Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2830
12.4.12 14:01

Já jdu taky v pondělí, neboj to uteče jako voda :-) a určitě to bude vše v pořádku :-)
Nemám metřík… nějak nevím jak to funguje :oops: měla bych být 11 tt, ale nevím to určitě, neměla jsem poslední menzes, otěhotněla jsem hned po vyndání tělíska.. takže to paní doktorka upřesní v to pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
12.4.12 14:03

@aničkakytička aspoň víš, že jsi těhotná :-) ale nevím co je lepší no.. já bych sem tam i nějakou tu nevolnost brala… byla jsem přeci jen klidnější :-) ale je fatk, že ted mám doma aspon uklizeno, vypráno, uvařeno a dokonce píšu seminárku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 14:08
@aničkakytička píše:
Holky budďte rády, že Vám není zle. mě je šíleně, nic nezvládám, doma bordel, nemůžu nic jíst, místo těhu oblečků nosím o číslo menší…fakt katasrofa, doufám, že to brzo odezní, je to bíída :)

To zhubnuti ti zavidim, zpusob nikoliv.. Snad to bude brzo lepsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.4.12 14:10

no za normalnich okolnosti bych to ani nijak neregistrovala… Ale jak jsem o to minule prisli vim, ze mi prestalo byt blbe sla jsem na normalni kontrolu a dr se me pta jak mi je no ja odpovedela jeste vesele no kdybych nevidela ty ultrazvuky ani nevim, ze jsem tehu…no pak nasledoval ultrazvuk a dr se me ptal jak ze dlouho mi neni spatne no a bylo to v haji :? … Takze ted budu cekat na sebemensi nevolnost jak na smilovami fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
12.4.12 14:14
@slunicko6_12 píše:
no za normalnich okolnosti bych to ani nijak neregistrovala… Ale jak jsem o to minule prisli vim, ze mi prestalo byt blbe sla jsem na normalni kontrolu a dr se me pta jak mi je no ja odpovedela jeste vesele no kdybych nevidela ty ultrazvuky ani nevim, ze jsem tehu…no pak nasledoval ultrazvuk a dr se me ptal jak ze dlouho mi neni spatne no a bylo to v haji :? … Takze ted budu cekat na sebemensi nevolnost jak na smilovami fakt

A jinak jsi to jako nijak nepoznala? Ted už se bojím stebou :,( to je st :,( jně hrozné, kolik holek si tímhle prošlo… musí to být fakt hrůza :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 14:18

myslím, že by stačilo ráno menší zvraceníčko a přes den jemné motání hlavy, abychom věděly, že mimi jo ok.. :) jinak bych si to teda s gustem odpustila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

myslím, že by stačilo ráno menší zvraceníčko a přes den jemné motání hlavy, abychom věděly, že mimi jo ok.. :) jinak bych si to teda s gustem odpustila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318

nepoznala nebylo mi vubec nic zadne krvaceni bolesti proste nic…Jen vim, ze mi nebylo ani spatne…Je to hrozny…Snazim se myslet pozitivne jelikoz vim, ze mi nic jineho stejne nepomuze a co bude bude, ale je to o nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
12.4.12 14:43

@slunicko6_12 - Tak to bych ti přála aspoň půlku mých nevolností. :D
Když to vezmu podle sebe, tak je mi teď strašně, ale u prvního taky nic. Krásně jsem přibírala a malej rostl. Nezvracela jsem, nemotala se nic. Jen asi kolem 10tt mi doktor napsal magnesium na roztahování dělohy ;)
Budu ti držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 14:45
@Marta87 píše:
@slunicko6_12 - Tak to bych ti přála aspoň půlku mých nevolností. :D
Když to vezmu podle sebe, tak je mi teď strašně, ale u prvního taky nic. Krásně jsem přibírala a malej rostl. Nezvracela jsem, nemotala se nic. Jen asi kolem 10tt mi doktor napsal magnesium na roztahování dělohy ;)
Budu ti držet palečky :hug:

myslím, že sluníčko by si vzala komplet tvoje nevolnosti, jen kdyby měla zdravé mimi… držíme palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
12.4.12 14:48

@aničkakytička - tak jí je dáme obě… :mrgreen: ale to by bylo asi už nebezpečný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 14:50

asi jo, to by tolik zdraví už bylo na jednu moc asi :) s láskou vzpomínám na první těhu a občasně zracení, ketré mi přišlo táák strašné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
12.4.12 14:51

Já se klidně přidám v rozdávání těch nevolností,od rána to je v poho,ale tak kolem poledne to začne a trvá to až do noci a někdy mě ta nevolnost i probudí,takže odpoledne jsem k ničemu,takový malý prdolek a už dělá takovou neplechu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.4.12 14:55

holky jojo brala bych vsechny vase nevolnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 15:27

Tak jsem si dneska musela v kanclu za kompem poprve rozepnout knoflik u kalhot :cert: :lol: Jestli dopadne pristi kontrola dobre, vyrazim na nakup :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí