Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
14.4.12 21:08

Holky jak byste chtěli rodit? Já rozhodně přirozeně - aspoň jednou v životě, ale pokud tam bude riziko pro mimča, tak půjdu klíďo pod kudlu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
14.4.12 21:09

@Terrrka - Tery pěkné video. Já jsem ráda, že nejsem ten lékař/ka. Vidět to nemusím, ale ráda to zažiju.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
14.4.12 21:12

Holky mě se líbí hrozně tohle video, jak ty mimča jsou naštvaný.. :mrgreen:
je tam jenom to jak je nesou ze sálu na očištění, zvážení atd..
 http://www.videoworldonline.eu/…s-01mpg.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.4.12 21:36

hledala sem to pro přítele, chce vidět porod zepředu tak ho chci včas odradit…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.4.12 21:37

holky budete si nechavat pichnout epidural? ja teda ne… a to mam i ted docela silny bolesti, ktery sou prý v normě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
15.4.12 08:56

Tery stejně ho k pohledu zepředu nepustěj.. :mrgreen: Bude vedle tebe a držet tě za ruku.. S epidurálem nevím, zkušenost nemám. malého jsem rodila 14hodin bez prášku proti bolesti a tak hrozný to zase nebylo. Ale pokud bych šla přirozeně a ta možnost tu byla, tak proč ne, aspoň si to užiju.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
15.4.12 10:45
@Terrrka píše:
holky mě přijde, že to břicho je nějak mega…!

Se podívej na moje fotoalbum :-D taky mě docela roste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
15.4.12 12:26

ahojte :mavam:
@Terrrka já si klidně epi píchnout nechám, i když u nás za něj chtějí 2500 :-( ale u díky němu jsem právě u prvníhi porodila.. a to jsem si říkala taky, že ho rozhodně nechci.. nakonec po 6 hodinách v křeči kdy jsem při každé kontrakci omdlela bolestí a za celou dobu jsem se otevřela na 3 cm (měla jsem vyvolávaný porod a od zažátku bolesti po 3 minutách) jsem si ho nechala píchnout a malá byla za další 2 hodky venku… takže za mě je to jednoznačně podle okolností, ale nebráním se tomu :-)

Mě by spíš zajímalo, nevíte, jestli se dají ozvy miminka hlídat i jinak než tou klasickou sondou, u které se nesmíte hýbat? to mě při porodu ničilo, nedokázala jsem se nehýbat, takže jsem byla prakticky připojená celou dobu co jsem rodila a musela jsem ležet… slyšela jsem, že je něco co se dá na hlavičku miminka nebo co a může se přitom normálně hýbat.. nevíto jestli to dávají i normálně v porodnicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
15.4.12 12:29

Ty jo kde se za epi plati? a jeste tolik penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
15.4.12 12:31

to že se platí za epi taky slyším poprvé…to snad ani není lidský ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
15.4.12 13:57

Hoope teda ziram co mas za sebou, obdivuju, jak jsi to zvladla :potlesk:
Ja jsem z Jablonce :mavam: A ja jsem se ptala na liberecky Gennet - diky za info :)
Co se tyce porodu - rada bych prirozene, bez epi, bez nastrihu, bez oxytocinu na porodni stolicce, ale nebudu se branit nicemu, vubec nevim, co me to vlastne ceka :lol: k tomu, abych si pustila video porodu, jsem zatim odvahu nenasla :oops: Ale dost si ctu porodni pribehy, mam o nich i knizku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.4.12 14:14
@Terrrka píše:
http://www.porod-videa.cz/porod.html docela pěkný video

no jak pro koho. muzu vam rict ze sem se na to koukla a uz ted mam panickou hruzu vzdy sem se porodu bala a ted kdyz sem to videla z tady toho pohledu tak se bojim jeste vic… a moc mi z toho ted dobre neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
15.4.12 14:17

oldříško vypadá to mnohem horší než to ve skutečnosti je :)…ten samotnej porod je bezbolestnej a strašně už ho chceš :)…pak se ti strašně uleví :)…samotné tlačení nebolí a žádná bolest dole na pipi není :)…ani nevíš že to mimi prolejzá :)…jen je pak obrovská úleva :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.4.12 14:31

Hoope dekuji za uklidneni ale myslim si ze ten pocit strachu atd budu mit porad… ja jsem stasnej srab… a hlavne vse me boli i pichnuti jehlou. na to abych vydrzela porod to nevim. cim vic si uvedomuju ze me to ceka tak tim vic se toho bojim… Sice si rikam ze to zvladlo uz tolik zen proc jq bych to nevydrzela ale i kdyz si tohle rikam tak to nepomaha myslim si ze jim tam budu delat hodne velky divadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.4.12 14:32

Dobrý ráno :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie