Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
13.4.12 17:03

Terrko kdyby jsi chtěla tak ti pak pošlu spoustu mimioblečků od kamarádek co mi to sem daly že to nechtějí…nejsou to věci nové, ale určitě poslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
13.4.12 17:11

@Hoope to by bylo super… my se snažíme shánět něco „použitýho“, protože to mimčo z toho hrozně rychle vyroste… ale nikdo nic nemá a nebo za to chtěj pomalu větší peníze , než za nový…takový mam kamarády…ale oni to sami jednou poznaj…přítel se moc snaží, aby sme na vše měli než se malý narodí…ale nevím jak dlouho vydrží dělat prakticky v kuse :,( :? mě štve, že sedim doma, nikdo mě nezaměstná a navíc mi neni dobře…:( omlouvám se za svoje výlevy, asi hormony…ale už mně nebaví to povídat jen psovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
13.4.12 17:16

:)…hned po kontrole toho 19-tého až ti potvrdí srdíčko tak ti pošlu všechno co mám a nepotřebuju to :)…je tam od všeho kousek.....nechci za to nic, jen mi pak pošleš poštovné ju? Pošlu to PPL ať ti to doručí přímo domů a určitě by ten těžkej balík na poště nevzali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
13.4.12 17:22

@Hoope děkuju moc :) určitě ti pošlu :)) to by bylo vážně super, odpadla by mi největší starost a to to, aby to malý mělo věcičky… ty jo ani nevíš jak si mi zvedla náladu ;) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
13.4.12 17:51

Terrko to jsem moc ráda......já bych je stejně někomu dala nebo bych je dala někam do textilu :)......je toho dost, tak se tím prober a co nebudeš chtít tak někomu dej :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
13.4.12 18:11

@Hoope každopádně, pošlu něco i dál ;) fakt strašně moc díky…:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
13.4.12 18:15

jééjda, holky toto dočíst je nadlidský výkon :-D jináč já radši ještě nic nekupuju… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
13.4.12 19:09

@Terrrka - Tery taky se přidávám na darování, až budeš vědět co to bude, tak ti ráda pošlu nějakou krabici po malém. U nás to teď nejspíš budou holky, takže to už nevyužijem.. :hug: Holky to je tak hezký jak se máme rády.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
13.4.12 19:11

@OKkacka - Ale ty bys už mohla.. :D 11 týden už je úspěch.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
13.4.12 19:39

Ja jeste taky nemam jedinej kousek :nevim: furt se bojim,aby sme to nezakrikli..ikdyz uz jsem dostala pletene boticky,lahvicky a povleceni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
13.4.12 19:45

@Marta87 děkuju určitě budu psát sem jak roste a jestli to bude kluk nebo holka :)) holky ste zlatý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.4.12 20:07

Terii drzim palecky at je vse ok.

Jeste ze se mame komu vypovidat, to je dobre. Ja mam zatim jen par kousku, ale po ko secasi take po necem podivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.4.12 20:08

Tim, že si koupíme něco pro mimíska přece nic nezakřikneme :) naopak si přece děláme radost a děláme radost i mimískům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
13.4.12 20:20
@afaxi píše:
Tim, že si koupíme něco pro mimíska přece nic nezakřikneme :) naopak si přece děláme radost a děláme radost i mimískům…

Jo to asi jo,ale rikala jsem si,ze pockam po tom tretim mesici,az se tak nejako ve vsem ujistim :-) zacatky jsme nemeli zrovna nejjednodussi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
13.4.12 20:27

@Bambinka1 děkuju, je to dost na prd, když sem pořád sama, matka se o tomhle tématu nechce bavit, když jí volam a jen mi říká jak sem hloupá, že sem už teď těhotná…my nečekali že to půjde tak rychle, za 3 měsíce… a to jsem přes 5 let brala HA… ale jsme rádi i když je to těžký, přítel od rána do noci pryč bez jedinýho dne volna:( a na lidi co maj zájem za mnou přijít nemam náladu, jsou..no prostě blbý, řeší kraviny a jen se vnucujou alezou do zadku a to nemam ráda…

@afaxi taky si myslím, pro mně je rozodující kontrola ve čtvrtek a srdíčko :)) pak počkám co má Hoope a zbytek nějak seženem;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí