Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4247
12.4.12 09:46
@Petrala píše:
Radus, nechtela jsem Te vystrasit, ale ja bych se asi neptala, jela bych s rodinou a proste bych se nekoupala. Tak bych to vyresila ja. Jist muzes vsechno, chodit muzes, nohu v sadre nemas, takze myslim, ze v pohode. :hug: :hug: :hug: Hele, ale i kdyz jsi nikdy nemela zadny mykozy, vubec nevis, co by Te mohlo potkat ted a nahoda je blbec. Ja bejt Tebou, tak jsem rada, ze jsem v pohode.
Marta - urco, jestli se na dovcu citis, tak ano. Holky, ja sem po umelym a je mi 34 let a tak asi proto se tak bojim. Takze mne berte s rezervou, prosim! :hug:

Nevystrasila, neboj, ja uz jsem si o tom cetla ruzne clanky a diskuze.. vetsina doktoru rika, ze je to ok, krome horkych bazenu, takze se toho budu drzet :) Preci se jako tehule nebudes celou dobu vyhybat vsem bazenum, nebo jo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
12.4.12 09:55

Ja bych se asi bazenu nebala…i do reky bych vlezla..jen asi rybniky vynecham..ale preci se nebudu cele tehu nekde schovavat ve stinu:-/ Jinak my bohuzel bydlime v byte,takze vlastni bazen nemame… Ale ja to v lete bez koupani asi nevydrzim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 09:57

Radus, radsi jo. Ja bych si to hrozne vycitala, kdyby se neco stalo. Ja se neomezuju v nicem, nemam zadny tehu priznaky, je mi dobre. IVF klaplo napoprve, nikdy predtim jsem tehotna nebyla. klep, klep, klep… Ja myslim, ze to vsechno klapne dobre, ale pokud nemusim do bazenu, tak tam nepujdu. Ani do Whirpoolu doma. Mame ho na zahrade a v lete ho pouzivame jako bazen, koupeme se tam jen my dva, takze zadny riziko nehrozi, ale jedno leto to vydrzim. Vis, ja kdybych mela nejaky vytok nebo nejakou mykozu, tak bych se bala. Nemuzes brat zadny leky a bude to zlobit nejen Tebe, ale mela bych strach i o mimi. Ale zalezi to jen na Tobe! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 09:57

Holky, muzu se zeptat kolik Vam je let? Jen tak pro predstavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
12.4.12 10:00
@Petrala píše:
Holky, muzu se zeptat kolik Vam je let? Jen tak pro predstavu?

Mne 21 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
12.4.12 10:02

Mě 25.. 1 manžel, 1 syn a další 2 mimča na cestě.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
12.4.12 10:03

@Petrala - Nemyslím si že věk je tu nějak důležitej. Čekáš svoje první a ještě po IVF, takže tě chápu. Já když čekala malého, tak jsem k vodě ani nepáchla. Teď se prostě cítím jinak, už se tolik nebojím a vzhledem k možnostem proč ne.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 10:05

@Petrala Jeste se poradim s doktorem..
A ted me napadlo, ze mam doma nedobrane lactobacily, tak je kolem te dovci asi budu brat, at se proti mykoze jeste trochu vic obrnim :)

Jinak me je 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 10:06

Hm, holky, jste mladounky, ja si to myslela. Ono ja bych to taky tak neresila, ale clovek je fakt opatrnejsi, kdyz je starsi. Zni to hrozne staromodne, co tady pisu, ale driv (ve Vasem veku) jsem fakt tak moc nepremyslela jako ted. To jsem mela vsechno na haku… :) Fakt ze jo… :) No, ja sem ve Vasem veku jeste parila a uzivala si zivota… :) Ja se vdavala az ve 32 a myho manzela jsem poznala az v 29 letech, takze krasny, prtoze do 27 jsem delala vejsku a pritom jsem fakt nechtela vaznej vztah, to by neslo parit, chodit do skoly, do prace, dovoleny, cestovani, proste jsem si to dokonale uzila a ted se tesim na mimi… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 10:10
@Petrala píše:
Hm, holky, jste mladounky, ja si to myslela. Ono ja bych to taky tak neresila, ale clovek je fakt opatrnejsi, kdyz je starsi. Zni to hrozne staromodne, co tady pisu, ale driv (ve Vasem veku) jsem fakt tak moc nepremyslela jako ted. To jsem mela vsechno na haku… :) Fakt ze jo… :) No, ja sem ve Vasem veku jeste parila a uzivala si zivota… :) Ja se vdavala az ve 32 a myho manzela jsem poznala az v 29 letech, takze krasny, prtoze do 27 jsem delala vejsku a pritom jsem fakt nechtela vaznej vztah, to by neslo parit, chodit do skoly, do prace, dovoleny, cestovani, proste jsem si to dokonale uzila a ted se tesim na mimi… :)

Nemyslim si, ze je to vekem. Taky uz mam za sebou jedno ZT a neudelala bych nic, co by miminko ohrozilo, ale jsem presvedcena, ze koupani v bazenu mu proste uskodit nemuze, kdyz se dodrzi rady lekare co se tyce teploty vody a hygieny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
12.4.12 10:12
@Petrala píše:
Hm, holky, jste mladounky, ja si to myslela. Ono ja bych to taky tak neresila, ale clovek je fakt opatrnejsi, kdyz je starsi. Zni to hrozne staromodne, co tady pisu, ale driv (ve Vasem veku) jsem fakt tak moc nepremyslela jako ted. To jsem mela vsechno na haku… :) Fakt ze jo… :) No, ja sem ve Vasem veku jeste parila a uzivala si zivota… :) Ja se vdavala az ve 32 a myho manzela jsem poznala az v 29 letech, takze krasny, prtoze do 27 jsem delala vejsku a pritom jsem fakt nechtela vaznej vztah, to by neslo parit, chodit do skoly, do prace, dovoleny, cestovani, proste jsem si to dokonale uzila a ted se tesim na mimi… :)

Ani ja ale nemuzu rict,ze jsem si neuzila a ze je to neco,co me bude omezovat:-) ja myslim,ze i s miminkem jde hezky zit,vzdyt ho muzu vzit skoro vsude sebou a kdyz se budu chtit pobavit,tak mi uplne postaci grilovani na zahrade :-) A taky jsem to takhle chtela,mit miminko brzo:-) Střední mám udelanou,neco odpracovano a ted doufam,ze si zvladnu udelat dalkove VŠ..Mam to hezky naplanovane,tak doufam,ze mi to vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 10:15
Myslis si, ze 35 stupnu a koupani ve verejnych teplych bazenech, kde se mnozi o to vic bakterii miminku neskodi??? :roll: :roll: :roll:
Holky, nechci se s Vama hadat, delejte, jak myslite, kazda na to ma vlastni nazor. Ja mam jiny.
@Radka84 píše:
Nemyslim si, ze je to vekem. Taky uz mam za sebou jedno ZT a neudelala bych nic, co by miminko ohrozilo, ale jsem presvedcena, ze koupani v bazenu mu proste uskodit nemuze, kdyz se dodrzi rady lekare co se tyce teploty vody a hygieny :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 10:17
Tak ok, jak jsem jiz vyse psala, kazda mame jiny nazor na vec… :)
@verunkka2 píše:
Ani ja ale nemuzu rict,ze jsem si neuzila a ze je to neco,co me bude omezovat:-) ja myslim,ze i s miminkem jde hezky zit,vzdyt ho muzu vzit skoro vsude sebou a kdyz se budu chtit pobavit,tak mi uplne postaci grilovani na zahrade :-) A taky jsem to takhle chtela,mit miminko brzo:-) Střední mám udelanou,neco odpracovano a ted doufam,ze si zvladnu udelat dalkove VŠ..Mam to hezky naplanovane,tak doufam,ze mi to vyjde:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
12.4.12 10:17

Hm to je Vás tady fakt dost mladounkých,já jsem mezi vámi taková stará kopřiva :lol: no a poprvé jsem byla těh.ve 22 a tedˇje mi 34 a jsem těh.po čtvrté a jak čtu vaše přispěvky,tak já mám asi hodně zaostalé názory,ale jak píše Petrala,když jsme starší a já po čtvrté těh.tak se bojím fakt všeho,v těch mých 22 jsem taky nic neřešila,až nám umřel chlapeček po porodu,tak tedˇuž se bojím fakt všeho,tedˇjěště beru Utrogestan,tak jsem vystrašená ze všeho,měla jsem silnější výtok a bolesti v břichu a hned jsme frčeli do nemocnice,takže mě ani nenapadá,že by jsme někam jeli,ale kadžý má těh. jiné a také až tedˇmi je tak moc špatně,tak jsem ráda,že jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 10:19

@Petrala teď 24.4. mi bude 21,přítel 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie