Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
13.4.12 10:27

mne rekli s prvnim synem taky uz ve 13 tt, ale jeste bych byt vami nenakupovala ono se to v tom tydnu da lehce splest a pak budete menit holcici za klucici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
13.4.12 10:35
@verunkka2 píše:
JJ o screeningu..nebo muj doktor tam pohlavi uz rika:-)

ty jo, ja bych to uz hrozne chtela vedet :dance:
Porad premyslim, jestli jit do mistniho Gennetu, kde neni certifikovany lekar, nebo se objednat do Prahy :think:
Nevite nahodou nekdo, jestli kolem Liberce neni nejaky gyndr. s certifikatem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
13.4.12 10:37

u nás se neplatí taky za fotky ani to že ti řeknou pohlaví nic…proč by si měli inkasovat za to že uvidí na obrazovce pípku nebo párek??? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
13.4.12 10:39

Raduško certifikací na screening je v ČR asi 100 jen teď jsem našla další dva v Olomouci…takže určitě bude i někde kolem tebe…musím najít kde je ten seznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
13.4.12 10:39
@Radka84 píše:
ty jo, ja bych to uz hrozne chtela vedet :dance:
Porad premyslim, jestli jit do mistniho Gennetu, kde neni certifikovany lekar, nebo se objednat do Prahy :think:
Nevite nahodou nekdo, jestli kolem Liberce neni nejaky gyndr. s certifikatem?

Nerozumim s certifikatem a bez?? U nas teda krev samozrejme posilaji pryc,ale ultrazvuk mi dela muj doktor,jen v lepsi ordinaci a ne primo v miste bydliste..Jinak,co vim,tak se holky na tohle vysetreni normalne objednavaly do nemocnic,nebo soukrom.klinik..Myslim,ze k tomu ma asi vzdelani a znalosti kazdy gyndar ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
13.4.12 10:45

https://courses.fetalmedicine.com/lists/web tady je seznam, jen si tam zadejte Czech republik a určitě jich je o trochu víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.4.12 10:57

mě mudr u toho screeningu nechtěl říct pohlaví, že prý v tomto stadiu je to ještě strašně podobné u kluka i u holčičky a mohl by se seknout až z 50 ti procent .)) takže u nás až okolo toho 20. týdne..a le my se necháváme překvapit:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
13.4.12 10:59

Mě doktorka taky říkala,že u screeningu to není vždy 100% -ní,ale žě u toho PAPP testu to jde krásně poznat a dostaneme i fotečku ve 3D a video :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.4.12 11:01

musím říct že tom papp testu slyším poprvé, nikdo mi nic takového ani nenabídl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
13.4.12 11:01
@Hoope píše:
https://courses.fetalmedicine.com/lists/web tady je seznam, jen si tam zadejte Czech republik a určitě jich je o trochu víc :)

Tenhle seznam znam, ale neni tam treba dr. Smetanova, o ktere mi v Gennetu tvrdi, ze certifikat ma, tak jsem z toho zmatena :nevim:

@verunkka2 píše:
Nerozumim s certifikatem a bez?? U nas teda krev samozrejme posilaji pryc,ale ultrazvuk mi dela muj doktor,jen v lepsi ordinaci a ne primo v miste bydliste..Jinak,co vim,tak se holky na tohle vysetreni normalne objednavaly do nemocnic,nebo soukrom.klinik..Myslim,ze k tomu ma asi vzdelani a znalosti kazdy gyndar ne???

Nekteri maji za sebou kurz, plus posilaji pravidelne te certifikacni organizaci screeningy pro kontrolu. Jsou jakoby pod vetsim dohledem. :nevim:

Jinak ted mi jeste odepsali z Gennetu - v Praze obj. lhuta 3 tydny, ale v Liberci je pry certifikovana dr. Bydrzovska v krajske nemocnici, juhu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
13.4.12 11:04

Radka84 aha,tak to jsem vubec nevedela…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
13.4.12 11:04

http://www.znamylekar.cz/…olog/liberec
Hm, tak k te asi nepujdu :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
13.4.12 11:10

Raduško jak píšu, tohle je jen základní seznam…je jich určitě víc…tohle je jen jeden seznam…těch certifikátů je více…takže každej může mít jinej :)…ale tvůj gynekolog ti řekne kde je nejbližší certifikované pracoviště :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
13.4.12 11:24
@Hoope píše:
Raduško jak píšu, tohle je jen základní seznam…je jich určitě víc…tohle je jen jeden seznam…těch certifikátů je více…takže každej může mít jinej :)…ale tvůj gynekolog ti řekne kde je nejbližší certifikované pracoviště :) :palec:

muj gynekolog ma tusim cosi spolecneho s mistnim gennetem, tak je asi jasny, kam me posle :lol: Uvidim, zeptam se ho pristi tyden. Mam na nej uz asi 100 dotazu :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
13.4.12 11:25

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak si to piš :D chudák malej :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie