Poradna duly
Jana Čurdová
holky, já teda prsa nemám větší ani o milimetr, pořád splasklý po kojení s malým, žásný sexbomby teda můj manžel taky nerad velký prsa, radši má zadek ![]()
ahoj holky, jste me po ranu pobavily debatou o prsach
ja si sla vcera koupit konecne novou podprdu, nemohla jsem se k tomu dokopat. Pritelovi je to celkem jedno si myslim, ten mi rika, ze jsem krasna, aj kdyz jsou maly, aj kdyz jsou velky, aj kdyz jsem tlusta, aj kdyz jsem hubena
A ja mu to od zacatku vyvracim, tak pry jestli se mu chci sama zhnusit, tak uz ty jeho lichotky prechazim ![]()
aničko tak můj manža má taky na mě nejradši zadek
…ale prsa jsou v pohodě.....má rád přesně ty moje, do kury
…tyhle už jsou větší a kouká na ně jen když mi stojí bradavky, jinak ho moc neberou…ale teď ho bere spíše bříško
…tím že je to druhé těhu tak už mi vykukuje
…pořád se s ním mucká ![]()
@aničkakytička - Aničko tady máš nějaké info. PAP test
PAP test se provádí pro odhalení nádorů děložního čípku, prekanceróz, zánětů, a některých pohlavně přenosných chorob. Provádí se u ženy v intervalech stanovených její lékařem. Ve většině případů, pokud žena má čerstvý normální PAP test, nebude potřebovat další test po otěhotnění. Pokud od posledního PAP testu uplynul interval od několika měsíců do roka nebo větší, nebo pokud jsou jakékoliv změny týkající se stavu děložního čípku, může lékař provést další PAP test na začátku těhotenství.
Včasná detekce abnormálních cervikálních buněk a infekcí a včasná léčba v případě potřeby je nejlepší možnosti prevence těchto chorobných stavu a jejích vlivu na zdraví dítěte a průběh těhotenství
@aničkakytička píše:
@Elennn můžu seš zeptat, co jsou Papp testy?
No říkala mi doktorka,že udělají komplexní ultrazvukové vyšetření plodu,měření toků v děložních tepnách matky a biochemické vyšetření krve matky.Lze tím zachytit většinu genetických vad a hrubých malformací plodu a vývojové vady srdce a taky preeklampsie. budou tam měřit délku kostí miminka atd… je to prý vyšší záchytnost vad oproti testu v 16 tt . Teď jich prý zachytí 90% a v tom 16tt jen 50-60%. Tak doufám,že nám vše vyjdev pořádku..... ![]()
@Elennn - a ještě otázka: Už máš velký bříško? Já docela jo.. ![]()
jdu příští čtvrteka půjdu se mnou i přítel,těším,že už je taky konečně uvidí
jo břicho mám velký na to ,že jsem ve třetím měsíci až moc!!! U malího jsem měla bříško až od šestýho ateď
a už mi i pupík vylézá ![]()
@Elennn píše:
jdu příští čtvrteka půjdu se mnou i přítel,těším,že už je taky konečně uvidíjo břicho mám velký na to ,že jsem ve třetím měsíci až moc!!! U malího jsem měla bříško až od šestýho ateď
a už mi i pupík vylézá
My jdeme na toto vysetreni v utery
Uz se taky moc tesime,jen mam trosku opet strach,aby bylo vse ok:-)
@Elennn já jdu také přiští čtvtek na odběry k doktorovi a břicho mám taky větší,jěště nejsem na konci 3 měs. a už jsem jak balonek:) ![]()
@verunkka2 to já se vžydcky také strašně bojím,aby se mimi klubalo tak jak to má být,pokaždé chodím s igelitkou,nebo s těch nervů
no, ne vždycky,záleží jak mi je,ale holky včera večer mi bylo první den asi poprvé dobře,no tak dobře
hned jsme toho opatrně využili,nebo nevím,kdy zasebude taková chvilka.:)
@verunkka2 @Elennn budu mocinko držet palečky,atˇje mimi v pořádku!!!
No ja uz jsem nervozni den pred..a to urcite zase nebudu moct dospat,jak se znam:-/ Ale doufam,ze mi rekne jen dobre informace a hlavne uz mi zrusi celibat a povili cviceni a plavani,uplne uz doma silim:-)
já jdu za 6 dní na zjištění stáří plodu a pak se domluvit na gen. testy…a taky nervy..:(
@xmilli píše:
Ahoj těhulky,nechci Vás obtěživat jen se zeptám,zda nemáte některá zájem o pěkné oblečení na miminko…rodila jsem v září-holčičku…pokud chcete mohu vám sem vložit fotky nebo na email…děkuji
No ja bych se v utery mela dozvedet,co to bude,takze kdyz to bude holcicka,tak bych se treba na nejaky kousky podivala:-)