Poradna duly
Jana Čurdová
To vubec nevim
vubec sem nevedela,ze sem tam musim „objednat“ to je pro me uplna novinka..ostatne jako skoro vse..tak to se hned jdu nekoho optat,jestli to tak je i tady u nas…
HOLKY tak pište do té uzavřené,atˇnemusíme skákat sem a tam,tak tam šupejte,když už je skupina ![]()
Holky tak co vím já ze svých zkušeností, porodní plán sem si sestavovala na předporodním kurzu mezi 27-32tt. Každá nemocnice tyto kurzy pořádá a jsou i soukromé. Navíc nevím jak v Praze, ale třeba Pardubice a Hradec Králové registraci nepotřebují.
Jinak s tím porodním plánem jsem dorazila do porodnice a nakonec bylo všechno jinak.. Je každopádně zajímavé, co se v té Praze děje. ![]()
@petula5 píše:
HOLKY tak pište do té uzavřené,atˇnemusíme skákat sem a tam,tak tam šupejte,když už je skupina
@Marta87 píše:
@verunkka2 - Veru ty budeš rodit v HK?
No ja se prave stale rozmyslim…Zda hradec,rychnov,nebo pardubice,kde pracuje i muj gynekolog
Jeste jsem se nerozmyslela..
@petula5 ne, nejsem, jenom vim, ze v Praze ve vyhlasenych porodnicich byva registrace brzo. Jdu se mrknout, jak to je u nas (a presunu se do te uzavrene diskuze
)
@petula5 Já jsem z Ostravy, nejste tady náhodou někdo taky z Ostravy? Nebo není v uzavřených skupinách někdo z Ostravy? Mám termín 15.11.
ahoj holky dnes kontrola 10+2 dopadla dobre
krasne se mimi vrtelo tak jeste genetika a snad mame nejhorsi za sebou ![]()
holky, prosím,. pojďte psát do té skupiny, pak musím skákat sem a tam ![]()
@Anna86 píše:
@petula5 Já jsem z Ostravy, nejste tady náhodou někdo taky z Ostravy? Nebo není v uzavřených skupinách někdo z Ostravy? Mám termín 15.11.
Přidej se sem, https://www.emimino.cz/…2012-106703/, je tam i jedna holčina z Ovy, já už v Ově nebydlím
jmenuje se: Muchitos, napiš soukromou zprávu Terrrka aby tě tam přidala..