Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
10.4.12 16:31

Holky kdybyste některá zkoušela objednat na DUDUshop.cz dejte vědět. Mě to totiž nechce povolit objednávku. Už jsem je registrovala atd. A jak si vyberu způsob dopravy, tak to spadne. :think: Jsem z toho jelen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 16:32

Jdu na další kontrolu 19.4.a je to nekonečné čekání a budu chtít fotku mimíska a hlavně doufám,že bude vše OK,budou mi dělat teprve odběry,tak snad vše bude v pořádku,holky to jsou ale nervy že jo vždycky do dalši kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 16:33

DUDUshop.cz to jěště neznám,jdu se na to mrknout 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
10.4.12 16:40

@petula5 mě ještě odběry nedělaly a na další kontrole prý taky dělat nebudou, tak buď v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.4.12 16:50

tak to mě dělaly už dávno, hned jak se ukázalo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
10.4.12 16:51

Jaky odbery? Krev na neco jineho nez HCG? Nebo ster z cipku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 16:53

@Terrrka hm to je všude jinak a ty jsi Terrrko ve kterém tt?nějak mi to uniklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 16:55

já bych dnes měla být 9+8tt,no jsem zvědavá,jestli to tak bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 17:00

@Radka84 jo tak to mi neřekl doktor,jen řekl,že mi udělá všechny odběry a v 10 až 12tt půjdu na Kombinovaný test na vvv,no budu asi muset absolvovat všechny ty vyšetření,atˇnení takový průser,jako při posledním těh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
10.4.12 17:02

Tak jsem si konecne pridala do podpisu metrik a tak, snad je videt :)

@petula5 Kombinovany test, to je asi NT screening, ne? Ja jsem si o nem dneska neco cetla. Nevite nekdo jake jsou objednaci lhuty? A kdy je idealni na nej jit? Koukala jsem, ze je tam rozpeti asi 2 tydny, je to fakt jedno? A vyzadate si u sveho doktora doporuceni, nebo to resite na vlastni pest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 17:06

@Radka84 no mě dal doktor o tom letáček,tak je vše popsáno na co to je a jak se to děla atd.a řekl,že až přijdu na další kontrolu,tak se domluvím,ale myslím,že volat tam budu sama a jestli budu potřebovat doporučení,to se ho teprve zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
10.4.12 17:09

@Radka84 - metřík tu máš krásnej, ale to srdíčko má špatný datum.. 10.4.ne? :mavam: Jinak já jdu na kontrolu 23.4. a taky mě čekaj odběry. Až mi ukážou jehlu, tak tam sebou plácnu a ať si semnou dělaj co chtěj.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247

Aha, ten muj mi akorat rikal, ze se nemam nijak omezovat ani v jidle, ani v pohybu, ze to nemam moc resit.. ani mi nerekl, ze bych treba nemela kofein apod. a mela bych listovku. Asi jsem vypadala dneska dost informovane. Ja jsem po nem chtela presnou hodnotu HCG a on mi povidal, ze pry pri hodnotach nad 10.000 uz presne cislo nerikaji, ze nad 10k je to proste ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
@Radka84 píše:
Tak jsem si konecne pridala do podpisu metrik a tak, snad je videt :)@petula5 Kombinovany test, to je asi NT screening, ne? Ja jsem si o nem dneska neco cetla. Nevite nekdo jake jsou objednaci lhuty? A kdy je idealni na nej jit? Koukala jsem, ze je tam rozpeti asi 2 tydny, je to fakt jedno? A vyzadate si u sveho doktora doporuceni, nebo to resite na vlastni pest?

Ja se objednavala a hned za 14 dni meli uz volno…Jinak muj lekar tohle vysetreni primo dela,takze mi to nabidl,ale do 5 mesice si to musis zaplatit..Pojistovna to hradi az v 5 mesici..Ale jinak bych se ho na to optala,treba moje sestra si vse musela zaridit uplne sama..sama si zavolat do nemocnice a sama si vyhledat,kde tyhle testy delaji a kolik to stoji,ji to dr ani nenabidl,takze zalezi na lekari,ale za zeptani urco nic nedas uz ted:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
10.4.12 17:12

@Marta87 a jo :zed: diky :lol: A ty to vis, co teda presne ty odbery znamenaji? Co se vsechno dela za testy?
@verunkka2 Jo tak to je fajn, to je jeste cas.. ja s tim pocitam, ze si tam budu volat i hradit si to sama. U nas to dela Gennet v Liberci, hledat nemusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí