Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2830
12.4.12 11:55

Ahojte, všechny Vás tady po dlouhé době zdravím :mavam: já jdu na kontrolu v pondělí a už se nemůžu dočkat, nějak se necítím vůbec těhotně :-D žádné nevolnosti, únava… prostě nic :-D všechno zmizelo ze dne na den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 11:55
Nejstarsi rozhodne tady nejsem, kdybys cetla podrobne diskusi, ale tou nohou si klidne trhnu. :) :lol: Ti lekari, co jsi cetla byla jiste odborna literatura. Sorry, ale na to Te netipuju.. :) Tak inteligentni nejsi… :) :) :)
Pekny den…
@Radka84 píše:
Vis ty co? Trhni si nohou. Jsi tu temer nejstarsi, takze automaticky nejchytrejsi, rozumim. Cetla jsem si odborne rady lekaru, nikoliv babske rady, jako jsou ty tvoje :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 11:57

Ty taky riskujes! Kdyz tedy vsichni trpi na mykozy, co pises, co je nesmysl, tak to nebudu jeste podporovat, ne? Holky, jste proste deti… Ja si nemuzu pomoct… Ale koupejte se kde chcete, delejte si co chcete, ja na to nemam takovy kraviny tady cist… :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

@aničkakytička píše:
Ahoj holky,
trochu nezvládám psát, jak je mi blbě a točí se mi hlava, počítači se vyhejbám :)))
jinak, já mám dva pražský krysaříky a k dětem super :))) jak jsou malí, jsou manipulativní ad ětem neublíží :)) závidím tady toho pitbula, či co to bylo, jsou to super rodinní psi, k dětem dělaní mnohem líp než třeba ten labrador. mám i retrívřici a taky je super :)) nechala by si i očíčka vydloubat :)
a abcyh ještě načla ty bazény :))) tak plavecký bazén má většinou 25 stupňů, vyhřívaný i těch 35, tam chodím i já s dětmi. stačí si vzít tampon, pokapaný olejíčkem, a po koupání ho hnedka vyndat. a stejně, většina těhulí trpí na mykozy a i pro ně je spousta bobulí a globulí, dobrý je i bílý jogurt, takže žádné babské rady,a le když je člověk opatrný, všecko jde!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 11:57
@Petrala píše:
Nejstarsi rozhodne tady nejsem, kdybys cetla podrobne diskusi, ale tou nohou si klidne trhnu. :) :lol: Ti lekari, co jsi cetla byla jiste odborna literatura. Sorry, ale na to Te netipuju.. :) Tak inteligentni nejsi… :) :) :)
Pekny den…

jka tady může někdo říkat někomu, že není inteligentní??? znáte se osobně? proboha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 12:00
Nezname, ale staci mi, jakym zpusobem se vyjadruje a co pise, to mluvi za vse… :) :) :) Jestli to Vy ostatni take tak necitite, tak to je pak proboha… :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll:
@aničkakytička píše:
jka tady může někdo říkat někomu, že není inteligentní??? znáte se osobně? proboha…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
12.4.12 12:01

Holky, co se to tu stalo…? Znám plno holek, co se během těhu koupalo…kamarádka chodila plavat pravidelně, naopak jí to dokrot doporučil na záda a s pupkem to byl jediný pohyb co mohla…a děti má zdravé…a problémy nikdy neměla…
Příjde mi přehnaný si tu kvůli tomu říkat kdo je a není inteligentní…každého věc…stejně tak jako na každého to působí jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 12:04
Ano, mne to prijde tez zbytecne, ale ono to vyplynulo z te diskuze. To nebylo vztazeny na normalni bezny koupani v bazenu, ale na termalni bazen a ja sem pouze napsala, ze bych se poradila s lekarem, ze 35 stupnu muze byt pro dite i z duvodu vetsiho se mnozeni bakterii nebezpecne.. ale ta mlada slecna to ponekud prekroutila (zrejme to nepochopila) a tak opravdu k tomu slovu inteligence muselo dojit… :) Omlouvam se, ze rusim diskusi, ale ja sem nemohla… Trhalo mi to usi… :roll: :roll: :roll:
@Sisinka04 píše:
Holky, co se to tu stalo…? Znám plno holek, co se během těhu koupalo…kamarádka chodila plavat pravidelně, naopak jí to dokrot doporučil na záda a s pupkem to byl jediný pohyb co mohla…a děti má zdravé…a problémy nikdy neměla…
Příjde mi přehnaný si tu kvůli tomu říkat kdo je a není inteligentní…každého věc…stejně tak jako na každého to působí jinak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 12:06

ja uz se muzu jenom smat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 12:06

tak každý má nějaký názor, ne? od toho je to diskuze ;) kliid holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 12:08
Radeji ano, to Ti urco jde lepe nez psani.. :) :lol:
@Radka84 píše:
ja uz se muzu jenom smat :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 12:10
@Petrala píše:
Radeji ano, to Ti urco jde lepe nez psani.. :) :lol:

Jasne, ja myslim, ze bude nejlepsi, kdyz si sebe navzajem nebudeme vsimat. Myslim, ze si kazdy muze precist nasi diskuzi a udelat si obrazek o inteligenci nas obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 12:11

co se týče těch bazénů, každý je jinak náchylný, někdo chytne nějakej hnus i ve studený vodě a někdo zase v tý teplý, každá musíte sama vědět co vám to dělá nebo nedělá…ale určitě bych nelezla do rybníků… myslím, že další dohady jsou zbytečný, ne? stejně si každá z vás/nás bude dělat co chce a co sama uzná za vhodné a nemá smysl se tady kvůli tomu hádat, že @Petrala a @Radka84 ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 12:14

Ahojky holky!!! Dočítám, byla jsem teď dopoledne v práci :)…jinak mě je 31 :D :D :D…a s koupáním v teplé vodě musím souhlasit s holkama co píšou že je to nevhodné :nevim: …teplou vodou se dokonce na konci těhu vyvolává porod.....a těch infekcí co se může dostat je fakt dost.....máme na diskusi holku co kvůli tomu přišla v 19tt o mimi :nevim: :nevim: … zdraá všechno, jen chodila plavat a buch… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 12:16

@Hoope jasně ;) ale někomu to nevadí a někomu jo, každá je jinak citlivá na tyhle hnusy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
12.4.12 12:17
@Hoope píše:
Ahojky holky!!! Dočítám, byla jsem teď dopoledne v práci :)…jinak mě je 31 :D :D :D…a s koupáním v teplé vodě musím souhlasit s holkama co píšou že je to nevhodné :nevim: …teplou vodou se dokonce na konci těhu vyvolává porod.....a těch infekcí co se může dostat je fakt dost.....máme na diskusi holku co kvůli tomu přišla v 19tt o mimi :nevim: :nevim: … zdraá všechno, jen chodila plavat a buch… :nevim: :nevim:

A koupani ve vane??? Mne treba spousta lidi rikalo,ze se v zadnym pripade nemuzu koupat,jen sprchovat..Zeptala jsem se u dr a ten na me jen koukal,jak na blazna,proc bych se jako nemohla koupat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí