Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
11.4.12 13:09

@webparazit Wau hltala jsem to jedním dechem. Mě by vadilo být daleko od rodiny, ale člověk si asi zvykne.

@Marta87 Viď, vidět toho mimíska každý den, by bylo úžasné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
11.4.12 13:24

Holky, rozhodne nechci zadnej obdiv nebo nechci, aby jste si z toho mysleli, ze rikam, ze Anglie je super. Kazda zeme ma neco, ja uz muzu zadat o UK pas, ale nechci, jsem hrda, ze jsem ceska, nesnasim, kdyz me nekdo nasi zemi nazve czechoslovakia :cert:

Styska si mi porad, i kdyz kazdy den mluvim s rodici po skypu, ale zase kdyz slysim, jak ted holky, co maji stejne stare ditko premysli, kam ho dat, ze do skolky nevezmou, materska jim konci v cervnu, dalsi budou resit tohle za rok, dalsi kamoska ma trileteho syna, do skolky ji ho vemou az v zari, ted musi na pracak a brat smesny penize. Bracha s pritelkyni ziji v CR, ta vydelava 85 tisic mesicne, bracha ma 20, ti si nestezuji. ale myslim si, ze hodne lidi, co vydelava pres 20, 30 tisic neni (pokud nejsou v Praze, ze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.4.12 13:35
@Hoope píše:
Bambinko no mě u malého taky zle nebylo :D :D…ale bylo mi skoro o 10 let míň :D :D.....a říká se že špatně je u holčiček :D

tak to já mám jasnou holčičku, je mi špatně jak kočce po zelenině a jsem obsypaná pupínky až hrůůůza… fakt masakr toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
11.4.12 13:40

@webparazit - Já to beru tak, že si nám rozšířila obzory a za to moc děkujeme. Pokud se Vám v Anglii líbí, tak proč ne..Je to každého právo vybrat si zemi kde chce žít. Hlavní je to, že jsi spokojená a máme další těhulku ve skoupině.. :hug:
Holky já zjistila, že mi je dobře po mléčných houstičkách. :mrgreen: Koupila jsem je malému a baštím je jenom já. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
11.4.12 13:53

No me je dneska fakt :poblion: ale nezvracim, zatim nastesti ani jednou. Jsem jeste v pyzamu, snedla jsem pred chvilkou horalku a udelalo se mi trochu lip. malou jsem dala spat.
zitra uz jdu zpatky do prace, tak snad to zvladnu. Mela bych to uz asi pomalu oznamit v praci. Uz jste to vsechny rekli, nebo cekate treba az do 14tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
11.4.12 13:55

@Marta87
Kde jste se seznamili s manzelem? pokud ti nevadi, ze se ptam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
11.4.12 14:08

@webparazit - Tak po horalce by mi bylo hrozně.. 8o S manželem jsem se seznámila ještě co by studentka, sháněla jsem přivýdělek a on mi nabídnul práci ve firmě. Asi po 4 měsících mi začal nadbíhat a pak už to jelo. Brzy jsme se brali, brzy malej a teď konečně dům a další děti. jsme spolu přes 7 let a klape to.. :D A co ty? Teď máš partera Angličana a nebo Čecha? Já mám horkokrevnýho araba a někdy je s ním švanda.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
11.4.12 14:12

Otec meho prvniho ditete byl anglican, otec meho druheho ditete je anglican :mrgreen: Ale kazdy je uplne jinaci. Steve je takove zlaticko, obetave, stydlive, hodne.

Jinak vy mate v rodine dvojcata? myslim, ze si psala, ze tety? nebo se mi to plete? a manzelova rodina bydli taky v cr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
11.4.12 14:18

@webparazit - takže doma taky mluvíte dvojjazyčně? :mrgreen:
Jj babička měla tety, ale včera jsem četla, že dědičná jsou jenom dvojvaječná. A mi čekáme jednovaječná.. :think:
Né manželova rodina je v Sýrii, má tu dva bratry lékaře a to stačí.. :D Jsou opravdu ze skvělé rodiny, takže jsem ráda, že mám jen dobré zkušenosti.. :hug: Manžel dělá občas i soudního tlumočníka a co se člověk někdy doví u překladů je hrozné.. Češky vs. Tunisani, Egypťani atd. Jsem toho názoru, že jaký si to udělám, takový to má.. a někdo to hold nezvládne.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
11.4.12 14:22

No, to je holky, sranda. Ja ziju v Rakousku a taky budeme dvojjazycna rodina… :) To se to tady hezky seslo. :) Mam podobny osud jako Webparazit… :) Jen s tim rozdilem, ze v Rakousku a ze cekam prvni ditko. :) No, tak to je fakt sranda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
11.4.12 14:27

@Petrala - Tak to je príma.. :D Já bych to německy zvládla, učila jsem se 8let, ale arabština je mazec… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
11.4.12 14:34

@Marta87 jo, to Ti verim! Ale ditatko musim ucit stejne ja cesky a muj manzel nemecky. :) Hele, jak mluvite s manzelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
11.4.12 14:48

Jestli myslíš mě, tak normálně česky. Manžel je tu už 20 let, teda bez pár měsíců v roce co je mimo ČR. S malým mluvíme převážně česky, ale když na něj manžel začne arabsky, tak už něco chápe. Dost často se stává, že si malej stoupne a říká: Tatínku, já jsem čech, tak budem mluvit česky! :lol:
No kdybyste to viděly.. a co doma vaříte? Česká jídla nebo rakouská příp. anglická? U nás, když uvaří manžel arabské jídlo, tak je to úžasný.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
11.4.12 14:53
@webparazit píše:
Mela bych to uz asi pomalu oznamit v praci. Uz jste to vsechny rekli, nebo cekate treba az do 14tt?

Ahoj :mavam:
Ja jsem to rekla dvema kolegum-kamaradum v kancelari, vedeli to i minule.. Jeden mi dela tak trochu sefa, ale vim, ze mu muzu verit, ze by me nijak nevysplouchnul. No a hlavni sef, ten se to dozvi pokud mozno co nejdele. Ale vzhledem k tomu, jaky uz mam bricho (nejen tehotensky, dost jsem pribrala, jak furt zeru, aby mi nebylo blbe :zed:), to asi vsichni poznaji velice rychle.. Chtela bych to utajit aspon do toho 12-13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
11.4.12 15:06

@Marta87 - cesky a rakousky jidla jsou skoro stejny, v tom neni velkej rozdil :) Ale manzel vari moc dobre, umi super steaky nejen hovezi, ale take treba tunakovyho.
@webparazit - u mne v praci to vi uz skoro vsichni, prtoze jsem to prvnimu hodne brzo rekla sefovi, protoze moje kolegyne, co se mnou sedi v kanclu to zjistila, ze delame umely a tak jsem se bala, ze pobezi za sefem a ten se to dozvi od ni driv nez ode mne, tak jsem mu to rekla driv nez ji. :)
Ale jinak jsem nic nepribrala - jo, mozna tak ca 2 kg po tech hormonech po IVF, ale to uz mam dole a brisko mi jeste neroste. Dneska mi dokonce rekla kamoska, ktera to nevi, jestli jsem nezhubla. :) Tak jsem mela radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí