Poradna duly
Jana Čurdová
Raduško neboj se!!!
ještě je čas!!
…do 9tt, hlavně musíš věřit!!!
![]()
@Hoope píše:
Raduško neboj se!!!![]()
![]()
![]()
ještě je čas!!
…do 9tt, hlavně musíš věřit!!!
![]()
![]()
![]()
nebude, na konci osmeho tydne uz by tam muselo byt neco videt, i kdyby zatim bez srdicka ![]()
Jinak tobe a Lucce samozrejme gratuluju a hrozne vam to zavidim.. ![]()
rada bych te nejak utesila,ale nevim jak, sama mam za sebou uz revizi,vim jak je to psychicky narocny…ale rikej si , ze to asi tak melo byt, a ze se to priste podari..jen nepropadej nejaky panice a depresy…urcite na to nejsi sama a casem to preboli a zacnete se snazit znova a uvidis jak nam sem pak napises,jak se zadarilo..
drz se!
Raduško pokud se mimčo chytlo dýl tak bude!
já měla minule taky jen dutinku se stínem
![]()
Lucii mám, ale moc se mu nepovedla
…malá je krásně kulatá a tohle mu asi ujelo!!!
ale stačí mi to
viděla jsem ji když ji přiblížil jak je kulatá a jak tam sebou házela
![]()
@Hoope píše:
Raduško pokud se mimčo chytlo dýl tak bude!já měla minule taky jen dutinku se stínem
![]()
![]()
![]()
A byla jsi kolik? U mne by to teoreticky mohlo byt o tyden mladsi tehotenstvi, ale porad by to bylo 6+neco a na to byla ta tecka vazne mala ![]()
Nebudu vam tady kazit radost, v utery se jeste ozvu, uzivejte si mrnousky ![]()
nekazis..
..to bohzel patri k zivotu…ja sem byla nejaky 5-6 tyden, ja sem ani na ultrazvuku nebyla, ze me to slo samo…
@Luciii25 praveze minule jsem porad spinila a trochu krvacela, mela jsem prasky na udrzeni, nebylo mi skoro vubec spatne. Ted od zacatku ani malinky spineni a zle je mi dost, tak jsem si myslela, ze tentokrat to bude dobry.. ale ja to jeste nevzdavam, v utery nebudu skoro pit, abych mela prazdny mocak (dneska jsem ho asi uplne prazdny nemela, ale nevim jak velky to muze mit vliv) a uvidime.. zkusim doktora kdyztak ukecat, aby me jeste aspon tyden nechal, aby me hned na tu revizi nehnal..
@Radka84 - Teď to čtu…
vyčkej na ty testy, u mě v 6tt týdnu neviděli vůbec nic.. naděje tu vždycky je! U mě to bylo tím, že se mimčo zahnízdilo dýl a navíc se dělilo na dvě. Takže se to mohlo stát i u tebe.. Každopádně na tebe budu myslet.. Přeju pevné nervy..
![]()