Poradna duly
Jana Čurdová
@verunkka2 - Krásný.. už je to konečně tvarově mimčo a né kulička..
Já jdu v pondělí 23.4. a to budu 10+5tt, takže to bude podobné..:)
Bambi to je labrador viď? Ti jsou k dětem jak dělaní… ![]()
Pejsky máte taky krásný,my jsme sice na baráku,ale máme zatím jen kočičku,to je ta malá co sedí na té modré dece,no už má rok a půl,už je to frajer,ale mazel velký
@verunkka2 ty jo to je obřík!
taky se těšim na další utz, já mám zatím jen tohle:
@petula5 já sem chtěla pejsana, že bude trochu hlídat, al ten náš je fakt děsnej posera a když se setmí schovává se za nohy ![]()
jj, labradorka, úžasná povahově. Děti miluje, občas se jich i bojí, ale určitě si zvykne. Všichni obdivují její povahu, ona snad přemýšlí jako člověk ![]()
@Bambinka1 taky mi občas přijde, že ten náš blázen je stejnej jak páníček, chováním a tak ![]()
@Terrrka píše:
@verunkka2 ty jo to je obřík!taky se těšim na další utz, já mám zatím jen tohle:
zatim buracek
![]()
@verunkka2 p
jo no, ale zase je krásně vidět
proto sem už chtěla snímek
se těšim až bude velký aspoň jako to tvoje
![]()
já už se také těším až toho špunta konečně zase uvidím. Nemůžu se dočkat.
Jinak, Engii se naučila usmívat, když přijdeme domu nahodí radostný úsměv a točí se okolo nás, takhle vítá všechny, no sranda, musím stáhnout video co mam v mobilu a hodit ho sem, to stojí za to vidět.
Ahoj holky,
trochu nezvládám psát, jak je mi blbě a točí se mi hlava, počítači se vyhejbám ![]()
jinak, já mám dva pražský krysaříky a k dětem super
jak jsou malí, jsou manipulativní ad ětem neublíží
závidím tady toho pitbula, či co to bylo, jsou to super rodinní psi, k dětem dělaní mnohem líp než třeba ten labrador. mám i retrívřici a taky je super
nechala by si i očíčka vydloubat ![]()
a abcyh ještě načla ty bazény
tak plavecký bazén má většinou 25 stupňů, vyhřívaný i těch 35, tam chodím i já s dětmi. stačí si vzít tampon, pokapaný olejíčkem, a po koupání ho hnedka vyndat. a stejně, většina těhulí trpí na mykozy a i pro ně je spousta bobulí a globulí, dobrý je i bílý jogurt, takže žádné babské rady,a le když je člověk opatrný, všecko jde!!!
@Petrala píše:
Prosim Te, uz prosim prosim nic o bazenech nepis, protoze mne to strasne rozciluje!!!! Vis, jakou maji teplotu bazeny? Normalni plavecky bazen - ca 27-29 stupnu.
To co tady pises o 35 stupnich je uplna hovadina! 37 Stupnu, coz je teplota tela je uz opravdu hodne teply! Od 30 stupnu se bakterie mnozi vicekrat tolik a rychleji, nez je pod 30 stupnu!!!! S kazdym pribyvajicim stupnem je to o dost vic!!!!
A jak to chces prelecit??? Dalsi blbost! Chces treba si mazat mykozu mastickou s kortikoidama, ne??? Prosim Te, nepis uz nic o bazenu, precti si fakt odbornou literaturu! Ale tady odbornou literaturu nenajdes, jsou tady pouze babsky rady!
Je mi to jedno, jestli jsi zodpovedna nebo nezodpovedna, delej si co chces! Ja o tom nechci vice hovorit.
Vis ty co? Trhni si nohou. Jsi tu temer nejstarsi, takze automaticky nejchytrejsi, rozumim. Cetla jsem si odborne rady lekaru, nikoliv babske rady, jako jsou ty tvoje ![]()
@verunkka2 píše:
@Marta87 jo to uz mam,nastesti:-) ja mam kontrolu uz v uteryyy:-) a posledni UTZ mam z 10tt a tam uz je mimi hezky videt ,ze ???:-)
Juu, ten uz je krasnej
To je hrozny rozdil, tech par tydnu ![]()