Poradna duly
Jana Čurdová
Holky chodíte? Myslím jako na delší procházky. Asi začnu chodit pravidelně. Je to dobrý na fyzičku a navíc čestvej vzduch. Jen škoda, že nemám pejska, to bych ťapala pořád..
Jo a zkuste nanuky.. Já měla před chvílí a super.. ![]()
@Terrrka píše:
@verunkka2 ty jo krásnejjen bych asi takovýho psa nezvládla
obdivuju
No ja osobne bych si to taky neporidila,ale pritele jsem si vzala i se psem a ma ho vic nez dobre vycviceneho,takze posloucha na slovo:-)
@verunkka2 tak to jo
já sem chtěla radši něco menšího, do bytu zatím a aby to bylo k dětem
koně si umim „vychovat“ ale u těhle bojových psů nevim nevim..:D bych asi utekla
ale je vážně krásnej
Ja chodim na prochazky kazdy den alespon dvakrat:-) na dlouhe,vecer pak aspon spim jak zabita,protoze posledni dobou se mi hrozne zmenil spanek..driv me nezbudilo ani troubeni do ucha a ted jen neco zavrze,nebo se pohne pes a uz jsem v pozoru:-/
@Terrrka …no on ma prave hrozne dobrou povahu…je to takvej posera:-D boji se ostatnich psu,necha si vse libit..k nam chodi dost deti na navstevu,mam i 2letou neter a necha si libit vse..ale samozrejme o samote bych ho s ditetem nenechala,ale to bych nenechala zadneho psa:-)
@OKkacka jo díky,no včera večer jsem se jěště nadlábla přesnidavky
ta mi šla a v noci mi nebylo nic moc,tak jsem si dala tošku studené coly a spala jak mimino
špatně mi je až tedˇu čtvrtého těh.tak jsem ani moc nevěděla co zobat jo a já dnes dělám brambory s tvarohem,tak doufám že mi ti sedne,ne jak to včerejší rajče ![]()
@verunkka2 - taky se pořád budím a převaluju, je to normální. Navíc se mi ještě dělá špatně což ty už máš za sebou.. takže úžasný.. ![]()
Za 11 dní mám kontolu, tak už se nemůžu dočkat.. zase Vám sem nahraju UTZ abyste mohli hodnotit.. ![]()
jinak já ven moc nechodím, přítel je pořád v práci a občas jdeme jen když je doma se psem dál… motá se mi dost hlava tak nechci sama nikam moc chodit ![]()
@Marta87 jo to uz mam,nastesti:-) ja mam kontrolu uz v uteryyy:-) a posledni UTZ mam z 10tt a tam uz je mimi hezky videt ,ze ???:-)
Já taky špatně spim,miláček dost chrápe,tak já se hned vzbudím a ven taky nic moc,spiš přes vikend se jdeme projít,jak je doma,jinak sedím na zahradě,no když je teplo,taky mám motáky,tak sedím spiš na prdeli.
Tak tuhle máme doma my, jsou jí skoro 4 roky, je to šmudla naše