Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky ![]()
taky se pridavam, TP mam 7.11 a cekam prvni miminko holcicku ![]()
Ahojky Holky! ![]()
Mám takpovej dotaz. Už perete a žehlíte? Já si říkám že mám pořád spousty času…ale jak tak koukám, abych to všechno nedělala na poslední chvílu… ![]()
@Tlapička píše:
Ahojky Holky!
Mám takpovej dotaz. Už perete a žehlíte? Já si říkám že mám pořád spousty času…ale jak tak koukám, abych to všechno nedělala na poslední chvílu…
Ahoj, já už mám vypráno i vyžehleno, ale třeba sem moc hrrr
ale nerada nechávám věci a poslední chvíli, kor ted, když nevím, kdy si malá usmyslí jít ven ![]()
Ahojky, rozhoduji se jakou porodnici zvolime, termin na listopad 2012,Brno..je na tom nekdo stejne??
@Dennis já i podruhé volím Bohunice ![]()
Ale jestli váháš, tak si je běž všechny omrknout a třeba se hned rozhodneš pocitově ![]()
Ahojky..no omrknu asi Bohunice, maj prej utery, soboty informativni dny..my mame termin na 9.11,jsem prvorodicka tak nevim do ceho poradne jdu, ale na maleho se uz nemuzeme dockat ![]()
Ahojte maminy, mám termín 13.11.2012, tak si tu pročítám kdo co píšete a já už peru a postupně žehlím. Končím 28tt a byla mi zjištěná těhotenská cukrovka, tak jím zdravě a všechno si vážím a měřím si glukometrem cukr. Už mám rozpíchané prsty. Je na tom některá z Vás podobně?? Ráda bych nasbírala recepty ![]()
Milusia
Ahojky…Tak to jsi dobrá…já peru a žehlím jen hubou…pořád se k tomu nemůžu nějak dokopat
U mě teda tehotenská cukrovka není, ještě že tak…ale měla jsem z toho celkem strach…
@Tlapička píše: …já peru a žehlím jen hubou…
Tos mě pobavila
… ač mi z toho do smíchu moc není, protože to mám stejně. A k tomu ještě potřebuju udělat čistku ve skříni staršáka, protože spousta věcí je mu už malých a nachystat věci do školky, nažehlit štítky se jménem… a nechce se a nechce ![]()
@Žížala1
Já trakhle peru a žehlím už asi měsíc. Pořád si říkam času dooost, a ono prd.Ted jsem došla k závěru, že září to jistí
. Uvidíme jestli to zase v září nepřesunu na říjen…ale to už bych asi neměla…co kdybych začala dřív rodit… ![]()
Holky tady jsou levné a kvalitní věci, všechny jako nové za pár korun, tak se přidejte ![]()