Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
12.4.12 12:17

holky a já dneska vařím rajskou od našich :D :D :D…mamka mi ji o víkendu přivezla :D :D :D…ale zatím jsem snědla jen suchou housku, tu rajskou mám jen pro kluky :(…já bych ji asi :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 12:18

@Hoope to je stejně nejhorší, když uvaříš něco dobrýho a pak to stejně nejíš…:(( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 12:19

@verunkka2 jasně že můžeš, jen nesmíš mít horkou vodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 12:20

tak já sem si třeba včera dala fajn vanu s čokoládou a olejem, hmm svíčky a relax ;) a pohodička…teplota tak akorát, nic horkýho a bylo to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 12:20

Holky a pejsky máme 4 :D :D :D…jeden westík na fotce chybí :D toho bílého máme 2× :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 12:22

@Hoope to je zvěřinec :D mě stačí ten jeden zlobivej :D ale krásný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 12:26

Berušky no tak!!!! :cert: :cert: :cert: Každá přeci dělá to co si myslí že je správné, to že s tím druhá nesouhlasí neznamená že je to špatně…prostě a´t se koupe kdo chce a kdo nechce a´t se nekoupe!!! A tečka!!! Můžeme si napsat názory, ale nemusíme se kvůli tomu hádat ne???......Pojďte probrat radši něco jiného, třeba jestli už vám rostou bříška!!! Mě už trochu jo :roll: :roll: …nebo spíš nesnesu už normální kalhoty…mimís si na ně stěžuje…Jako oblíknu je…ale pak mě bolí břuch :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
12.4.12 12:26
@Petrala píše:
Ty taky riskujes! Kdyz tedy vsichni trpi na mykozy, co pises, co je nesmysl, tak to nebudu jeste podporovat, ne? Holky, jste proste deti… Ja si nemuzu pomoct… Ale koupejte se kde chcete, delejte si co chcete, ja na to nemam takovy kraviny tady cist… :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Mne zase vadi vety toho razu,ze jsme deti! Kazdy ma svuj nazor a kazdy dela to,co uzna za vhodny ne?? A kdyby jsme byli deti,tak asi nemuzeme byt matky! Ja zase nechapu lidi,co se nejprve honi za karierou a pak si porizuji teprve deti! To je podle me nejaky trend, ktery je uplne mimo,protoze pak je problem ty deti vubec mit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
12.4.12 12:27

Ja jen mini spicek,ale videt to rozhodne neni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 12:27

Já mam břicho docela velký :D (asi o 5 cm na obvod větší než normálně ;) nafouklý :D ale ráno je hezky vidět jak roste…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 12:31

verunkko jo vana jo, jen né vyloženě horká voda :)…a ve vaně se nepředpokládá že tam polezeš s infekčním onemocněním nebo tak :D :D…já se ve vaně koupu tak 1× za 14 dní když se holím před prohlídkou :D :d ale umeju si předtím nohy :D :D :D…ale jinak se sprchuji :)…není to o tom že by koupaní denně asi vadilo, ale pro dělám to pro svůj klid…pak se něco stane a já si budu říkat že jsem neudělala maximum :)…a hlavně já mám mimi z umělého oplodnění takže jsem riziková už sama o sobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.4.12 12:31

@Hoope jsem na tom obdobně, předevčírem jsem si zkusila dvoje šatky, za normálních okolností mi byly volné a já je zapla na tipťop a kdybych si v nich v práci sedla tak se mi asi rozepnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 12:33

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …já si dneska koupila letní tuniky…takové ty skoro průhledné plátno :D…jednu bílou a jednu růžovou :d ta růžová je delší, jako spíše takové šatky :d a mám k tomu legíny :D :D.....až se těším až bude sluníčko a já budu moc svobodně pupek vyvalovat a nebudu se tlačit v kalhotech :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
12.4.12 12:39

Mě už jde taky břiško vidět,:lol: tak jsem snědla trošku těch brambor s tvarohem a zatím dobré,drží:)ale jak se vařili,tak jsem málem měla po jídle,pohla bych dělat policejního psa,mám čuch jak hrom,fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 13:00
@Petrala píše:
Ty taky riskujes! Kdyz tedy vsichni trpi na mykozy, co pises, co je nesmysl, tak to nebudu jeste podporovat, ne? Holky, jste proste deti… Ja si nemuzu pomoct… Ale koupejte se kde chcete, delejte si co chcete, ja na to nemam takovy kraviny tady cist… :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

já neříkám,že na ně trpí všichni, to sis překroutila,a le já řeči o inteligenci vynechám :))) pouze žena v období těhu, kdy je jiné ph v pochvě, je náchylnější k mykozám, ať se koupe, nebo ne. říká ti něco pojem cervikální hlen? ten je tam přesně proto, aby se infekce hned nešířila až na mimi. pokud se dodrží hygiena, po koupání se tampon hned vyjme a na noc se zavede globulka od mudr, riziko je mizivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí