Poradna duly
Jana Čurdová
já jsem na neschopence ale já mám rizikové, jsem po operaci slepáku v těhu a taky sem krvácela takže mě nechal doma… Ale záleží jakou máš práci, já jak jsem měla ty desítky tak to bylo hrozný, se mi úplně motala hlava a bylo mě zle, nedalo se to a navíc mě bolelo břicho a nemohla sem si ani sednout…
@ron2011 ja chodim do prace, ale sedim cely den u kompu.. aspon mi to trochu odvede myslenky od toho, ze je mi spatne. Ja bych to urcite chtela vydrzet minimalne do konce srpna, idealne bych sla na materskou az v rijnu. Chci jeste nasetrit nejaky penizky a nechci sedet doma, hrozne bych zpohodlnela, ja se znam ![]()
@ron2011 já jsem na to absolutně stejně…ráno je to v pohodě, ale odpoledne přijde krize. Dělám od půl jedenáctý do sedmi večer a pak jedu skoo hodinu autem domu. Takže v osm přijedu a sem ráda že stojim na nohou. Školu taky absolutně nestíhám. Marodit nechci, ale zase pokud se to bude zhoršovat tak se odmítám zhroutit…mimísek je nejdůležitější
Jinak sem nakupovala a manža se ptal jestli čekáme obříka ![]()
ahojky holky …no já jsem v neustálém boji.....je to děs…14 dní to bylo k vydržení ale teď ty 4 dny je to děsný.....chjoooooo........já budu zase víc psát kočky až mi to poleví, ju?
![]()
@afaxi Heled ty kupujes s kratkym rukavem a nohavickou? To se v zime moc neunosi, nebo jo? ![]()
@afaxi ty jsou nádherné. ![]()
Já to mám totožené, sedím v práci od 9-17 hodin a odpo když jdu domu, tak jsem ráda, že se svalím na gauč a nehnu se. Také nechci být doma, bych se ukousala a strašně zlenivěla a navíc ty blbý vycházky, co teď dávají, to bysme si neužili s manželem ani poslední prázdniny ve dvou.
@Hoope přeji ti, ať už je ti lépe, sluníčko.
Ahojky holky
afaxi jsou moc pěkný ale souhlas s Raduš, myslím, že to prďolka v zimě neunosí
…já budu kupovat jen overálky…ani né body a tak…prostě jeden kus oblečku
…tečka…overálek je nadevše
…
![]()
Dostane punčošky k tomu
a shánějte teď něco s dlouhým rukávem
prostě sem nenašla a mě se to hrozně líbilo…a to proužkatý unosíme to je trochu větší ![]()
@afaxi píše:
Dostane punčošky k tomua shánějte teď něco s dlouhým rukávem
prostě sem nenašla a mě se to hrozně líbilo…a to proužkatý unosíme to je trochu větší
Já to právě neznám, mě bylo špatně jen dva dny a teď je to ok. Jen jsou určité věci co nemůžu ani cítit, ale jinak je to super. No jediný co cítím, jsou prsa
Ten plyšovej overal má i kamarádka a vypadá dobře, tak doufám, že něco takového seženu taky…na zimu se bude hodit…
Bambinko no mě u malého taky zle nebylo
…ale bylo mi skoro o 10 let míň
.....a říká se že špatně je u holčiček ![]()