Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
12.4.12 10:48

@Bambinka1 jeeeeeeeeee :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
12.4.12 10:49

@verunkka2 - Krásný.. už je to konečně tvarově mimčo a né kulička.. :D Já jdu v pondělí 23.4. a to budu 10+5tt, takže to bude podobné..:)
Bambi to je labrador viď? Ti jsou k dětem jak dělaní… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
12.4.12 10:50

Pejsky máte taky krásný,my jsme sice na baráku,ale máme zatím jen kočičku,to je ta malá co sedí na té modré dece,no už má rok a půl,už je to frajer,ale mazel velký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 10:50

@verunkka2 ty jo to je obřík! :) taky se těšim na další utz, já mám zatím jen tohle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 10:51

@petula5 já sem chtěla pejsana, že bude trochu hlídat, al ten náš je fakt děsnej posera a když se setmí schovává se za nohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858

jj, labradorka, úžasná povahově. Děti miluje, občas se jich i bojí, ale určitě si zvykne. Všichni obdivují její povahu, ona snad přemýšlí jako člověk :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409

jdu škrábat brambory,začínáme mít hlad,zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 10:54

@Bambinka1 taky mi občas přijde, že ten náš blázen je stejnej jak páníček, chováním a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
12.4.12 10:54
@Terrrka píše:
@verunkka2 ty jo to je obřík! :) taky se těšim na další utz, já mám zatím jen tohle:

zatim buracek :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.4.12 10:55

@verunkka2 p :D jo no, ale zase je krásně vidět ;) proto sem už chtěla snímek ;) se těšim až bude velký aspoň jako to tvoje ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
12.4.12 10:57

Holky taky letím něco dělat.. zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.4.12 10:59

já už se také těším až toho špunta konečně zase uvidím. Nemůžu se dočkat.

Jinak, Engii se naučila usmívat, když přijdeme domu nahodí radostný úsměv a točí se okolo nás, takhle vítá všechny, no sranda, musím stáhnout video co mam v mobilu a hodit ho sem, to stojí za to vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 11:00

Ahoj holky,
trochu nezvládám psát, jak je mi blbě a točí se mi hlava, počítači se vyhejbám :)))
jinak, já mám dva pražský krysaříky a k dětem super :))) jak jsou malí, jsou manipulativní ad ětem neublíží :)) závidím tady toho pitbula, či co to bylo, jsou to super rodinní psi, k dětem dělaní mnohem líp než třeba ten labrador. mám i retrívřici a taky je super :)) nechala by si i očíčka vydloubat :)
a abcyh ještě načla ty bazény :))) tak plavecký bazén má většinou 25 stupňů, vyhřívaný i těch 35, tam chodím i já s dětmi. stačí si vzít tampon, pokapaný olejíčkem, a po koupání ho hnedka vyndat. a stejně, většina těhulí trpí na mykozy a i pro ně je spousta bobulí a globulí, dobrý je i bílý jogurt, takže žádné babské rady,a le když je člověk opatrný, všecko jde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 11:29
@Petrala píše:
Prosim Te, uz prosim prosim nic o bazenech nepis, protoze mne to strasne rozciluje!!!! Vis, jakou maji teplotu bazeny? Normalni plavecky bazen - ca 27-29 stupnu.
To co tady pises o 35 stupnich je uplna hovadina! 37 Stupnu, coz je teplota tela je uz opravdu hodne teply! Od 30 stupnu se bakterie mnozi vicekrat tolik a rychleji, nez je pod 30 stupnu!!!! S kazdym pribyvajicim stupnem je to o dost vic!!!!
A jak to chces prelecit??? Dalsi blbost! Chces treba si mazat mykozu mastickou s kortikoidama, ne??? Prosim Te, nepis uz nic o bazenu, precti si fakt odbornou literaturu! Ale tady odbornou literaturu nenajdes, jsou tady pouze babsky rady!
Je mi to jedno, jestli jsi zodpovedna nebo nezodpovedna, delej si co chces! Ja o tom nechci vice hovorit. :)

Vis ty co? Trhni si nohou. Jsi tu temer nejstarsi, takze automaticky nejchytrejsi, rozumim. Cetla jsem si odborne rady lekaru, nikoliv babske rady, jako jsou ty tvoje :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 11:31
@verunkka2 píše:
@Marta87 jo to uz mam,nastesti:-) ja mam kontrolu uz v uteryyy:-) a posledni UTZ mam z 10tt a tam uz je mimi hezky videt ,ze ???:-)

Juu, ten uz je krasnej :srdce: To je hrozny rozdil, tech par tydnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital