Poradna duly
Jana Čurdová
No tak ty řeči o věku jsou fakt nejlepší ![]()
Já už si koupila těhu kalhoty v hm.. mám už hodně velké břicho.. a je to krásně pohodlné ![]()
@Bambinka1 Jo tahle, ta to jo ![]()
@Hoope
ja jsem si rikala, ze jsi predbehla svou dobu.. ![]()
Z jineho soudku - psala jsem do libereckeho Gennetu, chtela jsem se ujistit, jestli tu maji certifikovaneho lekare, kdyz delaji NT screeningy, a odpoved me docela sokovala - certifiovani jsou jen dva lekari v Praze
A ted babo rad - jet kvuli tomu do Prahy, nebo jit sem? ![]()
@Radka84 píše:
@Bambinka1 Jo tahle, ta to jo
@Hoope![]()
ja jsem si rikala, ze jsi predbehla svou dobu..
Z jineho soudku - psala jsem do libereckeho Gennetu, chtela jsem se ujistit, jestli tu maji certifikovaneho lekare, kdyz delaji NT screeningy, a odpoved me docela sokovala - certifiovani jsou jen dva lekari v Praze
A ted babo rad - jet kvuli tomu do Prahy, nebo jit sem?
a kteří jsou ti v praze? ![]()
Radušjá jdu taky k nám…neřeším certifikaci
asi není nutná když ji mají jen 2 doktoři ne???…a s Lídlem jo, předběhla
…šla jsem tam pro čokoládové ježky a stejně jsem je pak
![]()
@Radka84 píše:
je, to mi pripomina - dneska mi posilala segra odkaz sem, budou mit neco malo tehotenskeho obleceni, pro ty leginy a mozna i pro pas asi zabehnu, treba se vam to taky bude nektere hodit
http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…
Moc dík za tip!! Pro legíny pujdu určitě, už to mám v poznámce at na to nezapomenu ![]()
@aničkakytička píše:
a kteří jsou ti v praze?
Psala, ze prim.dr. Smetanová a dr.Kulovaný
Ahoj holky tak ja tady obcas nakouknu a dnes nestacim zirat co tu probirate
nevim, ze ma nekdo potrebu probirat vek znam plno maminek, ktere nemaji ani ve 35 rozum…takze mne tyto debaty pripadaji hloupe a detinske'
Jinak ja jsem dnes 9+4 a teda pretstava mi byt nejak zle tak mam hruzu jestli se neco nedeje
Jak vam je na zacatku 10 tt?
@Hoope píše:
Radušjá jdu taky k nám…neřeším certifikaci![]()
asi není nutná když ji mají jen 2 doktoři ne???…a s Lídlem jo, předběhla
![]()
…šla jsem tam pro čokoládové ježky a stejně jsem je pak
![]()
![]()
v ramci Gennetu ji maji jen dva, jinak asi vic.. jeste to musim promyslet, proberu to doma s muzem ![]()
@slunicko6_12 píše:
Ahoj holky tak ja tady obcas nakouknu a dnes nestacim zirat co tu probiratenevim, ze ma nekdo potrebu probirat vek znam plno maminek, ktere nemaji ani ve 35 rozum…takze mne tyto debaty pripadaji hloupe a detinske'
Jinak ja jsem dnes 9+4 a teda pretstava mi byt nejak zle tak mam hruzu jestli se neco nedejeJak vam je na zacatku 10 tt?
No jako mě bylo vždycky okolo toho jenom třeba den nebo dva dobře a pak zase ne, taky jsem se bála.. ale to tak prý je..
@slunicko6_12 píše:Áhoj tak u mě před začátkem 10 tt zmizeli všechny příznaky, kromě bříška teda. takže to snad bude ok, když jsme v tom dvě
Ahoj holky tak ja tady obcas nakouknu a dnes nestacim zirat co tu probiratenevim, ze ma nekdo potrebu probirat vek znam plno maminek, ktere nemaji ani ve 35 rozum…takze mne tyto debaty pripadaji hloupe a detinske'
Jinak ja jsem dnes 9+4 a teda pretstava mi byt nejak zle tak mam hruzu jestli se neco nedejeJak vam je na zacatku 10 tt?
Jsem hrozny plasan ja vim
Ale o jedno mimi jsme prisli pred pul rokem zamkle tehu 10 tt takze se ted uplne desim… Snad uz to ted bude dobre.. Na kontrolu jdu az v pondeli do te doby snad zesedivym ![]()
@slunicko6_12 to já mám taky strach, jsem dneska 11tt přesně a na kontrolu jdu až 24.4. tak jsem sama zvědavá, včera mi zle bylo ale dneska :-/ no nevím no…
Holky budďte rády, že Vám není zle. mě je šíleně, nic nezvládám, doma bordel, nemůžu nic jíst, místo těhu oblečků nosím o číslo menší…fakt katasrofa, doufám, že to brzo odezní, je to bíída ![]()