Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
13.4.12 14:12

Tak dneska jsem byla u obvoďačky, ráno jsem nemohla ani polknout, tak jsem se bàla angíny, tak mě ujistila, že ta to není a že se mi tan blbej aft udělal na mandli.
Dneska jsem dostala od manžílka dáreček, malý přívěsek z bílého zlata ve tvaru dudlíčka, no nádhera a to jsme byli domluveni, že žádné dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
13.4.12 14:42

@Bambinka1 to je krasny :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.4.12 15:03
@Bambinka1 píše:
Tak dneska jsem byla u obvoďačky, ráno jsem nemohla ani polknout, tak jsem se bàla angíny, tak mě ujistila, že ta to není a že se mi tan blbej aft udělal na mandli.
Dneska jsem dostala od manžílka dáreček, malý přívěsek z bílého zlata ve tvaru dudlíčka, no nádhera a to jsme byli domluveni, že žádné dárky.

tak to sme na tom stejne taky sem se rano probudila a nemohla sem polknou ale ted uz je to dobry. taky to asi nebude angina u doktorky sem nebyla musela sem do prace… ale taky sem se lekla ze to bude angina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
13.4.12 15:53

Bambi - je to krásný jak píše Ráďa :hug:
Holky já po další kontrole už začnu nakupovat. Tiše Vám závidím, že víte, že čekáte jedno. Já pořád nic nemůžu, pač by mi pak bylo líto, kdyby jedno nepřežilo. Ale pokud mi doktor za týden v Po řekne, že to menší to dohnalo a jsou zdravá, tak za sebe neručím.. :mrgreen: Koupím jím dudlíky, dupačky, botičky, rukavičky a čepičky. Všechno v krémové barvě aby byly/i IN.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
13.4.12 16:03

@Marta87 fakt uz takhle brzo? Ja se bojim :think: I kdyz teda jestli narazim na neco pekneho levneho v tom Madarsku, tak nevim nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
13.4.12 16:06

Holky já mam nervy z těch genetických testů…:(( u nás je to takový na prd… a to do nich mam ještě čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
13.4.12 16:16

Raduš já mimískovi kupuju po jedné věci už od první úspěšné kontroly :)…za každej úspěch jí něco koupím :):palec: …a nakupovat začnu až tak po těch screeningových testech ..... ale to jen co bude někde v akci a tak…jinak žádnej stres…vyloženě začnu šílet tak kolem 30tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
13.4.12 16:19

@Terrrka - Teri neboj, koukám, že máš kontrolu už za pár.. ;) Nemysli negativně a určo Vám to vyjde v pořádku. A hlavně už uvidíš :srdce: .
@Radka84 - Rádi no fakt. ;) Doktor říkal, že jestli to to druhý menší dožene se rozhodně do konce dubna. Pak jsou potraty jednoho z dvojčátek vyjímečný. Samozřejmě se může pak stát ještě cokoliv např. VV, ale to si nepřipouštím. Chci to vidět krásný a barevný. Černou nemám ráda.. :mrgreen: Navíc dupajdy a to ostatní se hodí vždycky.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
13.4.12 16:23

@Hoope - Tak to vidím podobně.. :potlesk: Začnu sice asi už kolem 25tt, ale teď taky nebudu přehánět. Osobně si myslím, že dvojky pokud je donosím půjdou na svět koncem října, ale můžou už taky ve 33tt a to je začátek září.. :think: Takže to bude zajímavý.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
13.4.12 16:24

MArti ty si hlavně pořeš kočárek a sedačky :D :D…byl by to s dvojkama hukot bez toho :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.4.12 16:26

Tak koukam ze nejsem sama kdo uz kupuje vecicky. sem teprve v 9tt ale uz sem taky neco maleho koupila vsichni mi rikaji ze je na to brzo ale ja si rikam ze bude vse v poradku a jak sem stastna ze budu mit miminko tak mi to nikdy neda a kdyz meco vidim tak to koupim. Ale uz se s tim nechlubim kamaradu atd aby zase nerikali ze to kupuju moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
13.4.12 16:33

@oldriska91 - Oldřiško oni kamarádi tomu nerozuměj co se nám děje v hlavě.. :mrgreen: Je to prostě jiný stav :lol: Hoope - jj kočárek a autosedačky jsou to první co jsme s manželem začali řešit + rodinné auto.
Holky malej přišel ze školky a najednou ticho. Šla jsem se podívat do pokojíčku a je tuhej v posteli.. :D Takže mám cca 2 hodinky klídek :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
13.4.12 16:35

No.. uvidíme…každopádně ať je to tak nebo tak s to budu řešit sama:( přítel věčně pryč a rodina stojí za…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
13.4.12 16:44

@Terrrka - Tery já to u malého taky řešila sama. Manžel byl věčně v zahraničí a dokonce i když jsem porodila císařem, tak za 4 dny odletěl na 2 měsíce do Sýrie. Bylo to těžký, ale zvládnout se to dalo. Měla by sis na předporodních kurzech najít kamarádku se kterou budete řešit svoje trápení.. :hug:
A teď nemáš nějakou kámošku co by s tebou zašla nakupovat? Ten základ na návštěvy bych kupovala nový a zbytek z bazárku a různých akcí a slev. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
13.4.12 16:56

@Marta87 zatím jsme bez peněz, proto má přítel druhou práci a rodina mi k narozkám nekoupí ani těh. vitamíny…což je podlě mně praktickej dárek…a kámošku…mam tady v Praze jednu, ale ta je..no jak to říct..jen kalí a zajímá se o kraviny a je děsně histerická a to teď jaksi nezvládam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí