Poradna duly
Jana Čurdová
mne rekli s prvnim synem taky uz ve 13 tt, ale jeste bych byt vami nenakupovala ono se to v tom tydnu da lehce splest a pak budete menit holcici za klucici ![]()
@verunkka2 píše:
JJ o screeningu..nebo muj doktor tam pohlavi uz rika:-)
ty jo, ja bych to uz hrozne chtela vedet ![]()
Porad premyslim, jestli jit do mistniho Gennetu, kde neni certifikovany lekar, nebo se objednat do Prahy ![]()
Nevite nahodou nekdo, jestli kolem Liberce neni nejaky gyndr. s certifikatem?
u nás se neplatí taky za fotky ani to že ti řeknou pohlaví nic…proč by si měli inkasovat za to že uvidí na obrazovce pípku nebo párek???
![]()
Raduško certifikací na screening je v ČR asi 100 jen teď jsem našla další dva v Olomouci…takže určitě bude i někde kolem tebe…musím najít kde je ten seznam…
@Radka84 píše:
ty jo, ja bych to uz hrozne chtela vedet
Porad premyslim, jestli jit do mistniho Gennetu, kde neni certifikovany lekar, nebo se objednat do Prahy
Nevite nahodou nekdo, jestli kolem Liberce neni nejaky gyndr. s certifikatem?
Nerozumim s certifikatem a bez?? U nas teda krev samozrejme posilaji pryc,ale ultrazvuk mi dela muj doktor,jen v lepsi ordinaci a ne primo v miste bydliste..Jinak,co vim,tak se holky na tohle vysetreni normalne objednavaly do nemocnic,nebo soukrom.klinik..Myslim,ze k tomu ma asi vzdelani a znalosti kazdy gyndar ne???
https://courses.fetalmedicine.com/lists/web tady je seznam, jen si tam zadejte Czech republik a určitě jich je o trochu víc ![]()
mě mudr u toho screeningu nechtěl říct pohlaví, že prý v tomto stadiu je to ještě strašně podobné u kluka i u holčičky a mohl by se seknout až z 50 ti procent .)) takže u nás až okolo toho 20. týdne..a le my se necháváme překvapit:)))
Mě doktorka taky říkala,že u screeningu to není vždy 100% -ní,ale žě u toho PAPP testu to jde krásně poznat a dostaneme i fotečku ve 3D a video ![]()
musím říct že tom papp testu slyším poprvé, nikdo mi nic takového ani nenabídl ![]()
@Hoope píše:
https://courses.fetalmedicine.com/lists/web tady je seznam, jen si tam zadejte Czech republik a určitě jich je o trochu víc
Tenhle seznam znam, ale neni tam treba dr. Smetanova, o ktere mi v Gennetu tvrdi, ze certifikat ma, tak jsem z toho zmatena ![]()
@verunkka2 píše:
Nerozumim s certifikatem a bez?? U nas teda krev samozrejme posilaji pryc,ale ultrazvuk mi dela muj doktor,jen v lepsi ordinaci a ne primo v miste bydliste..Jinak,co vim,tak se holky na tohle vysetreni normalne objednavaly do nemocnic,nebo soukrom.klinik..Myslim,ze k tomu ma asi vzdelani a znalosti kazdy gyndar ne???
Nekteri maji za sebou kurz, plus posilaji pravidelne te certifikacni organizaci screeningy pro kontrolu. Jsou jakoby pod vetsim dohledem. ![]()
Jinak ted mi jeste odepsali z Gennetu - v Praze obj. lhuta 3 tydny, ale v Liberci je pry certifikovana dr. Bydrzovska v krajske nemocnici, juhu ![]()
http://www.znamylekar.cz/…olog/liberec
Hm, tak k te asi nepujdu
![]()
Raduško jak píšu, tohle je jen základní seznam…je jich určitě víc…tohle je jen jeden seznam…těch certifikátů je více…takže každej může mít jinej
…ale tvůj gynekolog ti řekne kde je nejbližší certifikované pracoviště
![]()
@Hoope píše:
Raduško jak píšu, tohle je jen základní seznam…je jich určitě víc…tohle je jen jeden seznam…těch certifikátů je více…takže každej může mít jinej…ale tvůj gynekolog ti řekne kde je nejbližší certifikované pracoviště
![]()
muj gynekolog ma tusim cosi spolecneho s mistnim gennetem, tak je asi jasny, kam me posle
Uvidim, zeptam se ho pristi tyden. Mam na nej uz asi 100 dotazu
![]()