Poradna duly
Jana Čurdová
Holky to jsou příšpěvky…
Nevolnosti můžou být ještě horší, ale to nebudem přivolávat. Já jím jen ovoce a přesnídávky. Dneska zkusím broklicovou polévku, už se na ní těším 4 dny..
Strašně mě baví chodit po venku a pak sebou plácnout na gauč.. Manžel vyšiluje, že mimča budou mrňavý, když jim beru energii..
Nechápu proč je tak ve stresu..
Jo a už jsem si vybrala kočárek Easy Walker Duo je to jedinej kompaktní pro dvojčátka
.
Co budete dneska vařit? ![]()
@petula5 - Tak to držím obzvlášt palečky, aby Vám to vyšlo. Já jsem po třetí těhu za poslední rok a teď se nedám.. ![]()
Ja uz mam nevolnosti nastesti pryc:-) ale ze zacatku to bylo taky hroznyyy..to jsem nemohla skoro dojit ani na wc…Do mesta na nakup,nebo uklid byl nemoznej,jeste,ze mam tak hodneho muze a vse to zvladnul za me:-) Jinak ja dnes asi koprovku,pak mam v planu rizoto a kvetakovou polevku a asi mozecek s bramobrem:-) ale to mam uz plany do konce tydne:-)
@verunkka2 - jsi krásnej případ toho, že bude lépe a budem brzo baštit jako ty..
Jak já bych si dala rizoto…
Nevadí dneska je hokej a u něj budu baštit přesnídávky… ![]()
Já mám doma taky dědnej svinec…to je fakt děs…ještě o víkendech jezdíme k mamce, protože stavíme…takže vůbec nic nestíháme…to je hrozný…a navařeno mám taky od mamky
což mě teda velmi těší ![]()
@aničkakytička vydrž to, taky se mi to stává a mám depky jen z toho, že sem doma, přítel v práci a tady bordel ![]()
Jinak sem zvracela jen jednou, asi pomáhají polívky, mlíko a ovoce… Přítel se snaží nakupovat dobroty, včera mi přinesl slanečka a zavináče
Jinak vařit budu asi nějaký vývar a plátek vepřovýho s bramborem…nebo francouzský brambory ![]()
není zavináč tepelně neupravená ryba?? to by se v těhu nemělo, ne?
já jím denně něco jiného,muj ani neví co nakupovat,jeden den mi pomůže vývar,pak brambory s tvarohem a dneska jsem cpala jenom trošku brambor a nebylo to nic moc
,do 8tt jsem nejedla vůbec nic sladkého a to před otěh.jsem ani jeden den bez čokolády nevydržela,no a tedˇuž sem tam něco zobnu,ale čoko né,tak jenom be-be kakaové,no je to bída s tou výživou,chudatko mimisek a chtěla jsem se zeptat,jestli mužu houby,jako žampiony a hlivu,čerstvé,no něco s nich uvařím,ale nejlepší na tom je,že nikdy nevím,jestli to budu jíst,babička mi dnes koupila tolik hřibů,že nevím ani co s tím ![]()
@OKkacka myslíš? to je asi jediná ryba, kterou zvládnu sníst.. ale tak já si dávala i tatarák z lososa…:D
holky já vám závidím, já pořád na pečivu a už zvracím i po něm, dneska jsem okusila suchý knedlík a zatím ok .)) už aby tohle bylo za mnou, je to šílený.. a taky asi budem potřebovat uklízečku, jinak tu schnijem ![]()
@Terrrka píše:
@aničkakytička vydrž to, taky se mi to stává a mám depky jen z toho, že sem doma, přítel v práci a tady bordel
ale kdybsto tu viděla , to není jen bordel, se tady lepíme k podlaze..ale prostě není síla…
Ňam zavináč…jak o něm mluvíš dostala sem na něj chuť…já nemůžu absolutně nic sladkýho, okamžitě mi je zle. Já radši maso, sýry, polívčičky…to je paráda…
hm,tak já pěkně papkala první asi tři týdny,ryby,zelenina,ovoce,to mi bylo jěště uplně dobře a najivně jsem si myslela,že to tak půjde dál,no a nejde snist skoro nic a ryby?to ani náhodou,jen je citim,tak jdu
takže jim rabí tuk v tabletách,aspoń něco,mám v puse jak bych olizovala kovovou tyč,tak to zaháním sušenkama koka,ty jdou ![]()
tohle sem našla k těm zavináčům: … Nezávadné jsou také ryby naložené v silně kyselé, slané nebo sladké marinádě, např. sardelky a zavináče…