Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
10.4.12 12:20

Holky to jsou příšpěvky… :mrgreen: Nevolnosti můžou být ještě horší, ale to nebudem přivolávat. Já jím jen ovoce a přesnídávky. Dneska zkusím broklicovou polévku, už se na ní těším 4 dny.. :D Strašně mě baví chodit po venku a pak sebou plácnout na gauč.. Manžel vyšiluje, že mimča budou mrňavý, když jim beru energii.. :lol: Nechápu proč je tak ve stresu.. :lol: Jo a už jsem si vybrala kočárek Easy Walker Duo je to jedinej kompaktní pro dvojčátka :hug: .
Co budete dneska vařit? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
10.4.12 12:21

@petula5 - Tak to držím obzvlášt palečky, aby Vám to vyšlo. Já jsem po třetí těhu za poslední rok a teď se nedám.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
10.4.12 12:26

Ja uz mam nevolnosti nastesti pryc:-) ale ze zacatku to bylo taky hroznyyy..to jsem nemohla skoro dojit ani na wc…Do mesta na nakup,nebo uklid byl nemoznej,jeste,ze mam tak hodneho muze a vse to zvladnul za me:-) Jinak ja dnes asi koprovku,pak mam v planu rizoto a kvetakovou polevku a asi mozecek s bramobrem:-) ale to mam uz plany do konce tydne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
10.4.12 12:43

@verunkka2 - jsi krásnej případ toho, že bude lépe a budem brzo baštit jako ty.. :hug: Jak já bych si dala rizoto… :( Nevadí dneska je hokej a u něj budu baštit přesnídávky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.4.12 12:45

Já mám doma taky dědnej svinec…to je fakt děs…ještě o víkendech jezdíme k mamce, protože stavíme…takže vůbec nic nestíháme…to je hrozný…a navařeno mám taky od mamky :) což mě teda velmi těší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
10.4.12 12:49

@aničkakytička vydrž to, taky se mi to stává a mám depky jen z toho, že sem doma, přítel v práci a tady bordel :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
10.4.12 12:54

Jinak sem zvracela jen jednou, asi pomáhají polívky, mlíko a ovoce… Přítel se snaží nakupovat dobroty, včera mi přinesl slanečka a zavináče :D Jinak vařit budu asi nějaký vývar a plátek vepřovýho s bramborem…nebo francouzský brambory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.4.12 12:56

není zavináč tepelně neupravená ryba?? to by se v těhu nemělo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 13:11

já jím denně něco jiného,muj ani neví co nakupovat,jeden den mi pomůže vývar,pak brambory s tvarohem a dneska jsem cpala jenom trošku brambor a nebylo to nic moc :zed: ,do 8tt jsem nejedla vůbec nic sladkého a to před otěh.jsem ani jeden den bez čokolády nevydržela,no a tedˇuž sem tam něco zobnu,ale čoko né,tak jenom be-be kakaové,no je to bída s tou výživou,chudatko mimisek a chtěla jsem se zeptat,jestli mužu houby,jako žampiony a hlivu,čerstvé,no něco s nich uvařím,ale nejlepší na tom je,že nikdy nevím,jestli to budu jíst,babička mi dnes koupila tolik hřibů,že nevím ani co s tím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
10.4.12 13:24

@OKkacka myslíš? to je asi jediná ryba, kterou zvládnu sníst.. ale tak já si dávala i tatarák z lososa…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.4.12 13:27

holky já vám závidím, já pořád na pečivu a už zvracím i po něm, dneska jsem okusila suchý knedlík a zatím ok .)) už aby tohle bylo za mnou, je to šílený.. a taky asi budem potřebovat uklízečku, jinak tu schnijem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.4.12 13:28
@Terrrka píše:
@aničkakytička vydrž to, taky se mi to stává a mám depky jen z toho, že sem doma, přítel v práci a tady bordel :((

ale kdybsto tu viděla , to není jen bordel, se tady lepíme k podlaze..ale prostě není síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.4.12 13:30

Ňam zavináč…jak o něm mluvíš dostala sem na něj chuť…já nemůžu absolutně nic sladkýho, okamžitě mi je zle. Já radši maso, sýry, polívčičky…to je paráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 13:31

hm,tak já pěkně papkala první asi tři týdny,ryby,zelenina,ovoce,to mi bylo jěště uplně dobře a najivně jsem si myslela,že to tak půjde dál,no a nejde snist skoro nic a ryby?to ani náhodou,jen je citim,tak jdu :poblion: takže jim rabí tuk v tabletách,aspoń něco,mám v puse jak bych olizovala kovovou tyč,tak to zaháním sušenkama koka,ty jdou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
10.4.12 13:31

tohle sem našla k těm zavináčům: … Nezávadné jsou také ryby naložené v silně kyselé, slané nebo sladké marinádě, např. sardelky a zavináče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí