Poradna duly
Jana Čurdová
@petula5 no a máš ráda polívky? celkově… ty sou přece jen dobrý na všechny nevolnosti ![]()
@Terrrka jo Teri,polévky ráda mám ,ale jak říkám,uvařím ji a pak ji dřeba nemůžu dát do pusy,jěště že to má kdo dojídat:)
@petula5 taky mám doma takovou „popelnici“ na jídlo…:D tak něco vyzkoušej, ať je ti líp…a ty zvracíš?
To uz urco brzo prejde
ja do 10tt taky hruza,pak se to prehouplo,zmizela unava i nevolnosti..jen teda odpor k masu a k vajickum pokracuje bohuzel:-/ A mne teda pomahala presnidavka a piskoty,na tom sem do toho 10tt prezivala:-)
@Terrrka nezvracím moc,za těch necelých 10tt jen pět krát,ale je to pro mě hnus,pak mě dost bolí břicho a pak mě tak celý večer třepe zima z toho a ty jsi v kterém tt,poslední týden mě nějak bolí i záda,tak nevím z čeho,asi z toho nic nedělání.
@verunkka2 no čekám a doufám,že snad jen do 12tt a bude lépe,za osm dní mám další kontrolu,tak snad budou dobré zprávy a nepojedu do doktora s igelitkou ![]()
mne bylo spatne a u doktora vzdycky jako zazrakem nevolnost prestala:-D tam to uplne zazdila nervozita,ale jen co sem dorazila domu,tak to opet prislo:-)
@petula5 jo tak záda mě taky dost bolí, skus si koupit pravou coca-colu a dej ji do ledničky a až ti bude zase zle tak po lžičkách pomalu ji pij, neměla by mít bubliny tak vyhrkat a nebo eště pomáhá slabě (1 minutu) vyluhovaný černý čaj, taky po lžičkách, když toho piješ dva hrnky denně maximálně tak to nevadí… skus to ![]()
Marti, jj na pyl, celou dobu ok a dneska me svedi v nose, patro v puse a furt mi teče z nosu a pšikam
@Bambinka1 - tak to jsme na tom podobně, mě pálí i oči..
Holky, tak já se před chviličkou najedla a vypadá to nadějně.
V Lidlu mají takový rybí prsty po 15ks balení za 55Kč a jsou fakt z masa. Žádný mletý všelicos. Dají se udělat bez tuku v troubě za 20 minut a k tomu jsem si udělala kaši a je mi skvěle..:) Terry mě včera po polévce bylo špatně, ale určo je to u každé jiné.
Jak psala Verča ideální je přesnídávka. Když mě bolí žaludek beru jablíčkovou a pak je to lepší…
![]()
Marti, teď jsem si dala detailní koupel, umyla si obličej mýdlem, vlasy a vypláchla si i pusu a lepší se to, ale asi nebudu větrat ![]()
Terrry mě by nikdy nenapadlo, že mi po nich bude dobře, ale je.. je to určo tím pečením bez tuku.. ![]()
Holky taky už napouštím vanu, to bude pohoda.. Poslední dobou se mi tam chce spát.. ![]()
Už fakt potřebuju ty těhu kalhoty, normální se mi už začínají zarývat do břicha a to není dobrý. Nevíte kde by se daly sehnat v obchodě? Něco jako Tesco, CaA..atd.. ![]()
Dnes jsem byla v hm ku a tam si jedny koupila, jsou pobre pohodlne.