Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
12.4.12 13:29

Raduš já to popletla :D já tam byla 9.4 :D :D cha chá !:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
12.4.12 13:32

No tak ty řeči o věku jsou fakt nejlepší :pocitac:
Já už si koupila těhu kalhoty v hm.. mám už hodně velké břicho.. a je to krásně pohodlné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 13:34

@Bambinka1 Jo tahle, ta to jo :)
@Hoope :lol: :lol: ja jsem si rikala, ze jsi predbehla svou dobu.. :lol:

Z jineho soudku - psala jsem do libereckeho Gennetu, chtela jsem se ujistit, jestli tu maji certifikovaneho lekare, kdyz delaji NT screeningy, a odpoved me docela sokovala - certifiovani jsou jen dva lekari v Praze 8o A ted babo rad - jet kvuli tomu do Prahy, nebo jit sem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 13:36
@Radka84 píše:
@Bambinka1 Jo tahle, ta to jo :)
@Hoope :lol: :lol: ja jsem si rikala, ze jsi predbehla svou dobu.. :lol:Z jineho soudku - psala jsem do libereckeho Gennetu, chtela jsem se ujistit, jestli tu maji certifikovaneho lekare, kdyz delaji NT screeningy, a odpoved me docela sokovala - certifiovani jsou jen dva lekari v Praze 8o A ted babo rad - jet kvuli tomu do Prahy, nebo jit sem? :think:

a kteří jsou ti v praze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 13:36

Radušjá jdu taky k nám…neřeším certifikaci :nevim: :nevim: asi není nutná když ji mají jen 2 doktoři ne???…a s Lídlem jo, předběhla :D :D…šla jsem tam pro čokoládové ježky a stejně jsem je pak :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
12.4.12 13:37
@Radka84 píše:
je, to mi pripomina - dneska mi posilala segra odkaz sem, budou mit neco malo tehotenskeho obleceni, pro ty leginy a mozna i pro pas asi zabehnu, treba se vam to taky bude nektere hodit :)
http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…

Moc dík za tip!! Pro legíny pujdu určitě, už to mám v poznámce at na to nezapomenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 13:39
@aničkakytička píše:
a kteří jsou ti v praze? :)

Psala, ze prim.dr. Smetanová a dr.Kulovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.4.12 13:39

Ahoj holky tak ja tady obcas nakouknu a dnes nestacim zirat co tu probirate 8o nevim, ze ma nekdo potrebu probirat vek znam plno maminek, ktere nemaji ani ve 35 rozum…takze mne tyto debaty pripadaji hloupe a detinske'
Jinak ja jsem dnes 9+4 a teda pretstava mi byt nejak zle tak mam hruzu jestli se neco nedeje :? Jak vam je na zacatku 10 tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 13:40
@Hoope píše:
Radušjá jdu taky k nám…neřeším certifikaci :nevim: :nevim: asi není nutná když ji mají jen 2 doktoři ne???…a s Lídlem jo, předběhla :D :D…šla jsem tam pro čokoládové ježky a stejně jsem je pak :poblion: :poblion: :poblion:

v ramci Gennetu ji maji jen dva, jinak asi vic.. jeste to musim promyslet, proberu to doma s muzem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.4.12 13:51
@slunicko6_12 píše:
Ahoj holky tak ja tady obcas nakouknu a dnes nestacim zirat co tu probirate 8o nevim, ze ma nekdo potrebu probirat vek znam plno maminek, ktere nemaji ani ve 35 rozum…takze mne tyto debaty pripadaji hloupe a detinske'
Jinak ja jsem dnes 9+4 a teda pretstava mi byt nejak zle tak mam hruzu jestli se neco nedeje :? Jak vam je na zacatku 10 tt?

No jako mě bylo vždycky okolo toho jenom třeba den nebo dva dobře a pak zase ne, taky jsem se bála.. ale to tak prý je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
12.4.12 13:51
@slunicko6_12 píše:
Áhoj tak u mě před začátkem 10 tt zmizeli všechny příznaky, kromě bříška teda. takže to snad bude ok, když jsme v tom dvě :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.4.12 13:52

@Muchitos ty nemáš metřík? ve kterém jsi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.4.12 13:53

Jsem hrozny plasan ja vim :oops: Ale o jedno mimi jsme prisli pred pul rokem zamkle tehu 10 tt takze se ted uplne desim… Snad uz to ted bude dobre.. Na kontrolu jdu az v pondeli do te doby snad zesedivym :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.4.12 13:58

@slunicko6_12 to já mám taky strach, jsem dneska 11tt přesně a na kontrolu jdu až 24.4. tak jsem sama zvědavá, včera mi zle bylo ale dneska :-/ no nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 14:00

Holky budďte rády, že Vám není zle. mě je šíleně, nic nezvládám, doma bordel, nemůžu nic jíst, místo těhu oblečků nosím o číslo menší…fakt katasrofa, doufám, že to brzo odezní, je to bíída :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí