Poradna duly
Jana Čurdová
tak to blití jsem možná už přešla (ťuk, ťuk, ťuk)
ale to motání hlavy je hrozné a mžitky taky jak vstanu mám, mě jak je na blití tak musím honem něco sníst a napít se ochucené vody…
Tak já od té doby co jsem těhotná, tak bych jen jedla…úplně všechno…naštěstí mám jen kilo nahoře, takže 48kg…ale jestli to tak půjde dál, tak nevím nevím…
Blbě je mi jen když se nanejím…a nejlíp mi je právě, když jím ![]()
Já naštěstí blila jen 4 krát,ale špatně mi je pořád celý den,jím tak co dvě hodky
jinak mi je jěště hůř,kilo mám také dole,ale tedˇpřes svátky mi bylo dva dny lépe,tak jsem papkala a dnes je to děs,já už myslela,že jsou nevolnosti pryč,ale to je asi brzo v 9tt a motání hlavy a únava je pořád stejná,no a s pitím docela bojuju,denně chutě jiné,no děs,ale jsme bojovnice,no ale někdo kdo má třeba tři děti,tak asi těm maminám nebylo tak špatně
![]()
Ahoj, můžu se přidat? Prozatím jsem v 8 tt a termín je kolem 22.11. ![]()
Ahoj holky, Vítám všechny nové těhulky a přeji bezproblémové těhotenství..
Tak jsem dneska celý den lítala s malým po koledách a sedla si na zadek až v 15 hodin. Ty mžitky mám občas také. Dneska občas výkyv nevolností a už jsem se dokonce i najedla po 14 dnech ![]()
Oblečení budu objenávat nejspíš tady http://www.dudushop.cz/…-pro-maminky - ceny mi přijdou dobré
a taky zkusím ulovit něco na aukru, tedy pokud to bude zajímavé ![]()
Co jste dneska tropily Vy? ![]()
Ahoj, zažívám své úplně první těhotenství a občas mě pobolívá podbřišek, těhotenství jsem zjistila teprve minulou středu (7 tt). Návdavkem tomu jsme se přestěhovali do nového bytu a všechno se teprve zařizuje jsem z toho vyčerpaná. Bývám často unavená a mám pocit, že nic nezvládám. Bývá mi často špatně a nádavkem k tomu mám problémy se štítnou žlázou, se kterou se léčím. Mám ze všeho trochu strach.
@ostruzinka - neboj je v normální, že tě občas pobolívá v pobříšku. Děloha se začíná roztahovat. Až půjdeš na prohlídku tak to určo řekni Dr. a případně ti napíše magnesium. Já to u prvního těhu měla také, jen mi nebylo špatně. Za to teď si to užívám se vším všudy. Unavené jsme všechny jako kočky..
Spojení těhu a jarní únava je šílený.. Co se týče štítné žlázy, tak doporučuji se stavit na endokrinologii a říct jim,že jsi těhu. Jsem také pod dohledem a většinou to nemá na nic vliv - teda pokud mrška nezlobí
A strach je dobrej jen na začátku, kolem 27-30tt se přihlásíš do předporodních kurzů a tam ti všechno ukáží a vysvětlí. Mě to u prvního hrozně pomohlo a dodalo odvahu. ![]()
Dobré ranko
no já to moje blití asi včera zakecala,ty vogo,ten muj 2cm prcek asi nemá rád mák,to byla večer řecha,blila jsem jak velbloud,fuj jak já to nesnáším,jsem se nažrala přes svátky a večer to bylo jasné,už mám uvařený dětský čajiček:) ![]()
Ahoj holky, denšní den začal perfektně…byla jsem na kontrole kvůli hematomu. Tak už tam skoro neni, miminko roste, jsme 8 + 3 a slyšela sem porpvé
to byla taková nádhera…tak jsme si za odměnu koupili oblečeníčko-mimísek dostal dupajdy a maka pyžamko ![]()
@afaxi - Tak to je skvělé!! Moc gratuluji
Nahraješ nám fotečku dupaček? Moc prosím…
Potřebujeme inspiraci ![]()
@afaxi : super, gratulace. Doufám, že mě takhle také potěší 18.4. dr. ![]()
@Marta87 : děkuji za odkaz juknu na něj ![]()
Já jsem také furt unavená,ale snažím se odpočívat. Mě také občas pobolívá podbříšek, ale jak píše Marta, je to normální, vše se v těle mění ![]()
HOLKY MĚ JE TAK ZLE, ŽE UŽ Z TOHO BREČÍM. NEMŮŽU NIC, DOMA BORDEL A ŠPÍNA, MALEJ SE TU RÁCHÁ V PSÍ MISCE A JÁ JEN SEDÍM A KOUKÁM NA NĚJ…MOTÁ SE MI HLAVA, MŽITKY PŘED OČIMA A JSEM NEPOUŽITELNÁ…
![]()
nápodobně, až na to malé, taky všude bordel ale je mi zle a mám pocit že když začnu něco dělat tak se asi ![]()
No slyšet
je fakt boží,já měla na krajíčku,ale kupovat nic nebudu,u minulého těh.jsem měla nakoupeno a věcičky nachystané a chlapeček nám po porodu zemřel,takže ani dudlík tedˇnekoupím.Sice neříkám,že se to stalo kvůli tomu,že jsme měli nachystáno,ale můj přítel je na tyhle věci moc pověrčivý,tak budeme čekat jen na mimčo a pak vlítneme do obchodu a asi všechno nakoupíme a co bude nutné,tak nakoupí moje drahá polovička.Už jsem taky tak nakupovala,známá porodila a neměli vubec nic,jen pro maminu do porodnice,ale až se jim narodila malá,tak jsme s tím známým naběhli do obchodu a skoro ho celý najednou vykoupili
při minulém těhu.mi nebylo tak špatně tak jsem lítala a nakupovala,tedˇjezdím i s igelitkou na kontroly
Moc všem držím palečky,já mám čtvré těh.tedˇ,tak už se fakt bojíme všeho.
Tak koukám,že nejsem sama,komu je celý den na
u nás to vypydá stejně,binec všude,prach,no děs,stejně jak OKkacka a včera jsem zjistila,ženemužu jist nic s mákem,večer to šlo všechno ven a to jsem snědla kousek koláče o pul šesté a v devět ![]()