Poradna duly
Jana Čurdová
@Terrrka píše:
@Petrala teď 24.4. mi bude 21,přítel píše: Více
tak to mame kousek od sebe:-D mne 21 15.4. a pritel 27 v kvetnu:-)
@Petrala píše:
Myslis si, ze 35 stupnu a koupani ve verejnych teplych bazenech, kde se mnozi o to vic bakterii miminku neskodi???![]()
![]()
Holky, nechci se s Vama hadat, delejte, jak myslite, kazda na to ma vlastni nazor. Ja mam jiny.
Rikala jsem v bazenech do 35°C, coz je min nez teplota tela, takze to samotne neskodi urcite. K bakteriim uz jsem se vyjadrovala - pri dodrzeni hygieny hrozi minimalni riziko, navic na mykozy trpi vetsina tehotnych at uz do bazenu chodi nebo ne, a pri vcasnem preleceni to neni problem.
Ja se o tom vubec hadat nemusim a nezacala jsem s tim, jen mi vadi, kdyz mi nekdo podsouva, ze se chovam nezodpovedne.
@petula5 píše:
Hm to je Vás tady fakt dost mladounkých,já jsem mezi vámi taková stará kopřivano a poprvé jsem byla těh.ve 22 a tedˇje mi 34 a jsem těh.po čtvrté a jak čtu vaše přispěvky,tak já mám asi hodně zaostalé názory,ale jak píše Petrala,když jsme starší a já po čtvrté těh.tak se bojím fakt všeho,v těch mých 22 jsem taky nic neřešila,až nám umřel chlapeček po porodu,tak tedˇuž se bojím fakt všeho,tedˇjěště beru Utrogestan,tak jsem vystrašená ze všeho,měla jsem silnější výtok a bolesti v břichu a hned jsme frčeli do nemocnice,takže mě ani nenapadá,že by jsme někam jeli,ale kadžý má těh. jiné a také až tedˇmi je tak moc špatně,tak jsem ráda,že jsem doma.
@verunkka2
přítel je únorovej
takže je to dost podobný
a ještě máme půlročního Jack Russela ![]()
Holky nechápu proč píšete, že 34 let je staré, zkušenější a nebo více opatrné. Posuzuje se člověk od člověka… Každá z nás máme své zkušenosti, některá víc a některá míň, ale říkat tu někomu co má a nemá.. To je věc každé z nás.
Můj názor je, že pokud se má mimčo donosit, tak je jedno jestli člověk sedí na zadku doma a nebo leží na pláži u vody. O mimčo jsem za poslední rok přišla 2× a vždycky to bylo doma v klidovém režimu. Za chvíli bych se zbláznila, kdybych na to měla pořád myslet.. ![]()
@Terrrka píše:
@verunkka2přítel je únorovej
takže je to dost podobný
a ještě máme půlročního Jack Russela
My 8 leteho pitbulla ![]()
Měníme téma: Co budete dneska baštit? Já vařím španělský ptáčky s rýží.. a už se hrozně těším na omáčku s rýží.. ![]()
@verunkka2 ty jo krásnej
jen bych asi takovýho psa nezvládla
obdivuju ![]()
Prosim Te, uz prosim prosim nic o bazenech nepis, protoze mne to strasne rozciluje!!!! Vis, jakou maji teplotu bazeny? Normalni plavecky bazen - ca 27-29 stupnu.
To co tady pises o 35 stupnich je uplna hovadina! 37 Stupnu, coz je teplota tela je uz opravdu hodne teply! Od 30 stupnu se bakterie mnozi vicekrat tolik a rychleji, nez je pod 30 stupnu!!!! S kazdym pribyvajicim stupnem je to o dost vic!!!!
A jak to chces prelecit??? Dalsi blbost! Chces treba si mazat mykozu mastickou s kortikoidama, ne??? Prosim Te, nepis uz nic o bazenu, precti si fakt odbornou literaturu! Ale tady odbornou literaturu nenajdes, jsou tady pouze babsky rady!
Je mi to jedno, jestli jsi zodpovedna nebo nezodpovedna, delej si co chces! Ja o tom nechci vice hovorit. ![]()
@Radka84 píše:
Rikala jsem v bazenech do 35°C, coz je min nez teplota tela, takze to samotne neskodi urcite. K bakteriim uz jsem se vyjadrovala - pri dodrzeni hygieny hrozi minimalni riziko, navic na mykozy trpi vetsina tehotnych at uz do bazenu chodi nebo ne, a pri vcasnem preleceni to neni problem.
Ja se o tom vubec hadat nemusim a nezacala jsem s tim, jen mi vadi, kdyz mi nekdo podsouva, ze se chovam nezodpovedne.
@Marta87 píše:
@verunkka2 - jéé ten je krásnej..
Je to takovy nase miminko:-) Jinak ja vcera varila kvetakovou polevku a obal.kvetak s bramborem,takze to mame jeste dnes:-)
@Marta87 včera sem měla francouzský brambory, tak dneska asi rýžovej nákyp ![]()
@petula5 ten čaj spíš vlažný jak ses ptala, no a toho chlapečka je mi líto
tak držím všem pěsti ať nám to vyjde… Jináč mě je téměř 23let
jsem sice mladá ale i tak bych si asi nikam netroufla, měla sem problémy, krvácela jsem a @petula5 po tom slepáku.. no teď beru utrogestan a snažím se být v klidu… pojedem tak maximálně autem v létě na hory na procházky…
@Petrala no taky doufám
@Marta87 neříkám že jsme zkušenější,ale záleží jak je člověk stavěný,někdo je silnější,tak má těh. bezploblémové a to je jen dobře a někdo je takový chcipáček,tak se pere se vším,znám holčinu,která má 4 zdravé děti,fetuje,kouří,pije a o nějaké zdravé výživě ani slechu a neměla problémy nikdy s žádným mimčem a tedˇse stará zatím jen o jedno,protože jí sociálka děti vzala,tak tohle že je spravedlnost.