Poradna duly
Jana Čurdová
přesně tak
…proto vím, že všechno zlí je k něčemu dobrý a teď je hůř proto aby si člověk uvedomil že pak je líp
![]()
Teda, takovejhle s prominutím parchant se jen tak nevidí. U nás by dostal asi přes pusu.
tak hlavně, že se teď máte dobře.. A co malej stýká se s tátou?
MArti neviděl ho od té doby
…a on vzala za tátu Martina
…ví že tedy jeho biologickej táta je někdo jinej, neví co nám udělal, protě o něm mlčím
.....a je šťastnej s náma
..a je to lepší
Martin ho má jako za vlastního…ale ex platí pravidelně každej měsíc alíky…a dědit malého nechám taky o to ho nepřipravím
![]()
Holky, znám taky jeden odstrašující případ. Kamarád dělá managera pro jednu nadnárodní spol. a když zjistil, že s manželkou čekají mimčo, pořídil dům, vybavení atd. Hrozně se těšil. Mimčo se narodilo a manželka začala bejt divná. V 7 měsících malého Maxe jí napíchl počítač a zjistil, že mu už delší dobu zahejbá.. Já osobně si tohle nedokážu představit.. A nechápu tu ženskou jak na tohle může mít buňky. ![]()
@Hoope - Tak to je asi to nelepší co může být. Já měla špatnou mámu do 12 let a možná by bylo lepší nemít žádnou a nebo jinou. ![]()
Taky se ti malej tak teší na sourozence? Můj chodí a ptá se jak jsou mimča velký a co dělaj ![]()
Marti jo je to děs.....
amalej mi hldí bříško a pořád že musím být opatrná že tam mám mimi a tak…ale neptá se jak je velký
…spíše je takovej něžnej a obětavej
![]()
Jé, tak to je krásný.. To já si malýho naučila tahat a teď mu musím pořád vysvětlovat, že už prostě nemůžu…
Ale taky to vynahrazujem mazlením.. ![]()
hOLKY, JAK TO TU ČTU, KAŽDÁ MÁME SVOJE
moje máti se mě taky ptá dokola, co škola, už máš přihlášku…o miminku ještě neví, na hysterie času dost
KLárce jsem o miminku ještě neřekla, sice by byla nadšená, ale všude by to vyslepičila a to zatím nechceme ![]()
finance neřešíme, tam moc problém není. za to to bydlení..to je kapitola sama o sobě
máme mega statek, jenže tam hospodaří i tchán se svým bordelem, takže tam jdeme bydlet,ale pod podmínkou, že uklidí. koupit baráček či pozemek by nebyl problém,jenže díky zemědělství jsme vázáni jen u nás ve vesnici a tady není na prodej lautr nic
takže se budeme modlit, že budem dobře vycházet, jinak nevím ![]()
ahoj holky. tak dva dny jsem tu nebyla a takovýho čtení že mi to zabralo víc jak hodinu ![]()
ale abych to shrnula za sebe, bude mi 26, přítel 25, jsem 10 + 1tt. na procházky bych strašně chtěla chodit, ale mám problém s tím že jakmile jdu na delší procházku další dva dny nehorázně trpím na bolest kyčlí
veškerý těhu příznaky jsou již pryč, teda až na únavu, ta je poslední dobou neskutečná. spánek se mi taky změnil, chodila jsem spát pozdě a vstávala v poledne (když to šlo) teď jdu spát nejdýl v 11 a v 7-8h jsem vzhůru… bříško už mi začíná pěkně vykukovat, už si toho všímají i ledé kteří ještě nevědí že jsem těhu
a asi taky budu muset nakoupit nějaký legíny bo těhu kalhoty, celý den sedím v autě a jeansy už mě začínají pěkně tlačit
nevím teda kdo z vás se ptal na Genett v LBC, ale sestra tam byla před necelým rokem a říkala že vynikající, takže příští týden tam volám a obj se tam
tripple testy v 16tt prý často vychází falešně pozitivní, takže těch 1200kč (teda pokud je cena stále stejná jak min rok) do toho dám, chi vědět že je vše v pořádku… prsa se mi taky zvětšili a přítel z toho má radost ptz jinka jsem plochá jak prkno
na výtoky jsem trpěla vždy a teď v těhu je to ještě horší, ale dr mě ujišťovala že pokud to nebude pálit, svědět bo zapáchat tak že je vše v pořádku a i přez to že mám tyto ,, problémy,, mi bazén doporučila a říkala že tampony záleží na mě, že pokud se vyloženě nebojím tak si ho vůbec brát nemusím… já mám naštěstí celou rodinu v pohodě a jsou z toho nadšení, přítele rodina to ještě stále neví, mají mezi sebou poslední dobou nějaké neshody tak jim to ani říkat nechce sice nejsem pro aby to nevěděli, ale je to jeho rodina tak to nechávám na něm, navíc já s nimi moc blízký vztah také nemnám takže to prostě neřeším… navíc se od prvního budem stěhovat do vlastního hnízdečka takže snad už bude klid a budem si oba čekání na prcka užívat
s nakupováním zatím také čekám, jen po poslední kontrole jsem koupila body a po každé další úspěšné koupím další věcičku a na nákupy se vrhnu až tak v tom 30tt…
@Marta87 no jo, sice jsem 11tt ale radši ještě nebudu nic kupovat a počkáám, na utz jsem byla naposled někdy v 7tt tak počkám až na screening víš a uvidíme ![]()