Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4247
16.4.12 09:27

aha, ja pisu jednou sem, jednou tam, uz se mi to plete, tak jsem mela pocit, ze jste vsechny i tam :zed:
Kazdopadne kdybyste chtely, tak https://www.emimino.cz/…brezen-2012/ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.4.12 09:36

já to taky neznám, pak napište teda kde jste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
16.4.12 09:38

březnová diskuze je pro ty, terý přišli na těhu v březnu :D proto možná některá nevíte :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
16.4.12 09:41

Zdravím holky ;) tak zítra jedeme na do Frýdku Místku na ten Kombinovaný test v 1 trimestru,už jste některá byla?No zítra tam a ve čtvrtek mě zase vysajou u mého doktora,tak budu fakt jetá :oops: už se vidím,jěště že milček jede semnou,nebo nevím nevím,bojím bojím,jsem fakt posera a pak 2.5.také do FM na ten UTZ,no už to začíná,všechny ty testy,no ale kdyby mi o tom tenkrát řekl doktor u malého(to byl jiný doktor)tak by to nemuselo to těh. dojít tak daleko,no po špatných zkušenostech je pak každý opatrnější,jen dofám,že mi zítra bude trošku dobře,nebo sedět s igelitkou i při odběru,no to by byl děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.4.12 10:01

řekni ýe ti bývá zle a budeš u toho ležet, třeba ti dají i takovou tu misku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
16.4.12 10:02

Ahojda Petulo,mas stejne terminy tech vysetreni jako ja :-D Taky se trosku stresuju :-D

• Citovat
  • Upravit
2858
16.4.12 10:02

@Terrrka tak to jsme na tom stejně.Alergoložka mi tenprve bude psát zprávu do těhu knížky, co a jak při porodu. Zda jim ho udýchám, nebo nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
16.4.12 10:20

@OKkacka no ty brdo,mě je zle už dneska od rána,že zhluboka dýchám,abych nešla :poblion: a jestli mi bude tak i zítra a jěště mě budou vysávat,tak miska bude asi dobrá :nevim: @Sandra752 jo no tak to ti budu držet palečky,atˇjsi v poho a jste někdo z Frýdku a okolí?nebo jen tam od Liberce,co jsem četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
16.4.12 10:22

@Sandra752 já se asi stresuju moc,chudatko mimisek,vic se bojím,abych se jim tam fakt nepoblila,to by byla ostuda,no dám vědět zítra,jestli budu něčeho schopna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
16.4.12 10:38

Jěště mě včera rozbolel trošku zub,no tak snad mi přestane být zle,jinak nevím,jak půjdu ani k tomu zubaři,no tam jsem se jěště taky nepoblila,no začíná mi asi zajímavé období,já pořád čekám,že už mi pomalu začne být lépe,ale zatím to je v nedohlednu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
16.4.12 10:51

Já mam kotrolu ve středu, už jsem maličko nervozní, z testů i z toho jestli je mimi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
16.4.12 10:51

Holky zkuste se zaregistrovat tady, každá dvacátá dostane olejíček a mají úžasnej newsletter, každý týden na mail podle vašeho těhotenství a je to pěkně napsaný http://www.nivea.cz/…are/babycare#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.4.12 10:54

tak to tě peťulo asi nepotěším, myslím že seš v menším měsíci než já, že? já jsem taky myslela že už to bude dobrý ale zatím je to horší, ale když si do dvou hodin od posledního jídla do něčeho zobnu (i když mi to nechutná, třeba sladké nebo ovoce) tak se mi to upraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
16.4.12 11:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
16.4.12 11:05

@OKkacka měla bych být 10+3,no ale ve čtvrtek to budu vědět už od doktora přesně,jo já taky tak co hodku a půl se něčím krmím,ale pomůže to jen nachvíli, @Terrrka já se už zaregistrovala,je to tam fajné no,jo holky a už si mažete břicho proti strijím?mě už docela vyrostlo,tak si něco koupím,máte s nějakou značkou zkušenosti,je toho hodně,tak co si vybrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí