Poradna duly
Jana Čurdová
@OKkacka píše:
na co, teď už sem stejně moc holek nepůjde
ja len ked niekto nechce zverejnovat o sebe nejake veci tak v tej uzavretej je to prijemnejsie.
tak jako proti nejsem, ale nechce se mi to zřizovat, musel by to udělat někdo zkušenější ![]()
Tak uz len nastudovat jak sa to robi
. Ak to niektora viete, zalozte uzamcenu skupinu. Mohli by tam byt dve temata, jedno kevacie a druhe s terminmi porodu
.
@OKkacka píše:
sakra tak sem zapoměla slovenské slůvko, co to je kevacie?
Preklep...... Kecacie ![]()
ahoj
Tak my uz mame kontrolu zitra,docela to uteklo
Dnes je tam teda pekne hnusne co??Ani pes mi nechtel jit ven
presne tyhle dny nemam rada,protoze vubec nevim,co mam delat..snad jen uklizet a varit
Co budete varit dnes ty??nejako mi dochazi napady..Jinak ja na ten porod koukala taky a uplne zas tak hrozny mi to neprislo,spis mi u toho ukapla slzicka,jak je to krasny:-)
na youtube jsou i videa, nad kterýma fakt člověk zamáčkne slzu
holk, porod přežije, zubaře se bojím víc
a většina porodnic má svoje mega masážní vany,a le nerodí se do nich. teď sem četla někde, že jihlava rodí do vody ![]()
Ahoj holky, jak píše Anička většina porodnic má vany opravdu jen pro ten relax. Před 6 lety jsem také zvažovala porod do vody ve Vrchlabí, ale pak jsem se rozhodla, že to bez toho zvládnu. A navíc po odtoku plodové vody u Vás do té vany nepustí, prý kůli infekci. Nejlepší jsou stejně pružiny a míč.. ![]()
Holky založila sem tu skupinu, hned jak přijde schválení pošlu odkaz ![]()
Me je to s tou uzavrenou skupinou celkem jedno.. Chodim do Stastneho brezna (uzavrena
a mam pocit, ze tam stejne chodime vsechny, ne? ![]()