Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
9.4.12 17:07

tak to blití jsem možná už přešla (ťuk, ťuk, ťuk) :-D ale to motání hlavy je hrozné a mžitky taky jak vstanu mám, mě jak je na blití tak musím honem něco sníst a napít se ochucené vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
9.4.12 18:29

Tak já od té doby co jsem těhotná, tak bych jen jedla…úplně všechno…naštěstí mám jen kilo nahoře, takže 48kg…ale jestli to tak půjde dál, tak nevím nevím… :D Blbě je mi jen když se nanejím…a nejlíp mi je právě, když jím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
9.4.12 18:43

Já naštěstí blila jen 4 krát,ale špatně mi je pořád celý den,jím tak co dvě hodky :roll: jinak mi je jěště hůř,kilo mám také dole,ale tedˇpřes svátky mi bylo dva dny lépe,tak jsem papkala a dnes je to děs,já už myslela,že jsou nevolnosti pryč,ale to je asi brzo v 9tt a motání hlavy a únava je pořád stejná,no a s pitím docela bojuju,denně chutě jiné,no děs,ale jsme bojovnice,no ale někdo kdo má třeba tři děti,tak asi těm maminám nebylo tak špatně :poblion: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.4.12 20:13

Ahoj, můžu se přidat? Prozatím jsem v 8 tt a termín je kolem 22.11. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
9.4.12 20:25

Ahoj holky, Vítám všechny nové těhulky a přeji bezproblémové těhotenství.. :kytka: Tak jsem dneska celý den lítala s malým po koledách a sedla si na zadek až v 15 hodin. Ty mžitky mám občas také. Dneska občas výkyv nevolností a už jsem se dokonce i najedla po 14 dnech :mrgreen:
Oblečení budu objenávat nejspíš tady http://www.dudushop.cz/…-pro-maminky - ceny mi přijdou dobré :potlesk: a taky zkusím ulovit něco na aukru, tedy pokud to bude zajímavé :D
Co jste dneska tropily Vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.4.12 20:31

Ahoj, zažívám své úplně první těhotenství a občas mě pobolívá podbřišek, těhotenství jsem zjistila teprve minulou středu (7 tt). Návdavkem tomu jsme se přestěhovali do nového bytu a všechno se teprve zařizuje jsem z toho vyčerpaná. Bývám často unavená a mám pocit, že nic nezvládám. Bývá mi často špatně a nádavkem k tomu mám problémy se štítnou žlázou, se kterou se léčím. Mám ze všeho trochu strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
9.4.12 20:51

@ostruzinka - neboj je v normální, že tě občas pobolívá v pobříšku. Děloha se začíná roztahovat. Až půjdeš na prohlídku tak to určo řekni Dr. a případně ti napíše magnesium. Já to u prvního těhu měla také, jen mi nebylo špatně. Za to teď si to užívám se vším všudy. Unavené jsme všechny jako kočky.. :mrgreen: Spojení těhu a jarní únava je šílený.. Co se týče štítné žlázy, tak doporučuji se stavit na endokrinologii a říct jim,že jsi těhu. Jsem také pod dohledem a většinou to nemá na nic vliv - teda pokud mrška nezlobí :D A strach je dobrej jen na začátku, kolem 27-30tt se přihlásíš do předporodních kurzů a tam ti všechno ukáží a vysvětlí. Mě to u prvního hrozně pomohlo a dodalo odvahu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 08:31

Dobré ranko :mavam: no já to moje blití asi včera zakecala,ty vogo,ten muj 2cm prcek asi nemá rád mák,to byla večer řecha,blila jsem jak velbloud,fuj jak já to nesnáším,jsem se nažrala přes svátky a večer to bylo jasné,už mám uvařený dětský čajiček:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.4.12 10:22

Ahoj holky, denšní den začal perfektně…byla jsem na kontrole kvůli hematomu. Tak už tam skoro neni, miminko roste, jsme 8 + 3 a slyšela sem porpvé :srdce: to byla taková nádhera…tak jsme si za odměnu koupili oblečeníčko-mimísek dostal dupajdy a maka pyžamko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
10.4.12 10:43

@afaxi - Tak to je skvělé!! Moc gratuluji :kytka: Nahraješ nám fotečku dupaček? Moc prosím… :hug: Potřebujeme inspiraci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.4.12 11:52

@afaxi : super, gratulace. Doufám, že mě takhle také potěší 18.4. dr. :dance:
@Marta87 : děkuji za odkaz juknu na něj :kytka:

Já jsem také furt unavená,ale snažím se odpočívat. Mě také občas pobolívá podbříšek, ale jak píše Marta, je to normální, vše se v těle mění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.4.12 11:58

HOLKY MĚ JE TAK ZLE, ŽE UŽ Z TOHO BREČÍM. NEMŮŽU NIC, DOMA BORDEL A ŠPÍNA, MALEJ SE TU RÁCHÁ V PSÍ MISCE A JÁ JEN SEDÍM A KOUKÁM NA NĚJ…MOTÁ SE MI HLAVA, MŽITKY PŘED OČIMA A JSEM NEPOUŽITELNÁ… :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.4.12 12:00

nápodobně, až na to malé, taky všude bordel ale je mi zle a mám pocit že když začnu něco dělat tak se asi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 12:01

No slyšet :srdce: je fakt boží,já měla na krajíčku,ale kupovat nic nebudu,u minulého těh.jsem měla nakoupeno a věcičky nachystané a chlapeček nám po porodu zemřel,takže ani dudlík tedˇnekoupím.Sice neříkám,že se to stalo kvůli tomu,že jsme měli nachystáno,ale můj přítel je na tyhle věci moc pověrčivý,tak budeme čekat jen na mimčo a pak vlítneme do obchodu a asi všechno nakoupíme a co bude nutné,tak nakoupí moje drahá polovička.Už jsem taky tak nakupovala,známá porodila a neměli vubec nic,jen pro maminu do porodnice,ale až se jim narodila malá,tak jsme s tím známým naběhli do obchodu a skoro ho celý najednou vykoupili :lol: při minulém těhu.mi nebylo tak špatně tak jsem lítala a nakupovala,tedˇjezdím i s igelitkou na kontroly :poblion: Moc všem držím palečky,já mám čtvré těh.tedˇ,tak už se fakt bojíme všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.4.12 12:09

Tak koukám,že nejsem sama,komu je celý den na :poblion: u nás to vypydá stejně,binec všude,prach,no děs,stejně jak OKkacka a včera jsem zjistila,ženemužu jist nic s mákem,večer to šlo všechno ven a to jsem snědla kousek koláče o pul šesté a v devět :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí