Poradna duly
Jana Čurdová
Mě brali císařem u malého,takže ani nevím,jak tedˇbudu rodit,jestli to půjde normálně,no ale nevím jestli to zvládnu,nevydržím ani odebrání krve,hned omdlím
no uvidíme,to je jěště daleko,ale bojím se toho jak čerta,u cisaře už vím co mě čeká a tak normálně to nevím no,ale jizva se mi strašně dlouho hojila a moc dlouho bolela,ale mě se tak hojí všechno dlouho,tak uvidíme.
Taky myslím, že epi podle situace, i já díky němu porodila malou, po 15 ti hodinách bolestí pod oxytocinem, otevřená na celý 1 cm..napíchli epidural, já si trošku odpočla, uvolnila se a šup, malá byla za hodinu a půl na světě
a s tím porodem a jak stojí tatínek, tak manžel stál z boku, držel mi jednu nohu, přitlačoval hlavu na prsa a ještě sríhal koukat, co se dole dějě a pak ještě koukla na šití.. .))))
a co vím, tak za epidural se nekde platí i 4 000 kč, třeba v krči…
No to mame stejny. taky je mi zle jen z toho kdyz mi berou krev… aspon vim ze nejsem sama kdo se tak strasne boji…
@oldriska91 píše:
Hoope dekuji za uklidneni ale myslim si ze ten pocit strachu atd budu mit porad… ja jsem stasnej srab… a hlavne vse me boli i pichnuti jehlou. na to abych vydrzela porod to nevim. cim vic si uvedomuju ze me to ceka tak tim vic se toho bojim… Sice si rikam ze to zvladlo uz tolik zen proc jq bych to nevydrzela ale i kdyz si tohle rikam tak to nepomaha myslim si ze jim tam budu delat hodne velky divadlo…
hele to jsem si myslela taky.....jsem hysterka co se týká bolesti a mám strašnej strach i z odběrů krve
…a neříkám že kontrakce sjou příjemné, ale až budeš na konci těhu tak už se budeš každej den modlit aby ten porod přišel, protože už ti nebude dobře a porod budeš očekávat jako vysvobození!!!!
![]()
@Hoope píše:
hele to jsem si myslela taky.....jsem hysterka co se týká bolesti a mám strašnej strach i z odběrů krve…a neříkám že kontrakce sjou příjemné, ale až budeš na konci těhu tak už se budeš každej den modlit aby ten porod přišel, protože už ti nebude dobře a porod budeš očekávat jako vysvobození!!!!
![]()
![]()
no radsi se tim ted nebudu znepokojovat… Je jeste hoodne casu ale asi mas pravdu pak budu rada az to prijde a budu to mit zasebou a urcite si pak ani nebudu pamatovat tu bolest…
já mám asi práh bolesti uplně divnej
něco co normálně lidi bolí přejdu jako by nic a to co naopak většinu nebolí tak to mě jo… ale teda porodu se bojím… zatím nejhorší bolest jakou sem zažila bylo tetování na páteř ale i to se dalo přežít a to mi tater říkal že kolikrát i chlapy u toho brečeli tak uvidíme… snad vše půjde hladce a bez bolestí ![]()
radka84 - budu tam volat příští týden, chtěla bych co nejdřív vědět zda je mimísek v pořádku…
@Luciii25 píše:
ahooj, ja bych rada rodila do vody..:)a epiduralu se bojim
A chces rodit tady? Ja myslela, ze v jablonecky porodnici porod do vody neumoznujou ![]()
ja sem koukala na stranky a vanu tam maji…jj urco tady..kde bydlis? sme se mohli nekdy sejit kdyz budes chtit ![]()
@Luciii25 píše:
ja sem koukala na stranky a vanu tam maji…jj urco tady..kde bydlis? sme se mohli nekdy sejit kdyz budes chtit
Maji, ale vyuzivaji ji myslim jenom pro prvni dobu porodni.
Ja ted na spolecenske akce moc nejsem, jemi vecne zle, tak jsem rada, kdyz se z prace dostanu domu a lehnu si. Mozna pozdejc ![]()
já to chci zkusit bez epi.. jen budu potřebovat kyslík, mam astma… ![]()
@Luciii25 jsem, ale nechci, aby se zatim vedelo kdo jsem, Jablonec je maly, internet tez ![]()