Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, já mám termín taky v půli listopadu. První děťátko, už víme i pohlaví. Bude to chlap, ač jsme najisto počítala s holčičkou.
Ale nevadí, momentálně přemýšlím nad jménem.
Jinak nevolnosti jsem neměla jediný den, zatím. Jsem v 19 týdnu.
Jen zkraje mě bolela prsa, chutě žádné taky píšu zatím, páč to možná teprve přijde a už mi začlo růst bříško.
Snad to vše zvládneme, je tady někdo ze Zlínska??
Ahoj, maminky, mohla bych se k vám také přidat? Zkusím podat žádost do uzavřené skupinky, ale nevím, jestli ještě přibíráte nové vtěrky..?
Docela mi chybí někdo se stejným termínem, jako nezkušená prvorodička bych ocenila nějakou diskusi s maminkami.
Jinak všem držím palečky, ať jde všechno jako po másle ![]()
@Hanka 32 @čekámenaštěstí Ahoj holky, do uzavřené skupiny už bohužel nové členy nepřibíráme. Ale myslím, že se vás ještě sejde dost, abyste si mohly založit další skupinu
Užívejte si bříška ![]()
@SarkaC Asi jsem tupá, ale potvrdit kde? Nevím, kterou skupinku mám hledat a žádné upozornění se mi nenabízí
Normálně snad tak tupá nejsem, ale zrovna mi volala vystresovaná maminka, která byla na šrot, tak jsem z toho nějaká mimo, omlouvám se ![]()
spíš tupá jsem já já sem nedala ten odkaz
https://www.emimino.cz/…dani-102773/ snad to už pujde
Ahojky
Taky se k Váp přidávám…Já mám termin 17.11.2012. Je to mé první těhotenství. Takže si užívám i radosti i starosti. Pahlaví ještě nevíme a ani vědět nechceme. Budeme mit překvápko
. Nakupuji neutralni věci, akle od začátku mám tušení na klučinu…a i raději bych ho chtěla…ale uvidíme co nám tam tatka udělala
Rˇíká že ví co si dělala
, tak jsem celkem zvědavá-A co už vyhlížíte kočárky? Já už mám favorita
.
Ahojik všem maminkám ![]()
Budu ráda jestli jse budu moct přidat. Mám doma 15měsíčního chlapečka a ted jsem v 23tt a čekáme naši holčičku Elišku. JInak je mi 21 let a snad tu najdu nějakou maminku která je na tom podobně ![]()