Poradna duly
Jana Čurdová
já si zatím povoluju jenom knoflík na ryflích a místo toho mám na slabo opasek zaplý
a koupila jsem si také látkové gatě co sice nejsou těhu ale mají super gumu takže jsou volné a pohodlné
takže zatím to řeším tak mno ![]()
Ja zatim nosim vse,co jsem nosila predtim..Jen jedny volnejsi plataky jsem si koupila,ty mam tak na litacku:-)
Já si také zatím jen povoluji knoflíky. Ale už jsem přemýšlela o alternativě, asi si koupím legínky a něco k nim, šaty, dlouhé tričko,…
@Bambinka1 píše:
Já si také zatím jen povoluji knoflíky. Ale už jsem přemýšlela o alternativě, asi si koupím legínky a něco k nim, šaty, dlouhé tričko,…
Holky, tak já budu dneska asi objednávat, pač sice shazuju, ale břicho mi roste
Taky to vidím na legíny pro těhu a těhu tuničku a nebo šaty.. A brzy budu vybírat těhu pás na podporu bříška ve zdravotnických potřebách ![]()
Nejhorší je to asi v praci, celý den v kalhotech sedět se už nedá, po výplatě asi udělám nálet na obchody ![]()
jako taky mi už docela roste bříško i když jsem teprve 10+4 ale nepřibírám ale to asi proto že su hubená, vážím necelých 50kg při 164cm už nemám ani když sedím na pupku rýhu, pěkně kulaté
ale zatím mám jenom takové volné fajné gatě jak jsem psala a dávám si k nim volné tuniky
už aby bylo jaro a nemusely sme toho na sobě moc nosit ![]()
tak já vesele hubnu a dopnu i to, co jsme hodně dlouho nedopla
už aby přestalo to blití, a ne jen to, bolení a motání hlavy, mžitky před očima…