těhu gatě? Já už si je budu objednávat pač je mi z těch volných špatně..
Tak kdybyste narazily na nějakej pěknej a né moc drahej obchod prosím odkaz.. ![]()
Holky otázka dne mého syna - Mami z čeho se vyrábějí rozinky.. ![]()