Poradna duly
Jana Čurdová
Terrko kdyby jsi chtěla tak ti pak pošlu spoustu mimioblečků od kamarádek co mi to sem daly že to nechtějí…nejsou to věci nové, ale určitě poslouží.
@Hoope to by bylo super… my se snažíme shánět něco „použitýho“, protože to mimčo z toho hrozně rychle vyroste… ale nikdo nic nemá a nebo za to chtěj pomalu větší peníze , než za nový…takový mam kamarády…ale oni to sami jednou poznaj…přítel se moc snaží, aby sme na vše měli než se malý narodí…ale nevím jak dlouho vydrží dělat prakticky v kuse
mě štve, že sedim doma, nikdo mě nezaměstná a navíc mi neni dobře…:( omlouvám se za svoje výlevy, asi hormony…ale už mně nebaví to povídat jen psovi…
…hned po kontrole toho 19-tého až ti potvrdí srdíčko tak ti pošlu všechno co mám a nepotřebuju to
…je tam od všeho kousek.....nechci za to nic, jen mi pak pošleš poštovné ju? Pošlu to PPL ať ti to doručí přímo domů a určitě by ten těžkej balík na poště nevzali ![]()
@Hoope děkuju moc
určitě ti pošlu
to by bylo vážně super, odpadla by mi největší starost a to to, aby to malý mělo věcičky… ty jo ani nevíš jak si mi zvedla náladu
![]()
Terrko to jsem moc ráda......já bych je stejně někomu dala nebo bych je dala někam do textilu
......je toho dost, tak se tím prober a co nebudeš chtít tak někomu dej
![]()
@Hoope každopádně, pošlu něco i dál
fakt strašně moc díky…:) ![]()
jééjda, holky toto dočíst je nadlidský výkon
jináč já radši ještě nic nekupuju… ![]()
@Terrrka - Tery taky se přidávám na darování, až budeš vědět co to bude, tak ti ráda pošlu nějakou krabici po malém. U nás to teď nejspíš budou holky, takže to už nevyužijem..
Holky to je tak hezký jak se máme rády.. ![]()
Ja jeste taky nemam jedinej kousek
furt se bojim,aby sme to nezakrikli..ikdyz uz jsem dostala pletene boticky,lahvicky a povleceni ![]()
@Marta87 děkuju určitě budu psát sem jak roste a jestli to bude kluk nebo holka
holky ste zlatý!
Terii drzim palecky at je vse ok.
Jeste ze se mame komu vypovidat, to je dobre. Ja mam zatim jen par kousku, ale po ko secasi take po necem podivam.
Tim, že si koupíme něco pro mimíska přece nic nezakřikneme
naopak si přece děláme radost a děláme radost i mimískům…
@afaxi píše:
Tim, že si koupíme něco pro mimíska přece nic nezakřiknemenaopak si přece děláme radost a děláme radost i mimískům…
Jo to asi jo,ale rikala jsem si,ze pockam po tom tretim mesici,az se tak nejako ve vsem ujistim
zacatky jsme nemeli zrovna nejjednodussi:-)
@Bambinka1 děkuju, je to dost na prd, když sem pořád sama, matka se o tomhle tématu nechce bavit, když jí volam a jen mi říká jak sem hloupá, že sem už teď těhotná…my nečekali že to půjde tak rychle, za 3 měsíce… a to jsem přes 5 let brala HA… ale jsme rádi i když je to těžký, přítel od rána do noci pryč bez jedinýho dne volna:( a na lidi co maj zájem za mnou přijít nemam náladu, jsou..no prostě blbý, řeší kraviny a jen se vnucujou alezou do zadku a to nemam ráda…
@afaxi taky si myslím, pro mně je rozodující kontrola ve čtvrtek a srdíčko
pak počkám co má Hoope a zbytek nějak seženem;)